- 5 Aralık 2016
- 196
- 96
- 103
Iyi geceler arkadaşlar. Gece gece sinirimden uyuyamadim. 2 ay önce oturduğum eve taşındım çok şükür cok güzel mustakil bir ev evlendigimden beri ilk defa böyle güzel bir ev bulduk.Tabi kiralik evimiz. Evler mustakil ama birbirine biraz yakın.Tasindigim hafta baya ciddi hastalandim 10 gün yatmak zorunda kaldım annem geldi bakmaya.Annecim cok ictendir herkesle hemen konusur karsi komsuya günaydın dedi konusmaya basladilar. Baktım kadın biraz tuhaf densiz iste evinizi daha tam toparlayamamissinz benim göz zevkim bozuluyor, ay kizin çok kiloluymus ayyy bak senin cocugun olmaz vlla (hamileyim halbuki) çamaşır asarken bile bana laf atiyor hani camasiri sirkeriz ya asarken toz gelmesin dikkat edin diyor. Neyse bende cok sinirli yapiya sahibim ya sabir cekiyorum annecim sakinlestiriyor. Evde esim ve ben varız aksam 8de geliriz çalışıyoruz sesimiz cikmaz.. Herneyse bugun balkonda telefonla konuştum çekmiyor diye esimde yanımdaydi. Bir an komsunun evine baktı ya sabir dedi. Noldu dedim eşime bisey yok dedi meğerse kadin kapilari carpmis bende bagirarak telefon konuscam aptal bunlar demis. Bunu duydum sonradan cildirdim esim durdurdu bni cok sakindir ama ben suan bile deliriyorum hic altta kalmam sirf kiraciyiz diye böyle ukalalık yapiyor ne yapsamm kızlar sabah olsunda bi haddini bildiriyim diyorum. Kokos görünümlü kıro kadin!