Problemli ne yaptigini bilmeyen kocam

Mal paylaşımıyla alakalı hiç sorun yok ne varsa 2 ye bölüyoruz evlilik içinde aldigimiz seyler zaten bana hiç bisey demiyor nafaka bile alsan hakkindir, kendim ettim diyor
Şu sitede eşinden gerçekten boşanmak isteyen ne kadar kadın vardır sizin yerinizde olmak isteyen.Adam nafaka veririm diyor siz o açsın kağıtla kürekle uğraşamam diyorsunuz.Hem size de iyi gelir hengame olur meşguliyetiniz olurTövbe yarabbim yani şaka bir yana da lütfen beklemeyin bir an önce düzeninizi kurun boşluğa da düşmeyin olmamış oldurulamamış bir evlilik.Adam anacığını seçmiş siz yolunuza.

Haklısınız insan icinde olunca farkina varamiyor gittiginden beri yaşadiklarim gozumun onunden geciyor sonra bi de 10 yilimi nasil harcamisim diye kendime uzuluyorum

Enazindan geç bile olsa bencilce davrandiginin farkina vardi. Bence bu güzel birşey. Yolunu açın ikiniz icinde hayırlısı olacağını düşünüyorum.

Valla annesini secti çekti gitti :) şu emlak piyasasinda nasil duzen kurarim suan bilmiyorum , bir muddet ailemle kalicam onlar destekçim saolsun bende o sürecte toparlanip oyle yeni bi duzen kurarim diye dusuyorum

Enazindan geç bile olsa bencilce davrandiginin farkina vardi. Bence bu güzel birşey. Yolunu açın ikiniz icinde hayırlısı olacağını düşünüyorum.
Valla onun icin iyi temennide bulunmuyorum Allaha havale ettim benim verdigim hic bi cabaya degmemis bile anasida şişiriyodu her teldr zaten kimsesiz kaldim gittin beni birakip diye.Anasida o da Allahlarindan bulsnlar

Ayrilmamak icin bahane ariyosunuz ama adam herseyi soylemis haklisin demis anneye bagimli birisi size ea olamaZdi olamamis cinsel iliamiye bile girememis hala siz daha dusunun durun. Siz dusunurken hayat geciyor genclik bitiyor damdan dusecek bisey yok o sizin istediginiz kisi olamayacak adam kendisi soyluyor zaten ne mal oldugunu siz daha ne bekliyosunuz.? Bahane bulmayi birakin dava acin bosanin

Adamın ne yapmaya calsimasinin ne önemi var? Sizi ortada bırakmış annesini secmis. Annesine birşey olursa ya da izin verirse sizinle yasaamasina ,yanınıza gelecek.
Siz bunu hak ediyor musunuz?
Siz gidin açın davayı. Yada ömür boyu bu garip süreci yaşamaya devam edin. Ama hayat sonsuz degil ve her geçen gün yaşlılığa sizde yaklaşıyorsunuz.

Siz dava acsaniza adam ağır kusurlu . 4 yilda 10 kez birliktelik bir de onun mu sizi boşalmasını bekliyorsunuz,bu adam büyük ihtimal biseksüel ya da pasif gay ... sizi de kurban olarak seçmiş,paravan bir evlilik

Bu adam için resmiyette evli olmak/bekar olmak şu anki hayatını yaşamadını engelleyici bir şey değil ki.Ne yaşamak istiyorsa zaten yaşıyordur..hem resmiyette evlilik devam ettiği için siz yeni bir başlangıçta yapamıyorsunuz..belki içten içe bu işine de geliyordur.Ama bence sizin için kesinlikle bağlayıcı ve geleceğinizi yeniden kurmanıza engel olan bir"yük" bu.Zaten mahkemeye başvurduğunuzda öyle bir günde boşanamayabilir sürecin uzaması da gerekebilir.Yarın bir gün karşınıza düzgün bir adam çıkar "madem sıkıntılı bir evliliğin vardı neden sen boşanma işlemini başlatan olmadın..neden onca sene evli kaldın" der.Burada bile biz daha önce evlilik tecrübesi olmuş birisi ile tanıştım diye konu açan arkadaşlara "boşanma karar evrağını getirsin" diye birbirimize akıl vermiyor muyuz?

Sizi kendine bağlayacak ne yapmış olabilir şu an boşluğa düşüyorsunuz?Cinsel gücü yok, anne kuzusu, pisirik, dünyayı dar eden bir adam çok mu mutluydunuz o ve annesiyle ayrılmak istemiyorsunuz?

Anlaşmalıda süreç uzuyabiliyor mu ya ..

Ayrıl kurtul adı üstünde kaynana atsan atılmaz satsan satılmaz . Sülük gibi yapışır . Sen ne kadar iyi o desende adı kaynana eninde sonunda iç yüzünüü gösterir behane yapar hastayım der yaşlıyım der senin boğazına çöker. Kocanda öyleyse ayrıl evlilikde en olması gerekn vazifeyi yapmıyor zaten.

Bu kadar kolay mi peki bir anda herşeyi silmek kocanız sanki sıradan biriymissiniz gibi davranıyor hadi bosanalim o zaman çok saçma

Zaten ortada evlilik yokmuş ki boşanmayıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Adam sizi aileden bile saymıyor onun için sadece kendi anne babası var aile olarak. Sevmiyor yani sizi.

Zaten ortada evlilik yokmuş ki boşanmayıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Adam sizi aileden bile saymıyor onun için sadece kendi anne babası var aile olarak. Sevmiyor yani sizi.
Berabr ayni sehirdeyken beni gercekten cok sevdigini soyluyordu ama sehir degistirince birden annesini tercih etti gitti.Zaten oncesinde annesi icin beni terkedecegini biraz sezseydim bu kadar yıkım olmazdi banada

Zaten artik sırf bu sebepten bile barışmayi düşünmüyorum hayatim onlarin elindr oyuncak olucak geri adım atarsam

Sağlık problemi olduguna eminim zaten o yuzden doktor icin cok diretmiştim .. Ayrilmak istemesine saygi duyardim ama boyle pat diye damdan düşmüse dönuyor insan
Pat diye mi :) Daha kaç seneni çöp etmen lazım aheste aheste bitmesi için? Bu adamdan hala bi umudun olduguna inanamiorum. Hemen su an sokaga insen önüne ilk çıkan adami koca yapsan %70 ihtimalle elindekinden iyi çıkar.

Aslinda ilk aşkım kendisi 4 yillik evlilik ve 6 yil sevgililik ile toplamda 10 yılım geçti kendisiyle.Aslinda evliyken boşanmak istiyodum cunku artik duzeltemedigimiz yakinlik sorunumuz vardi. Ama alışkanlik mi adı herneyse bilmiyorum ama hayatim alt ust olmus gibi hissediyorum.Kendime cok kiziyorum bunlari yaşayacak hicbisey haketmedigimi dusunuyorum.Cünku hep yapıcı taraftim ama bu sekildr gitmesi beni cok yıpratti

Hal böyle iken hırs yapıyor olman normal değil mi? Bence sevmiyorsun gururunu tamir ettirme derdindesin. Çünkü hem suclu hem güçlü bi de o gitmis sen gitmen gerekirken. 10 yilda toplasan on defa sevismissinizdir diye tahmin ediyorum evlenmeden önce bi test sürüşü olsa anlardın çünkü. Vakit kaybı ve hayal kırıklığı karışımı bisey bu adam. Baska da bi meziyet goremiyorum hamurunda. Varsa de şu şu yönden cok iyidir aslinda de. Ayrılınca gecmisi hep iyi hatırlariz o illüzyona düşmeden de.