- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi redappleee
Kızlar merhaba prodoctor erken gebelik testi aldım adetten kaç gün önce test yapmalıyım bilgisi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben prodoctor marka testi regle 4 gün kala yapmıştım. Net bir çizgi görmüştüm. 6 gün kalaya kadar gösterebiliyormuş sonucu ama emin olmak için 4 ya da 3 gün kala deneyin derim.Kızlar merhaba prodoctor erken gebelik testi aldım adetten kaç gün önce test yapmalıyım bilgisi olan var mı ?
TeşekkürlerBen prodoctor marka testi regle 4 gün kala yapmıştım. Net bir çizgi görmüştüm. 6 gün kalaya kadar gösterebiliyormuş sonucu ama emin olmak için 4 ya da 3 gün kala deneyin derim.
Aynen bende çok önceden yapmayacağım bat 26 23 gibi yapmayı düşünüyorum ilk defa test yapacağım çok heyecanlıyım3 4 günden çok olmasa daha iyi olur bence.
ne yaptınız merak ettim.Teşekkürler![]()
Var gibiEki Görüntüle 2961131 ben bugun yaptım sabah ilk idrarımla çok silik cıktı daha 6 gün var adetime sizce gebelik var mıdır
hamileyimmmVar gibi
Adet oldum ya malesef diğer aya artıkne yaptınız merak ettim.
Tebrik ederim zaten testte var gibi gözüküyorduhamileyimmm![]()
bu ay birlikte nasip olur inşallah :) bat24 Aralık ovulasyon test aldım bakalım başlayacağım bende :)Adet oldum ya malesef diğer aya artık![]()
Benim de 24 Aralık ama ovulasyon almadım ya stres olurum diye bu ay rahat bırakıcam biraz bi de arı sütü bal varya karışım onu kullancam spor falan öylebu ay birlikte nasip olur inşallah :) bat24 Aralık ovulasyon test aldım bakalım başlayacağım bende :)
ay aldım valla yorumlar çok iyi büyük yüdelik ovulasyon ile gebe kalmış herşey Allahtan tabi ama bakalım nasipBenim de 24 Aralık ama ovulasyon almadım ya stres olurum diye bu ay rahat bırakıcam biraz bi de arı sütü bal varya karışım onu kullancam spor falan öyleama olmazsa diğer ay alayım diyorum ovulasyon testini
Zaten düzenli iki günde bir ilişki olsa ovulasyon testine gerek kalmaz diye düşünüyorumay aldım valla yorumlar çok iyi büyük yüdelik ovulasyon ile gebe kalmış herşey Allahtan tabi ama bakalım nasip
doğru diyorsun ama böyle olunca nokta atışı gibi oluyor Allah nasip ederse tabi bizim çalışma şeklimiz 2 günde bir ilişkiye uymuyor ayrıca da :)Zaten düzenli iki günde bir ilişki olsa ovulasyon testine gerek kalmaz diye düşünüyorum![]()
O zaman sen kullan cnm herkes durumuna göredoğru diyorsun ama böyle olunca nokta atışı gibi oluyor Allah nasip ederse tabi bizim çalışma şeklimiz 2 günde bir ilişkiye uymuyor ayrıca da :)
çoook teşekür ederimTebrik ederim zaten testte var gibi gözüküyordu![]()
ilk ovulasyon denememizde olduBenim de 24 Aralık ama ovulasyon almadım ya stres olurum diye bu ay rahat bırakıcam biraz bi de arı sütü bal varya karışım onu kullancam spor falan öyleama olmazsa diğer ay alayım diyorum ovulasyon testini
ovulasyon sürecinden yani catlamayı gördükten bi 10-12 gün sonra çok rahat gebelik teslerinde görünüyorO zaman sen kullan cnm herkes durumuna göreolmazsa diğer ay kullancam bende zaten şimdi kendimi o psikolojiye sokmak istemiyorum her sabah kalk test yap falan
düşünmek istemiyorum yAni