- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
ağustos ayında samsunda tüp bebek denedik ve bu bizim 3 denememizdi samsunlu olduğumuzdan dolayı burda denememizi burda yapalım dedilk malesef olumsuz sonuçlandı ve ben benim gibi 3 arkadaş daha hastanelik olduk biri halen 1 ay olcak fakültede yatıyor ikimiz ohsss olduk ondan 2 kere sıvı alındı ve halen şişi iinmedi medicanada merdiven altı gibi yapıyor tüp bebekleri idris bey ne arıyorlar ne embiryo hakkında bilgi veriyorlar yumurtayı toplanınca görüyorsun transfer saaatine kadar bilgi vermiyorlar ne oldu kaç tane yüklediler ben transferden önce çok şiştim ve rahatsızlandığım halde transfer yaptı ve transferin 3 günü hastanelik oldum tansiyon nabız alamadılar yanına giitttim fakülteye onu beklerken hep kustum sırada bekleyen ler bile bana aacıdı kendisi bana naz yapıyorsun dedi o durumda bile naz dedi bütün tahllillerim altüst çıktı ama kendisi halen stres diyo ben memleketimde yapmışım stres olmıyım diye ben burdan onun yorumlarını okuyup gittmiştim ama ilgisiz hatırlamıyor hastalarını herkese gonalf 300 dayıyor bilginiz olsun arkadaşım halen yatıyor kadın doğumda 10 günde yoğunbakımda yatttı ama ona bile transffer yapacaktıkı arkadaş yaptırmadı ben yaşadım siz yaşamazsınız inşallah 4 kişi beklerken tanışmştık doktorun orda 3 ümüzde hastanelik olduk 4 ümüzünde olamdı negatif