- 19 Ağustos 2014
- 223
- 180
- 303
- 43
Yarın tekrar idrar testi yaparım eğer yine silik çizgi çıkarsa Çarşamba günü kan veririm diye düşünüyorum.En güvenilir test prodictör diye biliyorum. Annem 20 yıl önce hamileliğini bu testle öğrenmiş. Hiç yanlış sonuç duymadım. Sonuç ne oldu sizin acaba? Umarım güzel haberler vardır
Ayy maşşallah canım çok sevindim Rabbim bu sevinci isteyen herkese nasip etsin inşaAllah ♥Hamileyim
Çizgi görünüyor canım
Evet canım var çizgi ama başka marka ile de deneyin ne olur ne olmaz
Benimde böyle canım test prodoctor benim sanırım senin de öyle pozitif hayırlı olsun iki günde bir tekrarla istersen
Eki Görüntüle 3569609Çizgi görünüyor canım
10 dk da çıktı bu yine dediğinizi deneyeceğimEvet canım var çizgi ama başka marka ile de deneyin ne olur ne olmaz
Evet benimde Prodoctor dün artımedle yaptım yine vardı ama aşırı kötü yorum okudum güvenmeyip şimdi denedim ay sağlıkla huzurla alırız umarım evlatlarımızı şeninde hayırlı olsun umarım çok güzel haberler alırsınBenimde böyle canım test prodoctor benim sanırım senin de öyle pozitif hayırlı olsun iki günde bir tekrarla istersen
Amin canım inşallah sabırsızlıkla cumayı bekliyorum bende yarın test yaparım tekrarEvet benimde Prodoctor dün artımedle yaptım yine vardı ama aşırı kötü yorum okudum güvenmeyip şimdi denedim ay sağlıkla huzurla alırız umarım evlatlarımızı şeninde hayırlı olsun umarım çok güzel haberler alırsın
İnşallah güzel haberlerinizi alırızYarın tekrar idrar testi yaparım eğer yine silik çizgi çıkarsa Çarşamba günü kan veririm diye düşünüyorum.
İnşallah canım yarın acile gidip kan testi yaptıracağım tabi yaparlarsa, özellere sordum 800 TL den başlıyor o kadar veremem haftalık 2000 TL'ye yakın ilaç alıyorum o yüzden.İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Dediğin gibi test yanıltmadı beni bugün kan verdim 195 çıktı sonuçİnşallah güzel haberlerinizi alırız
Merhaba sonuç nedir acaba
Merhaba daha baktırmadım reglim yarın eğer gelmezse akşam test vermeyi düşünüyorumMerhaba sonuç nedir acaba
Benim testim de prodoctor adete 4 gün var belli belirsiz bişey göründü gibi ama umutlanıp yanılmaktan korkuyorum sizce var mı çizgi
Allah razı olsun canımYa çok sevindim bebişin seninle hayırlı olsun
İnşallah bizde bu mutlu haberi alırız canım sağolasın hamilelerin duası kabul olurmuşAllah razı olsun canım
Rabbim sana da en güzel haberleri ve hayatı yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?