Prodictor erken gebelik silik çizgi

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kızlar adetime 3 gün kaldı . Doktor bu ay klomen tedavisi uyguladı bana . Prodictor erken gebelik testi yaptım ilk iki dakikada hafif çok silik çizgi belirdi . Araştırma yaptığımda bu marka için yanlış sonuç veriyor diyorlar . Sizce gebelik varmıdır bu çizgiye göre . Ya da kullanan oldu mu bu marka

Eklentiler

• E9722617-504A-422A-8EF7-733155575001.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 464
  • 75508556-A55A-4179-87BD-53B19E93ECE4.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 460

Benim 8 gün gecikmiş adetimde bile silik çizgi çıktı. Elimde var diye bu testi kullanmıştım. Başka test alıp yaptım net çift çizgi gördüm. Bence geçince kaset test yapmak daha mantıklı

Ben 5 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama gebe değildim. Erken gebelik testine güvenme derim. Normal kaset test yap veya kan ver canım

Geçtiğimiz ay reglim 4 gün gecikmişken bana silik çizgi çıkardı predictor heveslendim ama hamile değilmişim o akşam regl oldum

Kızlar adetime 5 gün var daha erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?

Eklentiler

• A4B7323F-75B7-45B8-97D2-A326FAB5D1E6.webp
    38 KB · Görüntüleme: 349
Bence varbir iki gün sonra tekrar test yapın bakalım koyulaşma olacak mı

Kızlar adetime 5 gün var daha erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?
Canım inşallah vardır ama bende bu testten yaptım kuruma çizgisiymiş aynı bu şekilde çıkmıştı inşallah senin hayırla sonuçlanır yarın bir daha yap sabah bence

Canım inşallah vardır ama bende bu testten yaptım kuruma çizgisiymiş aynı bu şekilde çıkmıştı inşallah senin hayırla sonuçlanır yarın bir daha yap sabah bence
Yaa inşallah vardır tabi ama yine de hakkıma ne hayırlıysa o olsun. Benim bu çizgi ilk 10 dk içerisinde çıktı, sende de mi öyleydi?

Hamile misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…