Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır ben de kk ya girememiştim
Aydın Beye tedavi olucam ikinci kez kısmet ederse rabbim. Daha önce denememiz olmuştu negatif sonuçlandı. Kistik prblemlerim var. Mart ayında 3 gün hastanede yattım feciydi Allah kimseye yaşatmasın.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu 5. ay... Temmuz başında başlarız diye gittik. Aydın Bey yurtdışındaydı Ebru hn kontrol etti lakin canımı sıktı. Neden bu kadar sık doktora gittiniz sık gidince kistler küçülecek mi sanıyosunuz dedi, yumurta göremiyorum niçin bu kadar uzun zaman beklediniz dedi.
Ben de 2010 yılında ameliyat oldum oldukça külfetli idi sonrasında
tüp bebek tedavisi onların borcu ancak bitti dedim ne yapabiliriz ki biz de bu kadar beklemek istemeyiz elbette ama yapacak bişeyim yok dedim. FSH istedi yaptırdık. saat 2;30 çıkar dediler bizde hastaneden çıktık yarım saat geçti geçmedi tahlil sonuçları çıktı dediler geri döndük hastaneye sevgili hemşire bana; yemeğe gidicektim sizi bekledim dedi.
FSH iyi çıktı dilerseniz başlaya bilir mişsiniz ebru Hn. öyle söyledi dedi.
Gerildim ister istemez neyse bir ay daha d.k. hapı kullanayım bari dedim çıktım. Aydın bey denk gelir umarım bir daha ki sefere. Kendisi şimdiye kadar ki tedavilerimde canımı acıtmayan tek doktor diyebilirim.
Ağustos 2 sinde orda olacağız... Başlayacak olan herkese rabbim yardım etsin.