Prof.dr.Aydin Arici

CILEK7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
139
0
96
İstanbul
herkese merhaba,
aranizda prof.dr.aydin arici'ya tedavi olan var mi? tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

merhaba,
ben gidiyorum canım... benim ilk deneme olumsuz ama devam ediyorum ben ona...
dünyaca ünlü bir hocadır kendisi ve çok beyefendi...
bi ücretsiz görüşme filan yap tanış istersen senin sorun neydi?

en kisa zamanda gitmek istiyorum ama once biraz bilgi toplamak istemistim.
tum sureci kendisi mi takip ediyor?

bu arada ben endo hastasiyim.

canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma..
evet canım her muayenede vs.kendisi bakıyo ama bazen yurtdışında filan oluyo o zaman da dr.ebru hanım var o bakıyo o da çok iyi bir dr. ... ekip çalışmaları iyi yani..

herkese merhaba,
aranizda prof.dr.aydin arici'ya tedavi olan var mi? tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

canım benim de ilk denemem negatifti ama aynen arkadaşında dediği gibi çok donanımlı ve prof.olmasına rağmen çok sıcak tatlı bir insandır.çok seviyorum onuu..çok güveniyorumda..alanında uzman..ne zaman hangi sorum olursa olsun hepsine sbırla ve sevecenlikle cevap vermiştir..cep numarasını veriyorlar zaten..kafana takılan bişey olursa hemen arayabiliyorsun..genelde muayenelere kendi giriyor..ama aydın bey,bir ayda bazen 1,bazen 2 hafta amerikaya gitmek zorunda olduğu için,o olmadığı zamanlarda ebru hanım ilgileniyor..amerikaya gitme nedenide yale üniversitesi kısırlık bölüm başkanı kendisi..orda hala öğrencilere ders vermeye gidiyor..normalde üniv.de böyle birşey yasak ama üniversite sırf onun için yeni kanun çıkarıp,böyle bir kolaylık sağladılar.bu zamana kadar hakkında hiiiç kötü bişey duymadım.pozitiftir..sen ne kadar endişeli olursan ol,seni rahatlatır..telefonu açmadığı zamanlarda mutlaka geri dönüş yapar..ekip olarak,laboratuvar olarak ve embriyolog olarakda çok iyiler..hemşire ve hastabakıcılar dünya tatlısı..benim 2 .denemem dondurulmuşlarla oldu..ve 7 embriyodan 6 tanesi sağlıklı bir şekilde çözünüp 5.güne kadar yaşamışlardı.bunda laboratuvarın ve embriyoloğun katkısı çok büyükk..

papatya sen şu an ne aşamadasın tedaviye devam mı?

Dr.Aydın Arıcı kesinlikle işinin ehli,mükemmel bir doktordur.ımkanı olan bütün kadınların Aydın beye gitmesini şiddetle tavsiye ederim.Asla pişman olmassınız arkadaşlar..

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır ben de kk ya girememiştim
Aydın Beye tedavi olucam ikinci kez kısmet ederse rabbim. Daha önce denememiz olmuştu negatif sonuçlandı. Kistik prblemlerim var. Mart ayında 3 gün hastanede yattım feciydi Allah kimseye yaşatmasın.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu 5. ay... Temmuz başında başlarız diye gittik. Aydın Bey yurtdışındaydı Ebru hn kontrol etti lakin canımı sıktı. Neden bu kadar sık doktora gittiniz sık gidince kistler küçülecek mi sanıyosunuz dedi, yumurta göremiyorum niçin bu kadar uzun zaman beklediniz dedi.

Ben de 2010 yılında ameliyat oldum oldukça külfetli idi sonrasında tüp bebek tedavisi onların borcu ancak bitti dedim ne yapabiliriz ki biz de bu kadar beklemek istemeyiz elbette ama yapacak bişeyim yok dedim. FSH istedi yaptırdık. saat 2;30 çıkar dediler bizde hastaneden çıktık yarım saat geçti geçmedi tahlil sonuçları çıktı dediler geri döndük hastaneye sevgili hemşire bana; yemeğe gidicektim sizi bekledim dedi.
FSH iyi çıktı dilerseniz başlaya bilir mişsiniz ebru Hn. öyle söyledi dedi.

Gerildim ister istemez neyse bir ay daha d.k. hapı kullanayım bari dedim çıktım. Aydın bey denk gelir umarım bir daha ki sefere. Kendisi şimdiye kadar ki tedavilerimde canımı acıtmayan tek doktor diyebilirim.
Ağustos 2 sinde orda olacağız... Başlayacak olan herkese rabbim yardım etsin.

Kesinlikle tavsiye ermiyorum. Ben de yurtdışındaki başarısını baz alarak gittim. Ancak tedaviden önce hsg dahi istemedi. Yüksek doz ilaç yüklemesi yaptı. Hemşireler zaten Hocadan kaprisli.Oysa gerçekten güvenerek gitmiştim.

Back
X