• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Prof doktor ateş kadıoglu hastaları buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
54
0
86
İstanbul
arkadaşlar eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olcak çapada ama temmuzda çok geç diyoruz bizde ateş beyinde özel muananesi var ama ameliyatlaını dışarda özel bi hastanede yapıyo aranıza ateş beyin hastası varmı ve nekadara çıkıyo özel bi hastanede mikrocerrahili varikosel amliyatı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

Merhabalar. Bizde Ateş Kadıoğluna gidecektik. eşimdeki sorundan dolayı ama muayene ücreti oldukça yüksek olduğundan vazgeçmiştik. Bana bu doktoru eşi varikosel ameliyatı olacak bi arkadaşım tavsiye etmişti. Ama ameliyatı dışarıda yaptığına göre pek uygun bir fiyata yapacağını sanmıyorum.

merhaba arkadaşlar...benim durumum farklı ama size yazmak istedim...kesinlikle iyi bir dr seçmişsiniz...benim eşim testis kanseri ameliyatı oldu...birçok dr anlayamamıştı ama Ateş Bey sağolsun eşimin doğru teşhisini yaptı...özel muayenesi 250 idi sanırım...ameliyatı da osmanoğlu hastanesinde yapmıştı geçen yaz...bizim özel sağlık sigortamız vardı o zamanlar...bedavaya geldi ameliyat...bence sgk anlaşmalı hastaneleri araştırın ve dr a orada ameliyat yapıp yapamayacağını sorun...
ama size kesin tavsiyem özel sağlık sigortası yaptırabiliyorsanız hemen yaptırın...yatarak tedavileri her şirket %100 kapsıyor...bizim aklımızın ucundan dahi geçmezdi kanser tecrübesi yaşayacağımız... Allah tez zamanda sağlık ve hayırlı evlatlar versin

merhaba biz ateş beyle çapada tanıştık ünüversite hastahanesi olduğu için dr görüşmeye giderken çok tedirgindim.Aksi davranır azarlar diye ama hiç ummadığım kadar iyi ve kibar davrandı.Gerçekten iyibiri çok sağolsun şuan eşim onun tedavisinde olmazsa 1 ay sonra tüpbebek yapacağız

arkadaşlar eşim tek taraflı varikosel ameliyatı olcak çapada ama temmuzda çok geç diyoruz bizde ateş beyinde özel muananesi var ama ameliyatlaını dışarda özel bi hastanede yapıyo aranıza ateş beyin hastası varmı ve nekadara çıkıyo özel bi hastanede mikrocerrahili varikosel amliyatı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.....

Merhabalar arkadaşlar. İsmim Fatma. Eşimde inmemiş testis(kriptorşidizm) rahatsızlığı var(mış). 21 yaşında sağ orşiektomi ile Çapa Tıp Fakültesi'nde ameliyat olmuş. Çok geç kalındığı için sağ testis ameliyatla alınmış. Sol testis yerinde. Ama sol tarafta ise varikosel rahatsızlığı var halen. Skrotal dopplerde sol varikosel olarak tanı kondu.
Spermiogram değerlerine gelince; Ağustos/2010'da 3 gün arayla yapılan iki tane semen analizinde sırasıyla 4,5 ve 4 mililitre miktarlarında, 1.500.000 ve 1.000.000 spermatozoa sayısı vardı. Her iki tahlilde de hızlı ileri hareketli %25, yavaş ileri hareketli %10, hareketsiz %65'ti. Her ikisinde de kruger yöntemine göre; %2 normal, %98 anormal morfoloji vardı.
Eşim Çapa Tıp Fakültesi'nde spermiogramın haricinden, FSH,Testesteron,Y kromozom mikrodelesyon,karyotip analizi de yaptırdı.Bunların sonuçları temiz çıktı.
Ama tam olarak oligoastenoteratospermi'nin neden kaynaklandığını bulamadılar.En son Prof.Dr.Ateş Kadıoğlu'na muayene oldu eşim 2 kez. Ateş Hoca'nın söylediği ve tavsiye ettiği en son söz; Erkek Faktörü ICSI oldu. Yani mikroenjeksiyon( tüp bebek) harici hiçbir şekilde çocuğunuz olmaz dedi bize.
Eşim çok azimliydi. Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü 1.5 ay, sperm azlığı kürünü(keçiboynuzu sallama çayı) 3 hafta kullandı. Ayrıca, bol bol ceviz,fındık,cezerye,bal,propolis,arısütü, 2 farklı özel karışım macun,1 kutu proxeed plus,birer kutu ACE Plus Selenyum ve Zinco, kuru fasülye, nohut, tere,roka, vişne-erik-kızılcık kompostosu,tavuk eti, çakşır suyu,ay çekirdeği,yumurta,zencefil,süt,kırmızı et,kepekli ekmek, peynir,havuç,domates,salatalık,soğan,patates,bezel ye,bamya,mercimek,muz,incir,üzüm yedi.Ben de sadece 10 gün Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü uyguladım. Ayrıca bol bol dua ettik eşimle. Bu çok kötü sonuçların üzerinden 2 ay geçmeden mucizevi bir şekilde, doğal yolla hamile kaldım. Sabır,dua ve gerekli besinler çok önemli. Eşim kesinlikle kola,çay,kahve,sigara,alkol kullanmıyor ve kullanmadı. Bütün anlatacaklarım bunlar. İnşaAllah herkes özlediği,beklediği bebeklerine kavuşur,Rabbim nasip eder,Allah yardımcınız olsun.Selametle...:ecrin_bebek:alkisalkisalkisdelikafadulden:CüvCüv:hihoyyyt:sm_cool::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile

