Prof.dr.cem fıçıcıoğlu hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Yeditepe Hastanesi Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu ile ilgili olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi paylaşırmısınız benimle?Bu çok önemli benim için lütfen!!

merhaba su damlası bence iyi bir seçim cem bey iyi bir insan ve basarılı bı dr bende suan önce allah sonra onun sayesinde ilk defa hamıleyim allahım işlalah tamamına erdirir darısı bu yolda savasanlara

merhaba su damlası bence iyi bir seçim cem bey iyi bir insan ve basarılı bı dr bende suan önce allah sonra onun sayesinde ilk defa hamıleyim allahım işlalah tamamına erdirir darısı bu yolda savasanlara

tşk ederim.allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Acaba tüp bebek tedavisiylemi hamile kaldın bide özel olmazsa eğer sorun neydi ve kaçıncı denemeydi?bide raporlu olduysan rapo nasıl çıkarttın?çok soru sordum ama merk ediyrorum

mrb su damlası bende su an cem beyde tedavi oluyorum transferim oldu 14nde sonuc alcam.3yumurta olustu 1i döllendi o transfer edildi pej umutlu değilim ama bakalım... sorun bendeydi fsh değerim yüzünden yumurta rezervim azdı..

mrb su damlası bende su an cem beyde tedavi oluyorum transferim oldu 14nde sonuc alcam.3yumurta olustu 1i döllendi o transfer edildi pej umutlu değilim ama bakalım... sorun bendeydi fsh değerim yüzünden yumurta rezervim azdı..

Tşkler paylaşımın için.Umarım hakkında hayırlısı olur diyorum.Ben bu merkezle ilgili ço kkararsızım yani ilgileniyolarmı nasıl biyer çok kafam karışık

evet su damlası tupbebek tedavisiyle hamıle kaldım benım sorunum tuplerdi kapalıydı eşiminde sorun vardı sperm sayı ve hareketlı oranı dusuktu burdakı denemem 3 denememde oldu ama tuplerde birde hidrosalpensk vardı onu baglattıkdan sonra tutdu allahım herkese nasıp etsin kimsenın emegını boşa cevirmesin

raporuda sekreterler hallediyo sadece senden bı takım evraklar istıyolar o kadar

evet su damlası tupbebek tedavisiyle hamıle kaldım benım sorunum tuplerdi kapalıydı eşiminde sorun vardı sperm sayı ve hareketlı oranı dusuktu burdakı denemem 3 denememde oldu ama tuplerde birde hidrosalpensk vardı onu baglattıkdan sonra tutdu allahım herkese nasıp etsin kimsenın emegını boşa cevirmesin

Anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah

Back
X