- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.525
- 773
Tebrik ederim gayet net çıkmışPredictorla saniyeler içinde bu sonucu aldım. Güvenmesem mi sizce? Yorumlardan dolayı tedirgin de oldum. Tam sevinemedim.
Bende de aynı şekilde çıktı kaset yaptım negatif ti .. predictor test böyle cikariyomusKızlar adetime 3 gün kaldı . Doktor bu ay klomen tedavisi uyguladı bana . Prodictor erken gebelik testi yaptım ilk iki dakikada hafif çok silik çizgi belirdi . Araştırma yaptığımda bu marka için yanlış sonuç veriyor diyorlar . Sizce gebelik varmıdır bu çizgiye göre . Ya da kullanan oldu mu bu marka
Baya belirgin çizgi kan testi verin :)Predictorla saniyeler içinde bu sonucu aldım. Güvenmesem mi sizce? Yorumlardan dolayı tedirgin de oldum. Tam sevinemedim.
O yüzden umutlanmak istemiyorum. Kan testi yaptırıcam.ama sizinki daha silik çıkmış herhaldeBende de aynı şekilde çıktı kaset yaptım negatif ti .. predictor test böyle cikariyomus
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım aynı senin ki gibiydi bu ay ki aşırı silikti ama çizgi vardı bu test hep böyle gösteriyormuş baya şikayet var.O yüzden umutlanmak istemiyorum. Kan testi yaptırıcam.ama sizinki daha silik çıkmış herhalde
Normal testte bile pozitif çıkabilir bence senin baya belirgin çünkü. Bence hamilesinPredictorla saniyeler içinde bu sonucu aldım. Güvenmesem mi sizce? Yorumlardan dolayı tedirgin de oldum. Tam sevinemedim.
inşallah öyledirNormal testte bile pozitif çıkabilir bence senin baya belirgin çünkü. Bence hamilesin
Sonucun ne canimBu teste güvenebilirsiniz kızlar.
Kan testim de pozitif çıktı
598,0Sonucun ne canim
Çok güzel sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin teşekkürler. Bugündü olası tarih.Çok güzel sağ salim kucağına alırsın inşallahregl günün geçti mi
Hayırlı olsun çok sevindimAmin teşekkürler. Bugündü olası tarih.
Hemen çıktıysa var canım tebrik ederimSizce var mi kizlar
Ilk 1 dk baktim golge gibiydi sonra biraktim yarim saat sonra baktim boyle olmuş insallah vardir yaHemen çıktıysa var canım tebrik ederim
Var canm benimkide bu sekildi yeni dahaSizce var mi kizlar
Insallah yaaaVar canm benimkide bu sekildi yeni daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?