- 15 Kasım 2020
- 515
- 601
- 53
- 37
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Şu sitede eşinden gerçekten boşanmak isteyen ne kadar kadın vardır sizin yerinizde olmak isteyen.Adam nafaka veririm diyor siz o açsın kağıtla kürekle uğraşamam diyorsunuz.Hem size de iyi gelir hengame olur meşguliyetiniz olurMal paylaşımıyla alakalı hiç sorun yok ne varsa 2 ye bölüyoruz evlilik içinde aldigimiz seyler zaten bana hiç bisey demiyor nafaka bile alsan hakkindir, kendim ettim diyor
Haklısınız insan icinde olunca farkina varamiyor gittiginden beri yaşadiklarim gozumun onunden geciyor sonra bi de 10 yilimi nasil harcamisim diye kendime uzuluyorumDurum gayet ortada, kafanızı karıştıracak hiçbirşey yok, biraz uzaktan bakın kendinize ve yaşadıklarınıza. Karşı tarafın kafasında ve evinde fiziki olarak da bitirdiği bir ilişki söz konusu. Bunu kabullenin ve yolunuza bakın. Boşanma sürecini başlatın. Kimsenin yollarınıza gül döküp gelmesini beklemeyin.. (Not-sorunuzun cevabı: bu adam her zaman olduğu gibi hiçbir sorumluluğu üstüne almak istemiyor, bu süreçte figüranmış gibi sadece imza atıp boşanmayı da böylelikle bitirmeye çalışıyor).
Valla annesini secti çekti gitti :) şu emlak piyasasinda nasil duzen kurarim suan bilmiyorum , bir muddet ailemle kalicam onlar destekçim saolsun bende o sürecte toparlanip oyle yeni bi duzen kurarim diye dusuyorumŞu sitede eşinden gerçekten boşanmak isteyen ne kadar kadın vardır sizin yerinizde olmak isteyen.Adam nafaka veririm diyor siz o açsın kağıtla kürekle uğraşamam diyorsunuz.Hem size de iyi gelir hengame olur meşguliyetiniz olurTövbe yarabbim yani şaka bir yana da lütfen beklemeyin bir an önce düzeninizi kurun boşluğa da düşmeyin olmamış oldurulamamış bir evlilik.Adam anacığını seçmiş siz yolunuza.
Valla onun icin iyi temennide bulunmuyorum Allaha havale ettim benim verdigim hic bi cabaya degmemis bile anasida şişiriyodu her teldr zaten kimsesiz kaldim gittin beni birakip diye.Anasida o da Allahlarindan bulsnlarEnazindan geç bile olsa bencilce davrandiginin farkina vardi. Bence bu güzel birşey. Yolunu açın ikiniz icinde hayırlısı olacağını düşünüyorum.
Adamın ne yapmaya calsimasinin ne önemi var? Sizi ortada bırakmış annesini secmis. Annesine birşey olursa ya da izin verirse sizinle yasaamasina ,yanınıza gelecek.Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Siz dava acsaniza adam ağır kusurlu . 4 yilda 10 kez birliktelik bir de onun mu sizi boşalmasını bekliyorsunuz,bu adam büyük ihtimal biseksüel ya da pasif gay ... sizi de kurban olarak seçmiş,paravan bir evlilikEski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Anlaşmalıda süreç uzuyabiliyor mu ya ..Bu adam için resmiyette evli olmak/bekar olmak şu anki hayatını yaşamadını engelleyici bir şey değil ki.Ne yaşamak istiyorsa zaten yaşıyordur..hem resmiyette evlilik devam ettiği için siz yeni bir başlangıçta yapamıyorsunuz..belki içten içe bu işine de geliyordur.Ama bence sizin için kesinlikle bağlayıcı ve geleceğinizi yeniden kurmanıza engel olan bir"yük" bu.Zaten mahkemeye başvurduğunuzda öyle bir günde boşanamayabilir sürecin uzaması da gerekebilir.Yarın bir gün karşınıza düzgün bir adam çıkar "madem sıkıntılı bir evliliğin vardı neden sen boşanma işlemini başlatan olmadın..neden onca sene evli kaldın" der.Burada bile biz daha önce evlilik tecrübesi olmuş birisi ile tanıştım diye konu açan arkadaşlara "boşanma karar evrağını getirsin" diye birbirimize akıl vermiyor muyuz?
