arkadaşlar eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olcak çapada ama temmuzda çok geç diyoruz bizde ateş beyinde özel muananesi var ama ameliyatlaını dışarda özel bi hastanede yapıyo aranıza ateş beyin hastası varmı ve nekadara çıkıyo özel bi hastanede mikrocerrahili varikosel amliyatı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....
arkadşaımın eşinde sperm sorunu vardı.6 yıl sonra çocuğu oldu ama ateş hocanın emeği çoktu kendisindearkadaşlar eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olcak çapada ama temmuzda çok geç diyoruz bizde ateş beyinde özel muananesi var ama ameliyatlaını dışarda özel bi hastanede yapıyo aranıza ateş beyin hastası varmı ve nekadara çıkıyo özel bi hastanede mikrocerrahili varikosel amliyatı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....
yaaa süpersiniz bende bugün tesadüfen eşimin sonuçlarını gösterdim kendisine onun içerde olduğunu bilmiyodum ama dediğiniz gibi çabuk çabuk hareket ederek 10 saniyede çıktık odadan ama gayet kibar bir insan vede tecrübeli olduğu için çabuk karar veriyo benceMerhaba. Eski bir başlık fakat ben yeni üye oldum. Belki bu başlık gündeme gelir diye yazıyorum. Biz de Ateş Bey'in Çapa'da hastasıyız. Evet oldukça kibar. Fakat 0n saniye içinde teşhisi koyup gidiyor. Ne açıklama ne bir şey. Tokat yemiş gibi çıkıyorsunuz odadan.
Bize de tek seçenek tüp bebek dendi. Eşim aylarca tetkiklerle uğraştı. İlaç vs. önerilmedi. Ne yapacağız bilemiyorum.
Çapa devlet hastanesi diye biliyorum. Özel yeride şişlidearkadaslar ates bey suan nerede calısıyor bileniniz varmı?
Ateş hoca iyi bir doktor ama ben bu azospermi için size onu tavsiye etmemCanım Meraba biz de ateş kadıoğlu na gidelim dedik eşim azospermi hastası hormon lar yuksek sizn sorununuz nedir peki Dr iyi değil mi sizce
Ateş le tansel arasnfa kalmıştık canım Tansel bey de tedavi ye başladık. Ateş bey ile ilgili hiç yazı yok eşim tansel i seçti o yuzden neyse göre iyi ateş dedi. İnş pişman olmayız tansel bey den. İnş herkes şifa bulur sağlığına kavuşur canım çok sağolAteş hoca iyi bir doktor ama ben bu azospermi için size onu tavsiye etmem
Eşimin ilk operasyonunda 3 tane olgunlaşmamış spermm çıktı 2. Ameliyatta yüzde doksan sperm çıkar dedi bize herhangi bir ilaç dahi yazmadı ve ben bu süreçte tüp bebeğe hazırlandım.
2. Ameliyatta hiç sperm çıkmadı bizde
Ve inanın çok moralimiz bozuldu
Size tavsiyem hemen ameliyat olmayın iyice bir araştırın size bahçeciyi tavsiye ederim
Bizim gibi acele edip hem paranızdan hemde umutlarınızdan olmayın
ayrıca ateş hoca ilgili bir doktor değil bence çok fazla hastası var ve beklediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz
Dilerim en kısa zamanda doğru doktor ile eşiniz sağlığına kavuşur
ates kadıoğluna gitmemekle iyi yaptınız.hastasıyla ilgili bi doktor değil tedavi yapmadan tese yapar çıkmazsa umursamaz.Ateş le tansel arasnfa kalmıştık canım Tansel bey de tedavi ye başladık. Ateş bey ile ilgili hiç yazı yok eşim tansel i seçti o yuzden neyse göre iyi ateş dedi. İnş pişman olmayız tansel bey den. İnş herkes şifa bulur sağlığına kavuşur canım çok sağol
Çok çok iyi anladım canım saol teşekkür ederim biz ilk Peru ya gttik ama hiç beğenmedik adamon tavrını resmen alaycı tavrı vardı bize hiç açıklama yapmadı girdiğimizle çıktığımız bir oldu odaya bissürü ilaç verdi yolladı hepsi de anlaşmalı yerden alınıo para dönüo resmen pek inanası gelmedi insanın rosi de kaçta kaç ihtimal yaa ne bileyim inşallah gerek kalmaz diyelim bizler için hem maddi hem manevi çok zorates kadıoğluna gitmemekle iyi yaptınız.hastasıyla ilgili bi doktor değil tedavi yapmadan tese yapar çıkmazsa umursamaz.
