Hayırlı olsun gebesin bende de böyle çıkmıştı henüz erken olduğu içinMerhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Hayırlı olsun hamilesinKızlar burda silik çizgi var mı yok mu ya sizce
Eki Görüntüle 3532823
Bende yaptım böyle çıktı 2 gün üst üste acaba varımdır gebelik kan testi verdim 0.100 çıktı ama testlerim böyle acaba yeni diyemidirHayırlı olsun gebesin bende de böyle çıkmıştı henüz erken olduğu için
İkisininde markası farklı 2 gün üst üste yaptım adetim geçeli 7 8 gün olduBende yaptım böyle çıktı 2 gün üst üste acaba varımdır gebelik kan testi verdim 0.100 çıktı ama testlerim böyle acaba yeni diyemidir
Yeni diyedir büyük ihtimalle benim de böyle olmuştuBende yaptım böyle çıktı 2 gün üst üste acaba varımdır gebelik kan testi verdim 0.100 çıktı ama testlerim böyle acaba yeni diyemidir
5 gün olmasına rağmen çizgi çok belli testin markası nedir?Kızlar buna bakar mısınız reglime 5 gün var
Merhaba canım hayırlı olssunn ben de sabah yaptığım test simdi ince çizgi çıktı prodoctor test var mıdır acaba bat 17 ocak benim daha var amaMerhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Predictor5 gün olmasına rağmen çizgi çok belli testin markası nedir?
Senin sonucun ne oldu canım :)5 gün olmasına rağmen çizgi çok belli testin markası nedir?
Evet çok şükür öyleymişimHayırlı olsun hamilesin
Var gibi tekrarladiniz mi testiMerhaba canım hayırlı olssunn ben de sabah yaptığım test simdi ince çizgi çıktı prodoctor test var mıdır acaba bat 17 ocak benim daha var ama
Tekrarlayamadım yarın yapıcam inşallahVar gibi tekrarladiniz mi testi
Benimde 16 ocak bat. Bu sabah ilk idrarla yaptığım test aynı marka sizinkiyle. İlkte çıkmadı yattım bi saat kadar uyudum kalktığımda çok silik çizgiydiMerhaba canım hayırlı olssunn ben de sabah yaptığım test simdi ince çizgi çıktı prodoctor test var mıdır acaba bat 17 ocak benim daha var ama
İkimizin çizgi çok benzio prodoctor kuruma çizgisi çıkartmıyormus sitede öyle okudum ama inşllar vardır ya tekrarlamak lazım testleriBenimde 16 ocak bat. Bu sabah ilk idrarla yaptığım test aynı marka sizinkiyle. İlkte çıkmadı yattım bi saat kadar uyudum kalktığımda çok silik çizgiydi
Hamilesiniiiz,tebriklerKızlar buna bakar mısınız reglime 5 gün var
Evet ya baya benziyor benim 29 aralık ovulasyon pik günüm yumurtlamadan 14. Gün daha öncesinde çıkmadı 11. 12. Günde filan o yüzden pek umudum kalmadı ama çok silikte olunca umutlandım perşembe günü şüphelenip test yaptırmıştım <2.30 negatiftia ama değişmişmidir bakalımİkimizin çizgi çok benzio prodoctor kuruma çizgisi çıkartmıyormus sitede öyle okudum ama inşllar vardır ya tekrarlamak lazım testleri
Test yaparsan beni de etiketler misin inşallah gğzel haberler alırz canım yarın test yapıcak mısınEvet ya baya benziyor benim 29 aralık ovulasyon pik günüm yumurtlamadan 14. Gün daha öncesinde çıkmadı 11. 12. Günde filan o yüzden pek umudum kalmadı ama çok silikte olunca umutlandım perşembe günü şüphelenip test yaptırmıştım <2.30 negatiftia ama değişmişmidir bakalım
Evet canım etiketlerim tabiki işe gitmeden yaptırabilirsem yaptıracağımTest yaparsan beni de etiketler misin inşallah gğzel haberler alırz canım yarın test yapıcak mısın
Merhaba test sonucunuz ne oldu hamile misinizEvet canım etiketlerim tabiki işe gitmeden yaptırabilirsem yaptıracağım
Merhaba test sonucunuz ne oldu hamile
Buraya yazdıktan sonra ikinci kan testi. 7.15 çıktı fakat ertesi gün akşam 3.6 ya düştü ve gecesinde hasta olmam gereken tarihde adet oldum kimyasal oldu ilk denememizdi inşallah Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip ederMerhaba test sonucunuz ne oldu hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?