- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi redappleee
Maşallah ya Allah bizlere de nasip etsinçoook teşekür ederimdaha çoook kücükmüş bhgc 22.50 cıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya Allah bizlere de nasip etsinçoook teşekür ederimdaha çoook kücükmüş bhgc 22.50 cıktı
ya benımde boyle cıktı bugun adetım 21 aralık, asılamanın 12 gunundeyımEki Görüntüle 2961131 ben bugun yaptım sabah ilk idrarımla çok silik cıktı daha 6 gün var adetime sizce gebelik var mıdır
masallaahh canım yaaa, o testı yaptıgında mı 22,50 cıktıçoook teşekür ederimdaha çoook kücükmüş bhgc 22.50 cıktı
Testi atar mısınız fotoğraf çektiyseniz ona göre yorumlayabilirizya benımde boyle cıktı bugun adetım 21 aralık, asılamanın 12 gunundeyım
Atiyim canım , görünüyor mu bilmiyorum ama. İğnenin 13gunu. aşılamanın 12.Testi atar mısınız fotoğraf çektiyseniz ona göre yorumlayabiliriz
Çok silik görüyorum gibi canımAtiyim canım , görünüyor mu bilmiyorum ama. İğnenin 13gunu. aşılamanın 12.
Dünde yapmistim böyle çıktı oda, aynı gibi geldi. Koyulaşma olması lazımdı akşam.bidaha yapcam bakalım üç dört saat sıvı almadanÇok silik görüyorum gibi canım
Ayy inşallah ya,Her gün yap koyulaşmadınız takip et koyulaşırsa git kan testi ver bence inşallah vardır![]()
sonuclar nedir kuzum kana gittn mi benm böyleydi ve kanda cıkmıstıDünde yapmistim böyle çıktı oda, aynı gibi geldi. Koyulaşma olması lazımdı akşam.bidaha yapcam bakalım üç dört saat sıvı almadan
canımmm gıttım ama maalesef 1.71 cıktısonuclar nedir kuzum kana gittn mi benm böyleydi ve kanda cıkmıstı![]()
Rabbim inşallh en kısa srede en hayırlı zamanda versin canım gecikirse güzelleşir derler rabbim en güzelimi nasp etsin inşallahcanımmm gıttım ama maalesef 1.71 cıktı3gun once regl oldum , ocak ayında nasıp olur ınsallaah
amınnn kuzummm, bende oyle dıyorum gecıktırıyorkı guzellestırıyor Rabbım.Rabbim inşallh en kısa srede en hayırlı zamanda versin canım gecikirse güzelleşir derler rabbim en güzelimi nasp etsin inşallah![]()