tansel beye gelince o da 7 ay tedavi uygularım der ben ona da malesef güvenemiyorum.doğal çıkışın olacagına inanmaz.sebep sorduğunda yurtdışında böyle bi tedavi yok der.doktor öğrendiğini uygulayan bir robot olmamalı kendini geliştirmeli.tanıdığım birinin eşine tese yaptı kök hücreyi bekleyin sperm çıkmadı dedi.sonra eşi celalettin peruda tedavi oldu doğal çıkış yaşadı kendisine yazdı hala inanmayıp şoku atlatamadı.
şimdi yeni trend rosi duymuşsunuzdur malesef biraz iyi biraz kötü çünkü tesede sperm arayışı azaldı rosi yapıp ünlenmek isteyen doktorların kobayı olacak bir sürü umut bekleyen insan var.rosinin suan başarı oranı %12 ve tüp bebekten 2 kat daha pahalı.ne demek istediğimi anlayabilmişsinizdir.
Benim bir tanıdığım da oraya gidiyor ve tansel bey doktoru zaten tansel hocada ateş hocanın öğrencisiymişAteş le tansel arasnfa kalmıştık canım Tansel bey de tedavi ye başladık. Ateş bey ile ilgili hiç yazı yok eşim tansel i seçti o yuzden neyse göre iyi ateş dedi. İnş pişman olmayız tansel bey den. İnş herkes şifa bulur sağlığına kavuşur canım çok sağol
evet ilk başta sizede garip gelebilir.Ama o anlaşmalı ilaçların hepsi biz daha uygun alabilelim diye.eczaneden gidip alsanıZ 300 tl olan bi ilacı doktor hastalarına 220 tl ye ayarlatıyo.karar tabiki sizindir.Rabbim hepimize yardım etsinÇok çok iyi anladım canım saol teşekkür ederim biz ilk Peru ya gttik ama hiç beğenmedik adamon tavrını resmen alaycı tavrı vardı bize hiç açıklama yapmadı girdiğimizle çıktığımız bir oldu odaya bissürü ilaç verdi yolladı hepsi de anlaşmalı yerden alınıo para dönüo resmen pek inanası gelmedi insanın rosi de kaçta kaç ihtimal yaa ne bileyim inşallah gerek kalmaz diyelim bizler için hem maddi hem manevi çok zor
Amin hepimize yardım etsin tabi ki çok zor Bi durum çaresizlik biz de o gittik ilk ama tek o değildi vazgeçme sebebimimiz peru bizle alaycı konuştu adam gbi holgeldnz adınız evet sorununuz ne bile demedi kan tahliline baktı ilaç listesini çıkardı ve ben soru sordum hiç cevaplamadı bu bayanşat nie aceleci dedi Bi daha sordm ylne aynı tavrı alay etti resmen bizle bne ona 400 lira verdm sonçta insan yerine koyup yüzümüze bakmadı ve direk asistanının yanına götrdü. Ne diyeyim orda kapıda bekleyen başka hastası vardı 1 yıldır geliomş ve çıkış yokmuş hala o verdiği ilaçlar haplar inş zarar vermez çünkü vermeden hiç sormadı bile Bi rahatsızlığın var mı die tansel beye gttik iğne verecek eşime sordu o var mı bu var mı hastalık olarak die verdiği ilaçlar zaten tedavide kullanılan ilaçlarmş Bi kısmı ama bi anda vermesi iyi değil ben sordm ürolog Dr una. Çocuk yapalım die kocamın sağlığını da bozamam sonçta ne diyeyim bilmiyorum ama iyi sonuç almış olan da var hiç sonuç almayan da var. Ama ben en çok tavrını hiç sevemedim Dr un o değil asistan ı yaptı Dr luk ama o da sağlıkçı değil her tavrından belli alakası yok tıplaevet ilk başta sizede garip gelebilir.Ama o anlaşmalı ilaçların hepsi biz daha uygun alabilelim diye.eczaneden gidip alsanıZ 300 tl olan bi ilacı doktor hastalarına 220 tl ye ayarlatıyo.karar tabiki sizindir.Rabbim hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?