Arkadaşım ben Ateş hocaya artık kesinlikle güvenmiyorum. Eşimde varikosel olduğu halde varikosel ameliyatını telaffuz dahi etmedi. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum. Bahçelievler Yaşam Hastanesi'nde varikosel ameliyatlarından fark almıyorlar. Bi görüşürseniz, istişare ederseniz faydası olabilir. Rabbim hayırlısını nasip etsin, acil şifalar lütfetsin.

Merhaba. Eski bir başlık fakat ben yeni üye oldum. Belki bu başlık gündeme gelir diye yazıyorum. Biz de Ateş Bey'in Çapa'da hastasıyız. Evet oldukça kibar. Fakat 0n saniye içinde teşhisi koyup gidiyor. Ne açıklama ne bir şey. Tokat yemiş gibi çıkıyorsunuz odadan.
Bize de tek seçenek tüp bebek dendi. Eşim aylarca tetkiklerle uğraştı. İlaç vs. önerilmedi. Ne yapacağız bilemiyorum.

arkadşaımın eşinde sperm sorunu vardı.6 yıl sonra çocuğu oldu ama ateş hocanın emeği çoktu kendisinde

Merhaba. Eski bir başlık fakat ben yeni üye oldum. Belki bu başlık gündeme gelir diye yazıyorum. Biz de Ateş Bey'in Çapa'da hastasıyız. Evet oldukça kibar. Fakat 0n saniye içinde teşhisi koyup gidiyor. Ne açıklama ne bir şey. Tokat yemiş gibi çıkıyorsunuz odadan.
Bize de tek seçenek tüp bebek dendi. Eşim aylarca tetkiklerle uğraştı. İlaç vs. önerilmedi. Ne yapacağız bilemiyorum.
yaaa süpersiniz bende bugün tesadüfen eşimin sonuçlarını gösterdim kendisine onun içerde olduğunu bilmiyodum ama dediğiniz gibi çabuk çabuk hareket ederek 10 saniyede çıktık odadan ama gayet kibar bir insan vede tecrübeli olduğu için çabuk karar veriyo bence

Hayatımda gördüğüm en kötü doktordur Ateş kadıoğlu.ruhsuz duygusuz bi insan profesör olupta nasıl tedavi etmeden ameliyat isteyebilir.profesor olmak hastayı hemen sepetlemek değildir.eşimin kan değerleri yüksekti defalarca ilaç yazmayacak mısınız dedim hayır gerek yok ameliyat ederiz çıkarsa ne ala çıkmazsa yapacak birşey yok dedi kestirip attı.

