Prof. Dr. Erkan Tarhan Burun ameliyatı fiyatları

Azukaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
1
0
1
25
Arkadaşlar merhaba daha önce burun daki etleri lazerle yaktirdim. Ama faydasını göremedim. Hem sağlıktan ötürü estetikte olucakkk gibiyim. Araştırdım hep olumlu yorumlar gördüm Erkan doktor hakkinda Fiyatını merak ettim. Yakın zamanda ameliyat olan varmı fiyat olarak ortalama bir şey öğrenmek istiyorum.

Arkadaşlar merhaba daha önce burun daki etleri lazerle yaktirdim. Ama faydasını göremedim. Hem sağlıktan ötürü estetikte olucakkk gibiyim. Araştırdım hep olumlu yorumlar gördüm Erkan doktor hakkinda Fiyatını merak ettim. Yakın zamanda ameliyat olan varmı fiyat olarak ortalama bir şey öğrenmek istiyorum.
Fiyatını bilmem ama burda onun hakkında çok olumsuz yorum okudum. İyi araştırın

Merhaba,
Ben Erkan hocaya 7 yıl önce burun ameliyatı oldum ve benim ameliyatım Septorinoplastiydi. Yani hem burun içi kemiğim düzeltildi hem de dış görünüşünü düzelttirdim. 7 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sorun ile karşılaşmadım,fazlasiyla memnunum. Cerrahlığının dışında, çok duyarlı ve ilgili biri. Ben kendisinin hastası olarak kesinlikle güvenmenizi öneririm. Ameliyat yaptıracak olanların içi çok rahat olsun çünkü size ailesinin bir ferdi gibi yaklaşıyor bu da sağlık camiasındaki tutum açısından çok önemli kriter bence.

Back
X