- 12 Kasım 2021
- 209
- 32
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Merhaba resimlerde 2.çizgi hiç gözükmüyor negatif gibi duruyor çok erken yapmışssın azcık daha bekle 2gğn sonra bi daha yap yada adet gecikmesini beklemerhaba pcosluyum . Adetin 10.gününde doktor kontrolünde yumurtamın çatladığını gördük . Şu an itibariyle yumurtlamanın 10.günündeyim ve 6-7 saat hiç tuvalete çıkmadan erken gebelik testi yaptım prodoctor marka . Gebelik var mı sizce
Fotoları 5 ve 8 dakika içinde çektim pembeliğin dağılmasını bekledim şu anda çizgi çokk daha silik
Burdan gönderirken görüntü kalitesi çok düşüyor malesef ondan görünmedi sanırım ama gerçekten de baya silik bi çizgiMerhaba resimlerde 2.çizgi hiç gözükmüyor negatif gibi duruyor çok erken yapmışssın azcık daha bekle 2gğn sonra bi daha yap yada adet gecikmesini bekle
Öyle yapacağım görüntü kalitesi çok düşüyor Burdan atarken teşekkür ederimBen bisey göremedim arkadaşın da dediğini 2 gun daha bekle bidaha yap
Aynen canım evet silik çizgiyi görüntü yakalayamayabiliyor hem 2gğn sonra daha koyulaşır dahada netleşir en azından hayırlısı olsun inşallahBurdan gönderirken görüntü kalitesi çok düşüyor malesef ondan görünmedi sanırım ama gerçekten de baya silik bi çizgiteşekkür ederim 2 gün sonra tekrar yaparım
İnşallahAynen canım evet silik çizgiyi görüntü yakalayamayabiliyor hem 2gğn sonra daha koyulaşır dahada netleşir en azından hayırlısı olsun inşallah
Ben dayanamadım tekrar test yaptım yaa bakabilir misinizAynen canım evet silik çizgiyi görüntü yakalayamayabiliyor hem 2gğn sonra daha koyulaşır dahada netleşir en azından hayırlısı olsun inşallah
Canım resimlerden sadece bir tanesinde çizgiyi çok haifif gördüm diğerlerinde belli olmuyor ama daha net sonuç için biraz beklemen gerekir sanki canım yada için rahat etcekse kanda beta hcg baktır istersen çok yenidir daha çünküBen dayanamadım tekrar test yaptım yaa bakabilir misiniz1 saatlik idrarla yaptım markası Miratech 10 dakika da çektim fotoyu pembelik dağılınca
Yok canum makesefBen dayanamadım tekrar test yaptım yaa bakabilir misiniz1 saatlik idrarla yaptım markası Miratech 10 dakika da çektim fotoyu pembelik dağılıncaYok
Son attığımda gördüyseniz eğer rengiyle biraz oynadım . Çarşamba günü hastaneye gidecektim zaten yarın yumurtlamanın 11.günü ilk idrarla son kez test yaparım birşey çıkarsa da çarşamba da kan veririm inşallah gelmiştir artık uzun bi sınavdan geçiyorumCanım resimlerden sadece bir tanesinde çizgiyi çok haifif gördüm diğerlerinde belli olmuyor ama daha net sonuç için biraz beklemen gerekir sanki canım yada için rahat etcekse kanda beta hcg baktır istersen çok yenidir daha çünkü
İnşallah allah gönlünüze göre versin inşallah benişin seninledir canımSon attığımda gördüyseniz eğer rengiyle biraz oynadım . Çarşamba günü hastaneye gidecektim zaten yarın yumurtlamanın 11.günü ilk idrarla son kez test yaparım birşey çıkarsa da çarşamba da kan veririm inşallah gelmiştir artık uzun bi sınavdan geçiyorum
Amiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah allah gönlünüze göre versin inşallah benişin seninledir canım
Prodocter gölge bile vermiyor eğer siz gölge gördüyseniz vardirBen dayanamadım tekrar test yaptım yaa bakabilir misiniz1 saatlik idrarla yaptım markası Miratech 10 dakika da çektim fotoyu pembelik dağılınca
Prodoctor dün yaptığım Miratech bugün yapmıştım 1 saatlik idrarla alt karnımda baskı hissettiğim için idrara biraz sık çıkıyorumProdocter gölge bile vermiyor eğer siz gölge gördüyseniz vardir
Bu sabah yaptım bunu ilk idrarla sanırım yok ☹İnşallah allah gönlünüze göre versin inşallah benişin seninledir canım
Olsun sıkma canını olur inşallah tez vakitte stresten uzak durmaya çalış en çokta o etkiliyor biziBu sabah yaptım bunu ilk idrarla sanırım yok ☹
Evet stres herşeyin başı işte bi kafayı rahat bırakmayı öğrenebilsemOlsun sıkma canını olur inşallah tez vakitte stresten uzak durmaya çalış en çokta o etkiliyor bizi
Hayırlısıyla inşallah canım dua et bol bolEvet stres herşeyin başı işte bi kafayı rahat bırakmayı öğrenebilsem
İnşallahHayırlısıyla inşallah canım dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?