Canım Meraba biz de ateş kadıoğlu na gidelim dedik eşim azospermi hastası hormon lar yuksek sizn sorununuz nedir peki Dr iyi değil mi sizce

Canım Meraba biz de ateş kadıoğlu na gidelim dedik eşim azospermi hastası hormon lar yuksek sizn sorununuz nedir peki Dr iyi değil mi sizce
Ateş hoca iyi bir doktor ama ben bu azospermi için size onu tavsiye etmem
Eşimin ilk operasyonunda 3 tane olgunlaşmamış spermm çıktı 2. Ameliyatta yüzde doksan sperm çıkar dedi bize herhangi bir ilaç dahi yazmadı ve ben bu süreçte tüp bebeğe hazırlandım.
2. Ameliyatta hiç sperm çıkmadı bizde
Ve inanın çok moralimiz bozuldu
Size tavsiyem hemen ameliyat olmayın iyice bir araştırın size bahçeciyi tavsiye ederim
Bizim gibi acele edip hem paranızdan hemde umutlarınızdan olmayın
ayrıca ateş hoca ilgili bir doktor değil bence çok fazla hastası var ve beklediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz
Dilerim en kısa zamanda doğru doktor ile eşiniz sağlığına kavuşur

Ateş hoca iyi bir doktor ama ben bu azospermi için size onu tavsiye etmem
Eşimin ilk operasyonunda 3 tane olgunlaşmamış spermm çıktı 2. Ameliyatta yüzde doksan sperm çıkar dedi bize herhangi bir ilaç dahi yazmadı ve ben bu süreçte tüp bebeğe hazırlandım.
2. Ameliyatta hiç sperm çıkmadı bizde
Ve inanın çok moralimiz bozuldu
Size tavsiyem hemen ameliyat olmayın iyice bir araştırın size bahçeciyi tavsiye ederim
Bizim gibi acele edip hem paranızdan hemde umutlarınızdan olmayın
ayrıca ateş hoca ilgili bir doktor değil bence çok fazla hastası var ve beklediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz
Dilerim en kısa zamanda doğru doktor ile eşiniz sağlığına kavuşur
Ateş le tansel arasnfa kalmıştık canım Tansel bey de tedavi ye başladık. Ateş bey ile ilgili hiç yazı yok eşim tansel i seçti o yuzden neyse göre iyi ateş dedi. İnş pişman olmayız tansel bey den. İnş herkes şifa bulur sağlığına kavuşur canım çok sağol 🤲🙏

Ateş le tansel arasnfa kalmıştık canım Tansel bey de tedavi ye başladık. Ateş bey ile ilgili hiç yazı yok eşim tansel i seçti o yuzden neyse göre iyi ateş dedi. İnş pişman olmayız tansel bey den. İnş herkes şifa bulur sağlığına kavuşur canım çok sağol 🤲🙏
ates kadıoğluna gitmemekle iyi yaptınız.hastasıyla ilgili bi doktor değil tedavi yapmadan tese yapar çıkmazsa umursamaz.
tansel beye gelince o da 7 ay tedavi uygularım der ben ona da malesef güvenemiyorum.doğal çıkışın olacagına inanmaz.sebep sorduğunda yurtdışında böyle bi tedavi yok der.doktor öğrendiğini uygulayan bir robot olmamalı kendini geliştirmeli.tanıdığım birinin eşine tese yaptı kök hücreyi bekleyin sperm çıkmadı dedi.sonra eşi celalettin peruda tedavi oldu doğal çıkış yaşadı kendisine yazdı hala inanmayıp şoku atlatamadı.
şimdi yeni trend rosi duymuşsunuzdur malesef biraz iyi biraz kötü çünkü tesede sperm arayışı azaldı rosi yapıp ünlenmek isteyen doktorların kobayı olacak bir sürü umut bekleyen insan var.rosinin suan başarı oranı %12 ve tüp bebekten 2 kat daha pahalı.ne demek istediğimi anlayabilmişsinizdir.

