prof. dr. ayhan numanoĞlu

Evet arkadaşlar dr ayhan numanogluna hiç ameliyat olan yok mu lütfen hastaları yorum yapabilirmisiniz🙏🙏

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyorum, kendisi yakın zamanda buradan emekli oldu. yaptığı ameliyatlar hakkında az çok bilgi verebilirim.

Doktor arastiriyorum suan marmara universitesinden baska onere bilceginiz biri varmi

Aaaa cok mutlu olurum Suan nerde peki
bu konu açılalı uzun bir zaman olmuş ama kendisine mi ameliyat olmayı düşünüyordunuz acaba, emekli olduğuna göre şuan çalıştığını ameliyat yaptığını sanmıyorum

bu konu açılalı uzun bir zaman olmuş ama kendisine mi ameliyat olmayı düşünüyordunuz acaba, emekli olduğuna göre şuan çalıştığını ameliyat yaptığını sanmıyorum
Marmara unv. Doktorlari arasinda gordum baska biride olabilir orda calisiyosun madem diger doktorlar icinde bilgi alabilirim zaman ayirirsan mutlu olurum kafam cok karisik

Marmara unv. Doktorlari arasinda gordum baska biride olabilir orda calisiyosun madem diger doktorlar icinde bilgi alabilirim zaman ayirirsan mutlu olurum kafam cok karisik
tabi şöyle anlatabilirim size. evet kafanızın karışıklığını anlayabiliyorum. ameliyat fiyatları , ameliyat sonucu, güzel mi olacak kötü mü olacak, özelde mi olsam devlet hastanesinde mi olsam, piyasadaki doktorların çok fazla olması cidden kafa karıştırıyor. evet şu bir gerçek ki devlet ve eğitim araştırma hastaneleri fiyat bakımından özellere göre çok daha uygun hatta çok uygun.herneyse öncelikle bu tip eğitim araştırma hastanelerinde önemli olan estetik görünüm değildir daha çok burun ile ilgili solunum sıkıntısı, burun eti ya da deviasyondan kaynaklanan sorunlarla ilgilidir, siz eğitim ve araştırma hastanesine muayene olmaya gidersiniz ama öncelikle sorunun olup olmadığına bakarlar , estetik açıdanda düzeltmeler yapılabilir ama bu sizin beklentinizi karşılar mı bilemem, çünkü daha çok yüze uyan doğal burunlar yapılır, ve şunu da belirtmek isterim ki eğitim araştırmalarda asistanlar vardır, ameliyata da profesör ve asistanları beraber girer.
bizim hastanemize gelecek olursak plastik ve estetik rekonstrüktif cerrahi bölümümüzde iki prof.dr bulunmaktadır biri dr.ayhan numanoğlu ve diğeri özhan çelebiler. bir önceki yazımdada belirttiğim gibi dr.ayhan bey emekli oldu şuanda dr.özhan bey ve asistanları var. benim düşüncelerime gelecek olursak eğitim araştırma da ameliyat olmaman, eğer çok beklentin yoksa olabilirsin.ama maddi olarak seni etkileyen nedenler varsa daha öncesinde bizim hastanemizde asistanlık yapmış olan dr.hakan şirinoğlu nu öneririm. şuanda kartal lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesinde, isterseniz ona muayene olabilirsiniz

Ozelde onerebilcegin biri varmi benim saglik acisindan aslinda sinuzit ve icten kemik egriligi var burnum sekli kotu degil hafif duzelmeler yapilacak

Siz burun ameliyati gecirdinizmi
Ozeldede tavsiyine bekliyorum
hayır henüz ameliyat olmadım, bende olacağım. emre ilhan ve muhammet dilberi öneririm. çünkü bu iki doktor kbb cidir aslında ve plastik ve estetik alanında kendini geliştirmişlerdir. sinüzit probleminiz varsa bu iki seçeneğin sizede uygun olacağını düşünüyorum.

Tsk ederim bu isimler gec randevu
veriyormus Ben Bi an once olsun bitsin isyiyorum

Tsk ederim bu isimler gec randevu
veriyormus Ben Bi an once olsun bitsin isyiyorum
muhammet dilber için aradığın günün bir hafta sonrasına randevu veriyorlar
emre ilhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, haziran 2015 e ön görüşme veriyorlar

Back
X