Bende bugün prodoctor ve laboquick yaptım pozitif çıktı. Ama riske atmak istemedim kan verdim bakalım hayırlısı olsunUmutlandırmak istemem ama bende de böyle vardı hatta sağlık ocağında nasıl olduysa beta 0 çıktı ki ben 5 tane yaptım test aynısı çıktı. Daha sonra kendi haline bıraktım bir hafta sonra tamamen pozitife döndü. Prodoctor beni yanıltmadı umarım sizi de yanıltmaz
Bende peridictor ile pozitif aldım hızlı ve erlyde şimdi kan sonucun çıktı negatif prodocktor da kıl gibi idi çizgi softech de silikti anliyacagin güven yok artıkHa anladım demek ki prodoctor da artık şüpheli alana geçiş yapıyor
Umarım vardırBu şekilde olmuş kuruyunca daha çok belli olmuş
Ama şöyle bi durum var benim de kanda negatif idrarda pozitif çıktı sonradan kana geçtiBende peridictor ile pozitif aldım hızlı ve erlyde şimdi kan sonucun çıktı negatif prodocktor da kıl gibi idi çizgi softech de silikti anliyacagin güven yok artık
Ne çıktı sonuç bizide haberdar etBende bugün prodoctor ve laboquick yaptım pozitif çıktı. Ama riske atmak istemedim kan verdim bakalım hayırlısı olsun
Gerçekten mi sanmıyorum kalan testi yaptım gene silikAma şöyle bi durum var benim de kanda negatif idrarda pozitif çıktı sonradan kana geçti
Valla daha çıkmadı sonuç anca sabaha yansır gibi, tabiki yazarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahNe çıktı sonuç bizide haberdar et
Gerçekten mi sanmıyorum kalan testi yaptım gene silik
Resimde gözükmüyor gözle guruom amaAtabilir misiniz
O da doğru güven kalmadı pek. Ama yapılan tarihte önemli ya ben ilk hamile kaldığımda silik çizgi gördüm kan verdim negatif o zaman bu kadar detay yalancı pozitif vs hiç birşey bilmiyorum tabi içime sinmedi his yani 1 hafta sonra verdim kanda pozitif gördümBende peridictor ile pozitif aldım hızlı ve erlyde şimdi kan sonucun çıktı negatif prodocktor da kıl gibi idi çizgi softech de silikti anliyacagin güven yok artık
Canım sonucun çıktı mıValla daha çıkmadı sonuç anca sabaha yansır gibi, tabiki yazarım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Çıktı canım 349 yazıyor, yukarıda paylaşmıştımCanım sonucun çıktı mı
Bana üç dört kere yalancı silik verdi daha koyuydu hattaEki Görüntüle 3583647
Merhaba benimde böyle silik çıktı bugun yumurta üstünden 10 gün geçti markası prodoctor yalancı silik olabilir mi ?
Maşşallah canım sağlıkla kucagına al inşallahÇıktı canım 349 yazıyor, yukarıda paylaşmıştım
Amin caniim, inşallahMaşşallah canım sağlıkla kucagına al inşallah
Dun kan verdim negatif halen silik çizgi veriyor farklı markada silik çıktı ama.kan negatif anlamadımBana üç dört kere yalancı silik verdi daha koyuydu hatta
Kan kaç çıktı tam olarak acaba hasasiyeti mi farklıDun kan verdim negatif halen silik çizgi veriyor farklı markada silik çıktı ama.kan negatif anlamadım
0.3 küçüktür işareti varKan kaç çıktı tam olarak acaba hasasiyeti mi farklı
Çok düşşkmüş neden silik çıkıyo acaba0.3 küçüktür işareti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?