ates kadıoğluna gitmemekle iyi yaptınız.hastasıyla ilgili bi doktor değil tedavi yapmadan tese yapar çıkmazsa umursamaz.
tansel beye gelince o da 7 ay tedavi uygularım der ben ona da malesef güvenemiyorum.doğal çıkışın olacagına inanmaz.sebep sorduğunda yurtdışında böyle bi tedavi yok der.doktor öğrendiğini uygulayan bir robot olmamalı kendini geliştirmeli.tanıdığım birinin eşine tese yaptı kök hücreyi bekleyin sperm çıkmadı dedi.sonra eşi celalettin peruda tedavi oldu doğal çıkış yaşadı kendisine yazdı hala inanmayıp şoku atlatamadı.
şimdi yeni trend rosi duymuşsunuzdur malesef biraz iyi biraz kötü çünkü tesede sperm arayışı azaldı rosi yapıp ünlenmek isteyen doktorların kobayı olacak bir sürü umut bekleyen insan var.rosinin suan başarı oranı %12 ve tüp bebekten 2 kat daha pahalı.ne demek istediğimi anlayabilmişsinizdir.
Çok çok iyi anladım canım saol teşekkür ederim biz ilk Peru ya gttik ama hiç beğenmedik adamon tavrını resmen alaycı tavrı vardı bize hiç açıklama yapmadı girdiğimizle çıktığımız bir oldu odaya bissürü ilaç verdi yolladı hepsi de anlaşmalı yerden alınıo para dönüo resmen pek inanası gelmedi insanın rosi de kaçta kaç ihtimal yaa ne bileyim inşallah gerek kalmaz diyelim bizler için hem maddi hem manevi çok zor 😕

Benim bir tanıdığım da oraya gidiyor ve tansel bey doktoru zaten tansel hocada ateş hocanın öğrencisiymiş
Ben daha önce buraya gitmediğim için pişman olmuştum
Kafanıza takılan herşeyi sorun lütfen bizim gibi yapmayın biz tecrübesizliğimizin cezasını çekiyoruz.

Çok çok iyi anladım canım saol teşekkür ederim biz ilk Peru ya gttik ama hiç beğenmedik adamon tavrını resmen alaycı tavrı vardı bize hiç açıklama yapmadı girdiğimizle çıktığımız bir oldu odaya bissürü ilaç verdi yolladı hepsi de anlaşmalı yerden alınıo para dönüo resmen pek inanası gelmedi insanın rosi de kaçta kaç ihtimal yaa ne bileyim inşallah gerek kalmaz diyelim bizler için hem maddi hem manevi çok zor 😕
evet ilk başta sizede garip gelebilir.Ama o anlaşmalı ilaçların hepsi biz daha uygun alabilelim diye.eczaneden gidip alsanıZ 300 tl olan bi ilacı doktor hastalarına 220 tl ye ayarlatıyo.karar tabiki sizindir.Rabbim hepimize yardım etsin

evet ilk başta sizede garip gelebilir.Ama o anlaşmalı ilaçların hepsi biz daha uygun alabilelim diye.eczaneden gidip alsanıZ 300 tl olan bi ilacı doktor hastalarına 220 tl ye ayarlatıyo.karar tabiki sizindir.Rabbim hepimize yardım etsin
Amin hepimize yardım etsin tabi ki çok zor Bi durum çaresizlik biz de o gittik ilk ama tek o değildi vazgeçme sebebimimiz peru bizle alaycı konuştu adam gbi holgeldnz adınız evet sorununuz ne bile demedi kan tahliline baktı ilaç listesini çıkardı ve ben soru sordum hiç cevaplamadı bu bayanşat nie aceleci dedi Bi daha sordm ylne aynı tavrı alay etti resmen bizle bne ona 400 lira verdm sonçta insan yerine koyup yüzümüze bakmadı ve direk asistanının yanına götrdü. Ne diyeyim orda kapıda bekleyen başka hastası vardı 1 yıldır geliomş ve çıkış yokmuş hala o verdiği ilaçlar haplar inş zarar vermez çünkü vermeden hiç sormadı bile Bi rahatsızlığın var mı die tansel beye gttik iğne verecek eşime sordu o var mı bu var mı hastalık olarak die verdiği ilaçlar zaten tedavide kullanılan ilaçlarmş Bi kısmı ama bi anda vermesi iyi değil ben sordm ürolog Dr una. Çocuk yapalım die kocamın sağlığını da bozamam sonçta ne diyeyim bilmiyorum ama iyi sonuç almış olan da var hiç sonuç almayan da var. Ama ben en çok tavrını hiç sevemedim Dr un o değil asistan ı yaptı Dr luk ama o da sağlıkçı değil her tavrından belli alakası yok tıpla

Back
X