- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Evlenmeden önce inanin cinselolarak hiç sorun yoktu denemeden almadim yaniHal böyle iken hırs yapıyor olman normal değil mi? Bence sevmiyorsun gururunu tamir ettirme derdindesin. Çünkü hem suclu hem güçlü bi de o gitmis sen gitmen gerekirken. 10 yilda toplasan on defa sevismissinizdir diye tahmin ediyorum evlenmeden önce bi test sürüşü olsa anlardın çünkü. Vakit kaybı ve hayal kırıklığı karışımı bisey bu adam. Baska da bi meziyet goremiyorum hamurunda. Varsa de şu şu yönden cok iyidir aslinda de. Ayrılınca gecmisi hep iyi hatırlariz o illüzyona düşmeden de.
Istemsizce güldüm :) ya o da iyiymis nasil oluo o zaman acaba aileyle yasayinca mi adamin istahi kacti.Evlenmeden önce inanin cinselolarak hiç sorun yoktu denemeden almadim yani
Himmm sen kac yasindasin simdi? 40tan sonra normal tabi. Ben de nemfoman derecesinde aşırı istekliyken 40tan sonra isteksizlestim. Erkekte hele bariz bi düşüş oluyor. Bence sizi aileyle yaşamak senin söylenmelerin onun iyice basiretsizlesmesi fln yormuş bi de en çok.Ama bi evlendik 5 ay sonra cinsel iliski sifirlandi , inanin o kadar neseli ,pozitif, temiz ve alimli bi kadınım ki.. aramizda yas farki var o suan 40 li yaslarinda hatta hep derdi senin enerjin beni yukseltiyor diye. Toplumda parmakla gosterilen bi cifttik nolduysa bi anda oldu
Cinsel anlamda problemleri varsa hayatında biri yok demek ki.Bu yüzden acelesi de yok onun için.Belki bu sürede düzelebiliriz diye düşünüp ağırdan alıyor da olabilir.Avukata verecek parası da olmayabilir.Neden açıkça sormuyorsunuz eşinize,bu konuda birşey söylemiyor mu?Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Ben 31 yasindayim hic bi sekilde baski yada yuzune vurmadim bu durumu , annesiylede arami hic bozmamya calistim uzulmesin diyeHimmm sen kac yasindasin simdi? 40tan sonra normal tabi. Ben de nemfoman derecesinde aşırı istekliyken 40tan sonra isteksizlestim. Erkekte hele bariz bi düşüş oluyor. Bence sizi aileyle yaşamak senin söylenmelerin onun iyice basiretsizlesmesi fln yormuş bi de en çok.
Ikimizde biraz sakin kafayla dusunelim diyor , parasi var dava acabilir o konuda sıkınti yokCinsel anlamda problemleri varsa hayatında biri yok demek ki.Bu yüzden acelesi de yok onun için.Belki bu sürede düzelebiliriz diye düşünüp ağırdan alıyor da olabilir.Avukata verecek parası da olmayabilir.Neden açıkça sormuyorsunuz eşinize,bu konuda birşey söylemiyor mu?
O zaman boşanma konusunda emin değil,etrafta etkiliyor olabilir;"iyi düşün,yazık etme"falan diye akıl verenler olabilir...Ikimizde biraz sakin kafayla dusunelim diyor , parasi var dava acabilir o konuda sıkınti yok
Siz açın gitsin işte , siz neyi bekliyorsunuz? Beklemeyin boşa dava mava açmaz o. Ötmeyen kuşu ile başka kimi kandıracak şu saatten sonra çünkü, bela anasını kimin başına saracak?Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar düğün tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin :) ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda düğünden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus :) cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik düzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kaç kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen düzelir diye :):) neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, açtık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi:) neyse küldür paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz güya ama davayi aç diyorum acelesi yok açariz diyo bende psikolojik olarak çok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye çalışıyorum ama bu adam napmaya çalışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...
Davayı açın.Bitmiş zaten.İnanın size çok iyi gelicek.Umarım bundan sonra çooook güzel bir hayat yaşarsınız.Böyle şok olursunuz böyle mi oluyomuş şahane diye.Evdi, işti bütün işleriniz tereyağından kıl çekercesine kolay olsun.Her zaman iyi insanlar çıksın karşınıza.Devam ettirmek istemiyorum sadece ruhen cok manen cok kırgınım biraz kendimi toparlamyı bekliyrum, gidince dava acicam dedi ama acmadi bende bu psikojiyle o işlere girismek istemedim
Çokk saolun biran once kendimi iyi hissetmeyi o kadar cok istiyorum ki zaten iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler ❤Davayı açın.Bitmiş zaten.İnanın size çok iyi gelicek.Umarım bundan sonra çooook güzel bir hayat yaşarsınız.Böyle şok olursunuz böyle mi oluyomuş şahane diye.Evdi, işti bütün işleriniz tereyağından kıl çekercesine kolay olsun.Her zaman iyi insanlar çıksın karşınıza.
Birikiminizi hep kendinize saklayın.Önceliğiniz hep kendiniz olsun.
Zaten bu yuzden donmek istemiyorum , donersem hayatim mahvolacak onu da biliyorumSiz açın gitsin işte , siz neyi bekliyorsunuz? Beklemeyin boşa dava mava açmaz o. Ötmeyen kuşu ile başka kimi kandıracak şu saatten sonra çünkü, bela anasını kimin başına saracak?
Sonuç olarak davayı siz açın. Onun açmasını beklerseniz yaşlanırsınız.Zaten bu yuzden donmek istemiyorum , donersem hayatim mahvolacak onu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?