Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof.Dr.Ersin Ülkür hakkında,ameliyat olanlar lütfen bilgi
ersin beye ameliyat olanalr yazabilirlermi acaba..bende ona olmayı düşünüyorum ama henüz randevu almadım..fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..
10 gün önce Ersin Ülkür'e burun estetiği ameliyatı oldum. İlk geceyi Acıbadem hastanesinde serumlar ve ağrı kesicilerle çok rahat geçirdim. 2.gün yüzümde hafif şişlik oldu, morarma ve ağrı kesinlikle yaşamadım. Ameliyat sonrasında hiçbir problem yaşamadım. 3 gün önce tamponlar ve alçı alındı. Burnumun şekli çok doğal ve hayal ettiğimden daha güzel oldu. Her açıdan bakıldığında eşit görünüyor. Burun ucu doğal olacak şekilde hafifçe kaldırılmış ve burun sırtı düzeltilmiş.
Diğer konu da ameliyat sonrasında çok rahat nefes alabiliyorum, alerjik rinit hastası olduğum için burun içinde polipler ve deviasyon vardı. Polipler temizlenmiş ve deviasyon düzeltilmiş, burun içine bakıldığında bile kusursuz görünüyor. Ona sonsuz teşekkür ediyorum. Burun estetiği yaptırmak istiyorsanız bence ilk muayene olmanız gereken doktor Ersin Ülkür