Prodoctor gebelik testi yardım ?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.516
83
Kızlar merhaba prodoctor erken gebelik testi aldım adetten kaç gün önce test yapmalıyım bilgisi olan var mı ?

Kızlar merhaba prodoctor erken gebelik testi aldım adetten kaç gün önce test yapmalıyım bilgisi olan var mı ?
Ben prodoctor marka testi regle 4 gün kala yapmıştım. Net bir çizgi görmüştüm. 6 gün kalaya kadar gösterebiliyormuş sonucu ama emin olmak için 4 ya da 3 gün kala deneyin derim.

401131CC-2388-4367-8E8E-A66B7DB6E8A4.webp
ben bugun yaptım sabah ilk idrarımla çok silik cıktı daha 6 gün var adetime sizce gebelik var mıdır

bu ay birlikte nasip olur inşallah :) bat24 Aralık ovulasyon test aldım bakalım başlayacağım bende :)
Benim de 24 Aralık ama ovulasyon almadım ya stres olurum diye bu ay rahat bırakıcam biraz bi de arı sütü bal varya karışım onu kullancam spor falan öyle 🤣 ama olmazsa diğer ay alayım diyorum ovulasyon testini

Benim de 24 Aralık ama ovulasyon almadım ya stres olurum diye bu ay rahat bırakıcam biraz bi de arı sütü bal varya karışım onu kullancam spor falan öyle 🤣 ama olmazsa diğer ay alayım diyorum ovulasyon testini
ay aldım valla yorumlar çok iyi büyük yüdelik ovulasyon ile gebe kalmış herşey Allahtan tabi ama bakalım nasip

doğru diyorsun ama böyle olunca nokta atışı gibi oluyor Allah nasip ederse tabi bizim çalışma şeklimiz 2 günde bir ilişkiye uymuyor ayrıca da :)
O zaman sen kullan cnm herkes durumuna göre 🤣 olmazsa diğer ay kullancam bende zaten şimdi kendimi o psikolojiye sokmak istemiyorum her sabah kalk test yap falan 😂 düşünmek istemiyorum yAni

O zaman sen kullan cnm herkes durumuna göre 🤣 olmazsa diğer ay kullancam bende zaten şimdi kendimi o psikolojiye sokmak istemiyorum her sabah kalk test yap falan 😂 düşünmek istemiyorum yAni
ovulasyon sürecinden yani catlamayı gördükten bi 10-12 gün sonra çok rahat gebelik teslerinde görünüyor ☺️

Back
X