prof dr Ali Rüştü Ergür

zinal

evli mutlu ve çocuksuz :(
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
504
1
96
İstanbul
kızlar 2.tüp denememi kalamış tüp bebek merkezinde Ali rüştü beyde yapacagım gata nın eski doktoru kendisi tedavi gören arkadaşlar varmı

merhaba bende kalamış tüp bebekte celalettin beyin hastasıyım.rüştü beyide çok iyi tanırım.çok ilgili bir doktor..yolun şansın açık olsun

selam kızlar ben de yardımcı olabileceksem size doktorum Selman Laçin Bey'in önerebilirm çok anlayışlı ve işinde uzman birisi.

kızlar 2.tüp denememi kalamış tüp bebek merkezinde Ali rüştü beyde yapacagım gata nın eski doktoru kendisi tedavi gören arkadaşlar varmı

Canım öncelikle hayırlı olsun. Dalında çok iyi bir doktordur. Ben ilk tüp denememi Haydarpaşa gatada Rüştü beyde yaptırdım. İyi ve ilgili bir doktordur kendisi. Bazen tersliği tutar ama:):) Şimdi emekli oldu gatadan ayrıldı.:Muaynehanesine geçmiş diye duydum. Güvenebilirsin. Hayırlı olsun canım.

canım öncelikle hayırlı olsun.. bende rüştü beyin hastasıydım.. arkadaşın dediği gibi biraz sert mizaçlı bir adam.. ama işinde çok başarılı.. bende geçen sene nisan ayında haydarpaşa gata da yaptırdım trasferimi.. allahıma binlerce şükürler olsun ilk denemem de kızıma kavuştum.. allah sana da nasip eder inşallah..

ilk denememi medicalparkta yapmıştım negatifti ali beyide bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum ilk görüşme yaptım kanım çok kaynadı çok pozitif konuşuyo aklım yattı şimdi sizde bunları yazınca içim hepten rahat etti sagolun kızlar :)

merhaba bende rüştü beyde tüpbebek düşündüm bana bilgi verirsenz sevinirim ne kadar tutuyor kalamış iyimi bir hastanemi

merhaba bende rüştü beyde tüpbebek düşündüm bana bilgi verirsenz sevinirim ne kadar tutuyor kalamış iyimi bir hastanemi

hastane olarak çok iyi..fiyatıda yanlış bilmiyorsam 3950+ilaçlar...istersen git bir görüş hem görmüş olursun hemde fikir alırsın...rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz(aminn)

lesya ben görüştüm iyi biyer tavsiye ederim ben haziranda kalamış tüp bebek merkezinde yaptıracagım ali rüştü beyde fiyatıda 4750-5000 civarında

verdiğiniz bilgi için teşekkürler bu fiyatlara ilaçlarda dahilmi ilk görüşme üçretlimi

evet canım 3900+ilaçlar ama 4750 tl yi geçmiyo toplam tüp masrafı ben ilk görüşmeye ücret ödemedim. senin ilk denemenmi olcak

benim ilk denemem olaçak iki aşılama yaptık tutmadı gatada yaptırmıştım uzun bir ara verdik şimdi tüpbebek deneyelim istiyorum umut ve medikana düşündüm ama kararsızım rüştü beyide biliyorum offffffffffffffya aklım çok karışık muyanesini aradım bana ilk görüşme 250tl dendi ben kararsızım

canım kalamış tüp bebek merkezi olarak geçiyo jinemed in orasıda orayı ara sor bide ali rüştü beye gelecem tüp bebek için ön görüşmeye diye sor diger merkezlerde ön görüşmede ücret alınmadıgınıda vurgula tatlım

merhaba zinal ben özelden mesaj atamıyorum sen bana at telefonunu verirsen ben seni ararım ilgin için teşekkürler

lesya tamam canım numaramı yazdım yolladım sana özelden istedigin zaman arayabilirsin tatlım nedemek aşkolsun elimden gelen bişey olursa ne mutlu bana

yaklaşık 4 yıldır jinekoloğum Rüştü Bey, hem muayenehanesine hem de Gata ya gidiyordum şu anda Kızıltoprak Florence Nightengale de de çalışıyor. İnanılmaz memnunum son derece titiz bir doktor. Doğumumu da kendisi yaptırdı, (sezeryan) çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba,

Ben Ali Rüştü Ergür' ün hastasıyım ilk tüp bebek denememdi AMH' ım 0,52 olmasına rağmen ilk seferinde hamile kaldım şu an 5 haftalık muhteşem bir dr. iyi şanslar dilerim.

Back
X