Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz oldudunuzmuEvet arkadaşlar dr ayhan numanogluna hiç ameliyat olan yok mu lütfen hastaları yorum yapabilirmisiniz🙏🙏
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu konu açılalı uzun bir zaman olmuş ama kendisine mi ameliyat olmayı düşünüyordunuz acaba, emekli olduğuna göre şuan çalıştığını ameliyat yaptığını sanmıyorumAaaa cok mutlu olurum Suan nerde peki
Marmara unv. Doktorlari arasinda gordum baska biride olabilir orda calisiyosun madem diger doktorlar icinde bilgi alabilirim zaman ayirirsan mutlu olurum kafam cok karisikbu konu açılalı uzun bir zaman olmuş ama kendisine mi ameliyat olmayı düşünüyordunuz acaba, emekli olduğuna göre şuan çalıştığını ameliyat yaptığını sanmıyorum
tabi şöyle anlatabilirim size. evet kafanızın karışıklığını anlayabiliyorum. ameliyat fiyatları , ameliyat sonucu, güzel mi olacak kötü mü olacak, özelde mi olsam devlet hastanesinde mi olsam, piyasadaki doktorların çok fazla olması cidden kafa karıştırıyor. evet şu bir gerçek ki devlet ve eğitim araştırma hastaneleri fiyat bakımından özellere göre çok daha uygun hatta çok uygun.herneyse öncelikle bu tip eğitim araştırma hastanelerinde önemli olan estetik görünüm değildir daha çok burun ile ilgili solunum sıkıntısı, burun eti ya da deviasyondan kaynaklanan sorunlarla ilgilidir, siz eğitim ve araştırma hastanesine muayene olmaya gidersiniz ama öncelikle sorunun olup olmadığına bakarlar , estetik açıdanda düzeltmeler yapılabilir ama bu sizin beklentinizi karşılar mı bilemem, çünkü daha çok yüze uyan doğal burunlar yapılır, ve şunu da belirtmek isterim ki eğitim araştırmalarda asistanlar vardır, ameliyata da profesör ve asistanları beraber girer.Marmara unv. Doktorlari arasinda gordum baska biride olabilir orda calisiyosun madem diger doktorlar icinde bilgi alabilirim zaman ayirirsan mutlu olurum kafam cok karisik
Siz burun ameliyati gecirdinizmi
hayır henüz ameliyat olmadım, bende olacağım. emre ilhan ve muhammet dilberi öneririm. çünkü bu iki doktor kbb cidir aslında ve plastik ve estetik alanında kendini geliştirmişlerdir. sinüzit probleminiz varsa bu iki seçeneğin sizede uygun olacağını düşünüyorum.Ozeldede tavsiyine bekliyorum
muhammet dilber için aradığın günün bir hafta sonrasına randevu veriyorlarTsk ederim bu isimler gec randevu
veriyormus Ben Bi an once olsun bitsin isyiyorum
aramadim forumda oyle yaziyordu fiyat bilgin varmimuhammet dilber için aradığın günün bir hafta sonrasına randevu veriyorlar
emre ilhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, haziran 2015 e ön görüşme veriyorlar