Ayrıl kurtul adı üstünde kaynana atsan atılmaz satsan satılmaz . Sülük gibi yapışır . Sen ne kadar iyi o desende adı kaynana eninde sonunda iç yüzünüü gösterir behane yapar hastayım der yaşlıyım der senin boğazına çöker. Kocanda öyleyse ayrıl evlilikde en olması gerekn vazifeyi yapmıyor zaten.Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Bu kadar kolay mi peki bir anda herşeyi silmek kocanız sanki sıradan biriymissiniz gibi davranıyor hadi bosanalim o zaman çok saçmaEski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Evet benimde zoruma bu gidiyor zatenBu kadar kolay mi peki bir anda herşeyi silmek kocanız sanki sıradan biriymissiniz gibi davranıyor hadi bosanalim o zaman çok saçma
Berabr ayni sehirdeyken beni gercekten cok sevdigini soyluyordu ama sehir degistirince birden annesini tercih etti gitti.Zaten oncesinde annesi icin beni terkedecegini biraz sezseydim bu kadar yıkım olmazdi banadaZaten ortada evlilik yokmuş ki boşanmayıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Adam sizi aileden bile saymıyor onun için sadece kendi anne babası var aile olarak. Sevmiyor yani sizi.
Zaten artik sırf bu sebepten bile barışmayi düşünmüyorum hayatim onlarin elindr oyuncak olucak geri adım atarsamAyrıl kurtul adı üstünde kaynana atsan atılmaz satsan satılmaz . Sülük gibi yapışır . Sen ne kadar iyi o desende adı kaynana eninde sonunda iç yüzünüü gösterir behane yapar hastayım der yaşlıyım der senin boğazına çöker. Kocanda öyleyse ayrıl evlilikde en olması gerekn vazifeyi yapmıyor zaten.
Pat diye mi :) Daha kaç seneni çöp etmen lazım aheste aheste bitmesi için? Bu adamdan hala bi umudun olduguna inanamiorum. Hemen su an sokaga insen önüne ilk çıkan adami koca yapsan %70 ihtimalle elindekinden iyi çıkar.Sağlık problemi olduguna eminim zaten o yuzden doktor icin cok diretmiştim .. Ayrilmak istemesine saygi duyardim ama boyle pat diye damdan düşmüse dönuyor insan
Aslinda ilk aşkım kendisi 4 yillik evlilik ve 6 yil sevgililik ile toplamda 10 yılım geçti kendisiyle.Aslinda evliyken boşanmak istiyodum cunku artik duzeltemedigimiz yakinlik sorunumuz vardi. Ama alışkanlik mi adı herneyse bilmiyorum ama hayatim alt ust olmus gibi hissediyorum.Kendime cok kiziyorum bunlari yaşayacak hicbisey haketmedigimi dusunuyorum.Cünku hep yapıcı taraftim ama bu sekildr gitmesi beni cok yıprattiPat diye mi :) Daha kaç seneni çöp etmen lazım aheste aheste bitmesi için? Bu adamdan hala bi umudun olduguna inanamiorum. Hemen su an sokaga insen önüne ilk çıkan adami koca yapsan %70 ihtimalle elindekinden iyi çıkar.
Hal böyle iken hırs yapıyor olman normal değil mi? Bence sevmiyorsun gururunu tamir ettirme derdindesin. Çünkü hem suclu hem güçlü bi de o gitmis sen gitmen gerekirken. 10 yilda toplasan on defa sevismissinizdir diye tahmin ediyorum evlenmeden önce bi test sürüşü olsa anlardın çünkü. Vakit kaybı ve hayal kırıklığı karışımı bisey bu adam. Baska da bi meziyet goremiyorum hamurunda. Varsa de şu şu yönden cok iyidir aslinda de. Ayrılınca gecmisi hep iyi hatırlariz o illüzyona düşmeden de.Aslinda ilk aşkım kendisi 4 yillik evlilik ve 6 yil sevgililik ile toplamda 10 yılım geçti kendisiyle.Aslinda evliyken boşanmak istiyodum cunku artik duzeltemedigimiz yakinlik sorunumuz vardi. Ama alışkanlik mi adı herneyse bilmiyorum ama hayatim alt ust olmus gibi hissediyorum.Kendime cok kiziyorum bunlari yaşayacak hicbisey haketmedigimi dusunuyorum.Cünku hep yapıcı taraftim ama bu sekildr gitmesi beni cok yıpratti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?