Canım var gibi görünüyorPcos hastasıyım haplarla adet oluyorum Bu ay hap falan kullanmadım uygulamaya gore 4 gun geciktim SAT 11 NISAN 3 gun önce prodoctor gebelik testinde silik çizgi gördüm hemen kan verdim negatif çıktı dün sente Lady diye gebelik testi yaptım negatif ti bugun gene prodoctor yaptım gene silik ovulasyon testi de yaptim fotoğraflarını ekliycem ben anlamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz noluyor ben anlamıyorum
Ayy insallah çok istiyoruz ne zamandır tedavi alıyorduk ama hep olumsuzla sonuçlandı insallah vardırCanım var gibi görünüyorbir arkadaşımın testleri pozitif çıktıktan sonra bir hafta verdiği kanlar hep negatifti ama şu an kendisi 38 haftalık gebe inşallah senin de vardır gönlünü ferah tut
Baya pozitif duruyorAyy insallah çok istiyoruz ne zamandır tedavi alıyorduk ama hep olumsuzla sonuçlandı insallah
inşşallah vardır ve sağlıklıdır dua edelim birbirimiz içinBak bu kadar test yaptım 6 tane test yaptım hepsi pozitif ama kan negatif 3 4 gun daha bekle öyle kan ver
inşşallah vardır ve sağlıklıdır dua edelim birbirimiz için
böyle bir şey nasıl olabiliyor çok tuhaf tam tersi kan daha hassas diyorlar asıl orda daha erken belli olması gerekmez miKan verdim gene 3 tane test yaptim hatta laboquick kaset test yaptım onda da silik çıktı ama kan negatif
Valla başıma böyle sey ilk defa geldi anlamış değilim hala adet olmadim bekliyorum olmayıböyle bir şey nasıl olabiliyor çok tuhaf tam tersi kan daha hassas diyorlar asıl orda daha erken belli olması gerekmez mi
kan testini nerede veriyorsunuz ? ben dün bir özel hastaneye sordum 3800 tl dedi şok oldumValla başıma böyle sey ilk defa geldi anlamış değilim hala adet olmadim bekliyorum olmayı
Yok artık sadece beta verdim ben özele 300 tlkan testini nerede veriyorsunuz ? ben dün bir özel hastaneye sordum 3800 tl dedi şok oldum
bende inanamadım daha geçen sene poliklinik gibi bir yerde yaptırmıştım 200tl ye taşındığımız için oraya gidemedim bir özel hastaneye gidip yaptırayım dedim böyle bir fiyat verdi teşekkür edip çıktım zatenYok artık sadece beta verdim ben özele 300 tl
kan testini nerede veriyorsunuz ? ben dün bir özel hastaneye sordum 3800 tl dedi şok oldum
evet dedim en yakın medicana vardı oraya gittim sonuç bu bugün başka bir hastane deniycem veya evde kendim yapıcamSen sadece gebelik için dedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?