Kızlar adetime 3 gün kaldı . Doktor bu ay klomen tedavisi uyguladı bana . Prodictor erken gebelik testi yaptım ilk iki dakikada hafif çok silik çizgi belirdi . Araştırma yaptığımda bu marka için yanlış sonuç veriyor diyorlar . Sizce gebelik varmıdır bu çizgiye göre . Ya da kullanan oldu mu bu marka
Ben 5 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama gebe değildim. Erken gebelik testine güvenme derim. Normal kaset test yap veya kan ver canımKızlar adetime 3 gün kaldı . Doktor bu ay klomen tedavisi uyguladı bana . Prodictor erken gebelik testi yaptım ilk iki dakikada hafif çok silik çizgi belirdi . Araştırma yaptığımda bu marka için yanlış sonuç veriyor diyorlar . Sizce gebelik varmıdır bu çizgiye göre . Ya da kullanan oldu mu bu marka
Siz hangi marka ile test yaptınız. Normalde erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum . Ama predictörü bilmiyorum .Ben 5 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama gebe değildim. Erken gebelik testine güvenme derim. Normal kaset test yap veya kan ver canım
Comfort days vardı elimde benim. Bende o markayı kullanamadım ama erken gebelik testlerinin yanılttığını yazan çok kişi varSiz hangi marka ile test yaptınız. Normalde erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum . Ama predictörü bilmiyorum .
İnşallahBence varbir iki gün sonra tekrar test yapın bakalım koyulaşma olacak mı
Canım inşallah vardır ama bende bu testten yaptım kuruma çizgisiymiş aynı bu şekilde çıkmıştı inşallah senin hayırla sonuçlanır yarın bir daha yap sabah benceKızlar adetime 5 gün var daha erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?
Yaa inşallah vardır tabi ama yine de hakkıma ne hayırlıysa o olsun. Benim bu çizgi ilk 10 dk içerisinde çıktı, sende de mi öyleydi?Canım inşallah vardır ama bende bu testten yaptım kuruma çizgisiymiş aynı bu şekilde çıkmıştı inşallah senin hayırla sonuçlanır yarın bir daha yap sabah bence
Yok 1 2 saat sonea çıkmıştı canım inşallah vardır sabah tekrarla mutlaka başka test dene amaYaa inşallah vardır tabi ama yine de hakkıma ne hayırlıysa o olsun. Benim bu çizgi ilk 10 dk içerisinde çıktı, sende de mi öyleydi?
Tamam canımYok 1 2 saat sonea çıkmıştı canım inşallah vardır sabah tekrarla mutlaka başka test dene ama
Tebrikler pozitif testiniz:) kanda da güzel değer görün inşallahKızlar adetime 5 gün var daha erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?
Amin, inşallahTebrikler pozitif testiniz:) kanda da güzel değer görün inşallah
Ne yaptın canım tekrarladın mı testiAmin, inşallahÇok teşekkür ederim.
Canım ben kan verdim, bu sabah çünkü yerleşme kanamam oldu. Değerim 22.53 çıktı.Ne yaptın canım tekrarladın mı testi
Yaaaaa maşallah canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallahCanım ben kan verdim, bu sabah çünkü yerleşme kanamam oldu. Değerim 22.53 çıktı.
Çok teşekkür ederim, aminn allah isteyen herkese versin.Yaaaaa maşallah canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah
Hamile misiniz acaba?Kızlar adetime 3 gün kaldı . Doktor bu ay klomen tedavisi uyguladı bana . Prodictor erken gebelik testi yaptım ilk iki dakikada hafif çok silik çizgi belirdi . Araştırma yaptığımda bu marka için yanlış sonuç veriyor diyorlar . Sizce gebelik varmıdır bu çizgiye göre . Ya da kullanan oldu mu bu marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?