Problemli komşu

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
103
Iyi geceler arkadaşlar. Gece gece sinirimden uyuyamadim. 2 ay önce oturduğum eve taşındım çok şükür cok güzel mustakil bir ev evlendigimden beri ilk defa böyle güzel bir ev bulduk.Tabi kiralik evimiz. Evler mustakil ama birbirine biraz yakın.Tasindigim hafta baya ciddi hastalandim 10 gün yatmak zorunda kaldım annem geldi bakmaya.Annecim cok ictendir herkesle hemen konusur karsi komsuya günaydın dedi konusmaya basladilar. Baktım kadın biraz tuhaf densiz iste evinizi daha tam toparlayamamissinz benim göz zevkim bozuluyor, ay kizin çok kiloluymus ayyy bak senin cocugun olmaz vlla (hamileyim halbuki) çamaşır asarken bile bana laf atiyor hani camasiri sirkeriz ya asarken toz gelmesin dikkat edin diyor. Neyse bende cok sinirli yapiya sahibim ya sabir cekiyorum annecim sakinlestiriyor. Evde esim ve ben varız aksam 8de geliriz çalışıyoruz sesimiz cikmaz.. Herneyse bugun balkonda telefonla konuştum çekmiyor diye esimde yanımdaydi. Bir an komsunun evine baktı ya sabir dedi. Noldu dedim eşime bisey yok dedi meğerse kadin kapilari carpmis bende bagirarak telefon konuscam aptal bunlar demis. Bunu duydum sonradan cildirdim esim durdurdu bni cok sakindir ama ben suan bile deliriyorum hic altta kalmam sirf kiraciyiz diye böyle ukalalık yapiyor ne yapsamm kızlar sabah olsunda bi haddini bildiriyim diyorum. Kokos görünümlü kıro kadin!

Bakin kiracisiniz yani kullanim hakkiniz var istediginiz gibi yasarsiniz. Size bu sekilde davranamaz. Kapisini calin sakince problemin ne oldugunu en basindan beri neden bu sekilde davrandigini sorun.
Sizinle sikintisinin ne oldugunu ogrenin.

Ben de ust komsuma uyuz oluyorsum gece mobilya çekiyordu. Baktim deli gibi kendi kendime cemkiriyorum gece 2 de. Kalktim kapisini caldim o saatte. Duzgunce sakince derdimu anlattim bir daha olmadi.

Bakin kiracisiniz yani kullanim hakkiniz var istediginiz gibi yasarsiniz. Size bu sekilde davranamaz. Kapisini calin sakince problemin ne oldugunu en basindan beri neden bu sekilde davrandigini sorun.

Ben de ust komsuma uyuz oluyorsum gece mobilya çekiyordu. Baktim deli gibi kendi kendime cemkiriyorum gece 2 de. Kalktim kapisini caldim o saatte. Duzgunce sakince derdimu anlattim bir daha olmadi.
Ne güzel anlayışlı bir insanmis komsunuz uyarıdan anlamis. Ben kadini tanımıyorum inanin Bir iki kere konustum toplasaniz.Yan tarafimda 2 tane daha komsum var cok iyiler onlarda küs olduklarini soylediler bu kadinla.Keşke öyle aptal vs diyecegine uyarsaydi beni hemen ozur dilerdim ki esimede sordum sesim cokmu cikti 8diye oda hayır dedi. Ters birine benziyor konusulcak bi tip değil bi gözdağı veriyim diyorum

Ay o mobilya çekme sesi bende de var gece yarıları ne yapıyorlar mış acaba ben de acayip merak ediyorum o saatte niye durmadan mobilya çeker insan evladı

Sabah bi gidin sakince konusun.Yok anlamiyor o zaman istediginiz gibi konusursunuz.Allah ne verdiyse;)

Niye seviyesine iniyorsun. Sen insanligini goster birak o nasil davranirsa davransin
Orasıda doğru strese girmek istemiyorum ilk gebeligim düşük oldu stres sıkıntı. İnsanlar nasil böyle dengesiz oluyor ben kimseye aptal vs diyemem heleki yeni taşınmış helede surekli yüzyüze geleceğim karşı komsuma.En güzeli görmemek ama ışte duramiyorum laf söylemeden

Bende bir gece dayanamadım yatagim baza olmadığından altini görmüyordum bir gün bir kaldırdım kontaplagi toz dayanamayıp eşim uyuduktan sonra yatağı soktum tertemiz edip tekrar kurmustum saat 2 felandi bir yandanda komsu gelmesin diye dua ediyordum çok hakkına girdim ama napim :temizlik::sus:

Salak mı dedi sende öyle davran ne gidip muhattap olacaksın derdi olan senin kapına gelsin mabadı yerse tabi müstakil evde bile rahat Yok arkadaşın canı sıkılmış belli ki

Salak mı dedi sende öyle davran ne gidip muhattap olacaksın derdi olan senin kapına gelsin mabadı yerse tabi müstakil evde bile rahat Yok arkadaşın canı sıkılmış belli ki
Duygularima tercüman oldun valla. Kesinlikle gitmem kapısına burası site çoğunun kendi evi bizimde kiralik ya aklı sıra bana göz actirmicak. Sinirimi almam lazım basindan beri eşim bi yandan annem bi yandan muhattap olma edepsiz zaten diyolar. Nedenmis ki neden yedireyim hakkımı hakaret ettireyim suçum yokken.28 yasindayim kadin 55. Sorunlu ışte

annen olay cıkmasın aman ayıp olmasın sus kızım yapıyor olan hamile halinle sana oluyor kadına yüzde vermiş kadın iyice eziyor . sert rsekilde uyar esinde uyarsın . yoksa basedemessiniz

