problem ne:(

buzkutlesi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
143
49
298
Merhaba arkadaslar gorustugum kisi son 10 gundur bana karsi soguktu dun konustum duygularimdan emin degilim dedi fakat daha onceden de insan sevdigine kirilirmi vs demisti bilmiyorum ama simdilik gorusmeme karari aldim fikirlerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar gorustugum kisi son 10 gundur bana karsi soguktu dun konustum duygularimdan emin degilim dedi fakat daha onceden de insan sevdigine kirilirmi vs demisti bilmiyorum ama simdilik gorusmeme karari aldim fikirlerinize ihtiyacim var

Toplamda ne kadar zamandır görüşüyorsunuz? Henüz yeniyse kişinin bu şekilde hissetmesi çok normal duygu ve düşüncelerinden emin olmak istemesi yani. Yok uzun zamandır birlikteyseniz bu zamana kadar nerdeydin derler insana tabi?

Görüşmeme kararı almakla doğru yapmışsınız. Duygularından emin olsun öyle konuşun. Çok fazla nazlanmasın gerektiğinde çekip gideceğinizi bilsin.

sakın görüşme sakın.keşke konuşmak yerine aynı şekilde cevap verseydiniz ve olay kendin çözseydin

Görüşmeme kararınız çok yerinde olmuş.
Bence bu süreçte hiç aramayın,biraz nazlanıyor galiba.

Tamamen ayrilmayi dusunuyorum cunku ilk baslarda da surekli beni deniyodu bende ona bana guvenmiyormusun neden boyl yapiyorsun dedim hicbisey diyemedi galiba bu evlenecegim insan degil bastan beri dediginiz gibi nazli devraniyordu

Problem şu canım bitmiş ilişki 10 gündür aramıyorsa ve duygularından emin değilse beklemenin ve bunun altında bir problem aramanın bir anlamı yok... Hoşça kal deyip yoluna bakacaksın ve kendini yıpratmayacaksın

bence hiç ses soluk çıkarma. sakın arama. eğer o ararsa senindir, aramazsa hiç senin olmamıştır... diyemeyeceğim.
çünkü ararsa canı sıkılmıştır, başkasını bulamamıştır gibi geliyor bana. sen onu boş ver, yoluna bak. duygularından emin olamamak kavramı bana çok kaypakça geliyor. sorun varsa konuşulur çözülür. sorun yoksa ya ilgisi vardır ya yoktur. bunun ortası yok bence. hele ki aylar geçtiyse...

Dogru bitmis iliski haklisiniz fikirleriniz icin saolun icim daha rahat cunku ben elmden geleni yaptim diye dusunuyorum artik gerisi nasipmis

Nazliymis beyefendi nazini mi cekeceksin, pışpışlayip duracak misin?
kaldi ki duygularindan kendinden emin olmayan bir erkekten ayakların popona degercesine kaçarak uzaklas,
Emin değilse kendi bilir, onun gönlünun olmasını beklersen oooohooooo

Son düzenleme:
Sizin durumunuz öyle değil sanırım ama bazı ilişkiler çok çabuk ilerler. Aradan çok kısa bir zaman geçince hemen evlilik gündeme gelir mesela ve bir taraf "bir saniye, ben emin değilim" diyebilir. O zaman seviyor ama durumdan emin olamıyor olması muhtemeldir. Ancak ortada bir şey yokken böyle bir tereddütü olması zaten pek bir şey hissetmediğini düşündürdü bana. Bırak gitsin... Tekrar ararsa da yüz verme, öyle "emin değildim, şimdi emin oldum" demeyle olmaz bu iş, kimse kimsenin oyuncağı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…