- 20 Ağustos 2024
- 90
- 25
- 8
- 30
- Konu Sahibi dragonfly1
-
Prodoctor markası çoklu almıştım hiç böyle çizgi görmedim geçen aydan beriAy cok belli ya markasi ne
Başka testle yapmanı öneririm canım yalancı pozitif verdi herkeseKızlar reglime 4 gün var yumurtlama 16-17.gün civarı oluyor bu hesaplamaya göre üzerinden 10 ya da 11 gun geçti bugün test yaptım sizce var mi ? Ilk5 dk içinde çıktı çizgi
Belirti olarak gogus hassasiyetim ve halsizlik var sadece
Eki Görüntüle 3644394
Bana da yalancı pozitif vermişti ama bir daha tekrarla başka testle derim.Prodoctor markası çoklu almıştım hiç böyle çizgi görmedim geçen aydan beri
Tamam bir kaç gun denerim artik elimde bu test var, sonrasında yeni bi test alayim tesekkur ederimBaşka testle yapmanı öneririm canım yalancı pozitif verdi herkese
Rica ederim bende geçen ay toplu aldım hepsinde pozitif verdi ama hamile değildimTamam bir kaç gun denerim artik elimde bu test var, sonrasında yeni bi test alayim tesekkur ederim
Allah allah acaba orjinal degil miydi ben hep bu testi kullaniyorum 1.5 yıldır da hamile kalmaya çalışıyorum ameliyat olmadan oncede falan bana hiç 2.cizgi çıkarmamışti. Ben hepsiburdadan aldim ama satıcıya yorumlara falan bakarak hep ayni saticidan aliyorumRica ederim bende geçen ay toplu aldım hepsinde pozitif verdi ama hamile değildim
Canım ben bu testle hamile olduğumu öğrendim :) benimde çok yeni adetime. 6 gün varken öğrenmiştimKızlar reglime 4 gün var yumurtlama 16-17.gün civarı oluyor bu hesaplamaya göre üzerinden 10 ya da 11 gun geçti bugün test yaptım sizce var mi ? Ilk5 dk içinde çıktı çizgi
Belirti olarak gogus hassasiyetim ve halsizlik var sadece
Eki Görüntüle 3644394
Resimlere bakabilirsin
Ayy inşallah benimde vardır betaniz kac çıkmıştı kan verdiğiniz deCanım ben bu testle hamile olduğumu öğrendim :) benimde çok yeni adetime. 6 gün varken öğrenmiştim
Predictor early ve albi kaset test böyle çıktı sizce var mıı?? Aslında daha belirgin burda kalite düşüyorCanım ben bu testle hamile olduğumu öğrendim :) benimde çok yeni adetime. 6 gün varken öğrenmiştim
Kız ben görüyorum ikisini de var gibi. Aynı anda mı yaptın?Predictor early ve albi kaset test böyle çıktı sizce var mıı?? Aslında daha belirgin burda kalite düşüyor Eki Görüntüle 3644796 Eki Görüntüle 3644798
Evet evet ayni anda yaptim ikisinide baya belli de aslinda gözle görülüyorKız ben görüyorum ikisini de var gibi. Aynı anda mı yaptın?
Hayırlı olsun o zaman :))) Kan vericek msnz? Adetiniz ne zaman?Evet evet ayni anda yaptim ikisinide baya belli de aslinda gözle görülüyor
Yarına randevu aldım gidip kan vercem. Adetim 3 gun sonra ama ben yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyordum. Yani şuan sanırım 12.gündeyimHayırlı olsun o zaman :))) Kan vericek msnz? Adetiniz ne zaman?
Ay inşallah çıkar haber verr benim de adete 5 kaldı yarın yapıcam testYarına randevu aldım gidip kan vercem. Adetim 3 gun sonra ama ben yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyordum. Yani şuan sanırım 12.gündeyim
Insallah seninde vardır kuzum tamam sonuç çıkınca haber vericem ama korkuyorum da düşük cikcak takip etmek gerekecek diye.. kimyasala dönmesin deAy inşallah çıkar haber verr benim de adete 5 kaldı yarın yapıcam test
İnşallah dönmez. Her zaman olacak diye bir şey yok ki içini ferah tutInsallah seninde vardır kuzum tamam sonuç çıkınca haber vericem ama korkuyorum da düşük cikcak takip etmek gerekecek diye.. kimyasala dönmesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?