Iyi geceler arkadaşlar. Gece gece sinirimden uyuyamadim. 2 ay önce oturduğum eve taşındım çok şükür cok güzel mustakil bir ev evlendigimden beri ilk defa böyle güzel bir ev bulduk.Tabi kiralik evimiz. Evler mustakil ama birbirine biraz yakın.Tasindigim hafta baya ciddi hastalandim 10 gün yatmak zorunda kaldım annem geldi bakmaya.Annecim cok ictendir herkesle hemen konusur karsi komsuya günaydın dedi konusmaya basladilar. Baktım kadın biraz tuhaf densiz iste evinizi daha tam toparlayamamissinz benim göz zevkim bozuluyor, ay kizin çok kiloluymus ayyy bak senin cocugun olmaz vlla (hamileyim halbuki) çamaşır asarken bile bana laf atiyor hani camasiri sirkeriz ya asarken toz gelmesin dikkat edin diyor. Neyse bende cok sinirli yapiya sahibim ya sabir cekiyorum annecim sakinlestiriyor. Evde esim ve ben varız aksam 8de geliriz çalışıyoruz sesimiz cikmaz.. Herneyse bugun balkonda telefonla konuştum çekmiyor diye esimde yanımdaydi. Bir an komsunun evine baktı ya sabir dedi. Noldu dedim eşime bisey yok dedi meğerse kadin kapilari carpmis bende bagirarak telefon konuscam aptal bunlar demis. Bunu duydum sonradan cildirdim esim durdurdu bni cok sakindir ama ben suan bile deliriyorum hic altta kalmam sirf kiraciyiz diye böyle ukalalık yapiyor ne yapsamm kızlar sabah olsunda bi haddini bildiriyim diyorum. Kokos görünümlü kıro kadin!
Atıştıkça sorun uzaaaaar gider. yüzüne kırıcı birşey derse, lafını söylersin. ama haddini bildirmek illa bağırıp çağırmakla olmaz.düzgün bir uslupla, ciddi bir şekilde de ağır konuşabilirsin..kadın dengesiz belli, o tiplerle yüz göz olmaya değmez...

Arkadaş müstakil evde de mi rahat yok
Hayallerim suya düştü..

Konuşunca anlayacak bi tipe benzemiyor, kulak arkası edip relaks olacaksın o nasılsa sen de öyle ol çivi çiviyi söker hesabı.

Bu ara ne çok “sorunlu komşu” konusu var. Dengesiz kadın, sinir oldum ama çok muhatap olmayın, istediği o bence. Çirkef gibi kavga etmek... Yeri gelince usulünce uyarırsınız o kadar

Atıştıkça sorun uzaaaaar gider. yüzüne kırıcı birşey derse, lafını söylersin. ama haddini bildirmek illa bağırıp çağırmakla olmaz.düzgün bir uslupla, ciddi bir şekilde de ağır konuşabilirsin..kadın dengesiz belli, o tiplerle yüz göz olmaya değmez...
Hemde ne dengesiz. Yeni tasindim zaten kadın yazlikciymis bugün öğrendim 15 20 gün durup gidermiş muhattap olmamayi düşünüyorum tamda karsim hep yüzyüze gelicez malesef.. Eğer yine küstah tavırları olursa bende söylemem gerekeni soylicem

Arkadaş müstakil evde de mi rahat yok
Hayallerim suya düştü..

Konuşunca anlayacak bi tipe benzemiyor, kulak arkası edip relaks olacaksın o nasılsa sen de öyle ol çivi çiviyi söker hesabı.
Malesef zaten ilk iki evimde çok cektim komsulardan dedim mustakil ev ohh rahata kavustum derken bide bu komşu çıktı. Allah herkese hayırlı komşu versin ev saray olsa nolur böyle tipler olduğu sürece

Bu ara ne çok “sorunlu komşu” konusu var. Dengesiz kadın, sinir oldum ama çok muhatap olmayın, istediği o bence. Çirkef gibi kavga etmek... Yeri gelince usulünce uyarırsınız o kadar
Kesinlikle kavga etmek istiyor. Diğer komşular bana söylemişti fena diye. Ben onyargili olmayim dedim ama gordumki haklilar.. Insanlar tahammülsüz olmuş halbuki huzur dolu bir yerde yaşıyor rahat batıyor ışte

Hemde ne dengesiz. Yeni tasindim zaten kadın yazlikciymis bugün öğrendim 15 20 gün durup gidermiş muhattap olmamayi düşünüyorum tamda karsim hep yüzyüze gelicez malesef.. Eğer yine küstah tavırları olursa bende söylemem gerekeni soylicem
Bence ona bakmayıp, yok gibi görürsen, küstahlıklarından haberin olmaz...Sildiğin bir insan önünden geçse hissetmessin onu.. yok olarak gör..yada deli gözüyle gör. deliyle uğraşılırmı hiç...

Back
X