Bence de içini çekip atın bende net bisey göremedim
Paylaştım şimdiBence de içini çekip atın bende net bisey göremedim
Paylaştım şimdi bakabilir misiniztest çubuğunu açıp içini çekebilir misiniz böyle net göremedim
Yumurtlamanizin uzerinden kac gun geçti? Bu testte herhangi bir gebelik yok.Paylaştım şimdi bakabilir misiniz
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum son adet tarihim 10 HaziranYumurtlamanizin uzerinden kac gun geçti? Bu testte herhangi bir gebelik yok.
Gözle daha net aslında ama bilemedimYumurtlamanizin uzerinden kac gun geçti? Bu testte herhangi bir gebelik yok.
Kac temmuz'da regl olmaliydiniz?Gözle daha net aslında ama bilemedim
Evet evet 10 unda olmam gerekiyordu hep öyle okuyordu ilk gebeliğim 1 aylık gecıkmeyle öğrendim onda da. 3 haftalıktı düşünün acaba bu da mı böyle olduKac temmuz'da regl olmaliydiniz?
Pcos mu var sizde?
Gözle çok nette bu teste güvenemedim ama burda hiçkimse yalancı demediİnce bi çizgi gördüm ben
Predictor early ise bende duymadım yalancı verdiğini ama prodoctorsa yalancı verdiğini duydumGözle çok nette bu teste güvenemedim ama burda hiçkimse yalancı demedi
Yok turuncu olan buPredictor early ise bende duymadım yalancı verdiğini ama prodoctorsa yalancı verdiğini duydum
Yani ortada 14 gunluk bir gecikme var, pcoslu olmasaniz daha kesin bir sekilde asla gebelik yok derdim.Evet evet 10 unda olmam gerekiyordu hep öyle okuyordu ilk gebeliğim 1 aylık gecıkmeyle öğrendim onda da. 3 haftalıktı düşünün acaba bu da mı böyle oldunormal regl ağrısı çekiyorum kahverengi lekelenmem vardı biteli 1 hafta 10 gün oluyor gelen gişem yok göbek deliğimin hemen altı ağrıyor hep tamam diyorum şimdi oldum gelen giden gene yok
Reglini beklerken kahverengi lekelenme geldi ama adete donusmedi... Doğru mu anladım canımEvet evet 10 unda olmam gerekiyordu hep öyle okuyordu ilk gebeliğim 1 aylık gecıkmeyle öğrendim onda da. 3 haftalıktı düşünün acaba bu da mı böyle oldunormal regl ağrısı çekiyorum kahverengi lekelenmem vardı biteli 1 hafta 10 gün oluyor gelen gişem yok göbek deliğimin hemen altı ağrıyor hep tamam diyorum şimdi oldum gelen giden gene yok
Evet evet aynen öyle sürüntü peçeteye gelen değil ama çamaşırda vardı hepReglini beklerken kahverengi lekelenme geldi ama adete donusmedi... Doğru mu anladım canım
Yerleşme lekesi olamaz mı? Ya da yumurtlama lekesidir o gördüğün adetinde iki üç günden gelebilir eğer gebelik yoksa. Eğer 10unda regl olman gerekiyorsa ve hep öyle duzenliyse 14 günlük gecikmeyle bu silik test yanlış olur daha belirgin çıkması gerekir. Ama ki o lekelenme yerleşme falan değilde Yumurtlama lekesiyse bişey diyemem.. bence kadın doğuma gitmelisin. Hem kan alırlar hemde muayene olursun adetin uzun süreli gecikmesi iyi degilEvet evet aynen öyle sürüntü peçeteye gelen değil ama çamaşırda vardı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?