Prof.Dr. Esra Kuşçu'ya giden var mı?

merhaba,

ben gazi üniv prof' una Mehmet erdem 'e gidiyorum ancak 2 tane düşüğüm oldu ve 3. hamileliğimde 2. bir prof dr kontrolü düşünüyorum.
PROF DR ESRA KUŞÇU nasıl? ücreti ne kadar, ayrıca başkent hastanesi tetkikleri pahalımı ? bana bilgi verebilir misin? birde Hakan Şatıroğlu ve Cihangir Çakıcı duydum çok iyilermiş. Bilgin var mı ?

2 sene önce Hulusi hocada tedavi gördüm hamileliğim de Esra hanıma gitmeye karar verdik ilk gittiğimde çok sıcak karşıladı anne gibi candan davranmıştı çok yoğundu, mutlaka bekliyorsun 1 saat belki daha fazla ama içeri girdiğinde 5 dakikada ancak kalıyorsun..ben ilk günden itibaren Hulusi Hocamda gördüğüm ilginin zerresini görmedim. geçiştirildiğimi ,önemsenmediğimi hissetmeye başladım çünkü zaman o kadar kısıtlı ki soru sormaya çekiniyorsun sorduğun soruya doğru dürüst yanıt vermiyordu.sonra birgün kanamam oldu ve hemen hastaneye gittim hulusi hoca izindeydi hemen esra hanıma indim. esra hanım orda olduğu halde çok yoğun olduğunu bakamıycağını söyledi.çünkü ameliyat olan bir hastasına gitmesi lazımmış!!!Oysa ki ben bebeğimi kaybetme korkusu ile ağlıyordum. Sağolsun o halimi gören Çağrı hoca hemen beni muayene etti.Rahatlattı.Bebeğime Allahıma şükürler olsun birşey olmadı ama Esra Hanımın o tavrını o ilgisizliğini hiç bir zaman unutamam.Kanaması olan bir hastaya bile bakamıycak kadar yoğun kendisi.
Gitmek isteyenlere tek tavsiyem Esra Hanım asla ve asla hamile takibi yapmayı sevmiyor.İlgilenmiyor bunu kendisi de açıkca beyan ediyor zaten.Çünkü kendisinin uzmanlık alanı kanserli hastalar.Sizi çokta önemsemiyor.Başka doktorların yaptığı çoğu testi size yapmıyor.Çoğu zaman zaten kongrede.Doğum zamanı yanınızda olmaması büyük olasılık.Ve en önemlisi hulusi hoca gibi asla ve asla sizinle ilgilenmiyor sizi tanımıyor bile.Gitmeyin boşu boşuna sinrinizi bozmayın Esra Hanım yerine sizinle daha çok ilgilenicek sorularınıza cevap vericek daha genç dinamik ve en önemlisi riskli gebelik uzmanı Çağrı Hocaya gitmenizi tavsiye ederim.

merhaba hanımlar,
Esra hoca çok yoğun bir hekim ve onun gün içerisinde nelerle uğraştığı, nelere kafa yorduğunu ne haldeki insanlara yardım etmek için kendini paraladığını bilemezsiniz. annem 2003 yılında rahatsızlandı ve teşhisi Esra hoca koydu. yumurtalık kanseri 4. evre.. bilimsel olarak sıfır umut verdiler. ama anlatırken annemin ellerini tutuşunu bir kardeş gibi destek oluşunu görmeliydiniz. çok kötü anılardı. Allah kimseye yaşatmasın...annem allahın izniyle iyileşti. 13 yıldır onun hastası her yıl kontrole gider ve ayakta kucaklayarak karşılar annemi Esra hoca, her seferinde her detayı atlamadan sorar. sıkı sıkı tembihler. üstüne titrer.bunları nasıl hatırladığına hep şaşırırız. çok bilinçli bir insandır.

ancak kendisi gebelik takibi yapamayacak kadar üzüntü verici korkunç hastalıklarla, operasyonlara uğraşmaktadır.
sizin gebelik heyecanınızı belkide paylaşamaması bu sebeptendir. kesinlikle gebelik bambaşka ve pozitif bir süreç hekiminizden beklediğiniz alakayı Esra hocadan alamadıysanız sizde haklısınız.
ama esra hocanın hekimliğine, insanlığına tek kelime etmekten Allah'a sığınırım.
herkese sağlıklı mutlu ömürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…