Bence konuşma artık. Yapacağın ekstra konuşmalar onları ne kadar önemsediğini ifade etmek olur. Onlar seni bu kadar önemsemezken senin adına hoş olmaz. Planını şimdiden uygulamaya başla. Fazlasıyla cool olSanırım hepiniz haklısınız. Bugün bir diğer arkadaşım daha var onunla da aynı açıklıkta konuşacağım. Sonrasında da bağımı gevşeteceğim. Kendime hemen 1-2 haftalık yoğun bir plan yaptım bile. Ne zaman sorsalar aynı onların yaptığı gibi " aaa canım yaa çok isterdim ama şu an çok meşgulüm" çekeceğim. Elbet işleri düşecek çünkü..
Sanırım hepiniz haklısınız. Bugün bir diğer arkadaşım daha var onunla da aynı açıklıkta konuşacağım. Sonrasında da bağımı gevşeteceğim. Kendime hemen 1-2 haftalık yoğun bir plan yaptım bile. Ne zaman sorsalar aynı onların yaptığı gibi " aaa canım yaa çok isterdim ama şu an çok meşgulüm" çekeceğim. Elbet işleri düşecek çünkü..
Anladın ama biraz yanlış anladın.
Onlara yardım etmemek için kendine yoğun program hazırlaman gerekmiyor. Yardım etmemek için bahaneye ihtiyacın yok aslında.
Elinde o an basit bir iş olsa bile yardım etmeyeceksin ki anlayacaklar artık umursamadığını.. Amaç bu..
Kimseye de bir şey sorma artık. O zaman açık açık siz konuşmayınca çok yalnız hissediyorum demiş oluyorsun. Öyle hissetsen de belli etme.. Kendine yetebilirsin..
13 yıldır iş hayatımdayım. 5 yıl her gün defalarca muhabbet kurduğum ama türlü şımarık hareketine tahammül gösterdiğim biriyle muhabbetimi bıçak gibi kestim. Defalarca konuşmaya çalıştı normal şekilde ama karşılık alamadı. Basit evet hayır hıhı cevaplarıyla gitti.
Anladım ki hayatımda enerjimi emen, kötü insanlara yer yokmuş. Sonra ardından başka biriyle..
Şu saatlerde aslında oturup boş boş lak lak edip dedikodu yapabilirdik ama ben tek oturup buraya takılıyorum. Buraya takılmasam kitap okurum. Ya da hava güzelken dışarı çıkar yürürüm.
Kimseye ihtiyacın yok. Yapacak bir sürü aktivite var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?