Prof. Dr. Fuat Yuksel'e ameliyatim

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Kizlar yillardir istedigim burun ameliyatim dun gerceklesti. Bugun taburcu edildim. Tamponlarim alindi. Gozlerim baya sis su an. Haftaya pzt atel alinacak ben foto koyucam o zaman. Gormek isteyecekler beni simdiden eklesin cunku albumum ozel olqcak

Alcili halimi simdi koyamiyorum cepteyim :) agrim sizim pek olmadi ama morardi
Sistim

YENİ FOTOĞRAFLAR ALBÜMDE

Son düzenleme:
Kizlar yillardir istedigim burun ameliyatim dun gerceklesti. Bugun taburcu edildim. Tamponlarim alindi. Gozlerim baya sis su an. Haftaya pzt atel alinacak ben foto koyucam o zaman. Gormek isteyecekler beni simdiden eklesin cunku albumum ozel olqcak

Sistim

Geçmiş olsun cnm inşallah çok memnun kalırsın.

Sistim

cok gecmis olsun canim,
sislik ve morarmalarinin hemen gecmesi dilegiyle :)

geçmiş olsun canım...arkadaşlık teklifi gönderdim ...darısı bana cesaretimi toplayamıyorum..hiç ağrı olmadımı şu ana dek?

Tesekkur ederim kzlar. Agri sizi oyle ciddiye alinacak bir sey olmadi. Agir nezleymissinuz gibi sadeceben agri kesici bile almadim. Ama cok sistiiiim yahu

Minik oykumu de yazayim :) ameliyata esprili girdim cok rahattim sakinlestirici de almadim hemen olup bitti. Aci cekmedim rahat olun bence deger hepsine. Rahat olun olmazsaniz da rahatlatiyorlar ilacla. Benim uyanisim cok komikti herkes uyan diyor ama bilincim yerimde sadece cvp veremiyorum :))) sonunda ayilamiyorum bir sorun var dedim hahah. Benim burnum cok kotu olmamasina ragmen gozlerim saglam morardi ibrahim tatlises dovmus gibiyim ama bu da gececek! Herkese bol sans!

merhaba.. çok geçmiş olsun atlattın kurtuldun herşey istediin gibi olur umarım bundan sonra da:3:

Çok geçmiş olsun canım gözlerin çok fena şişmiş, ama burnun güzel olacak gibi duruyor şimdiden, hadi hayırlısı bakalım atel alınsın resimlerini bekliyoruz.

verıte cok gecmıs olsun.:71: zaman ne cabuk gectı... inşallah cok begenıcegın bır burun olmuştur :70:

canımm yaa çok geçmiş olsun off bende aynı oldum dünyayı tek bi çizgiden görüyordum gözlerimdeki kan hala duruyor inşallah değer bu kadar sıkıntı çekmemize

canımm yaa çok geçmiş olsun off bende aynı oldum dünyayı tek bi çizgiden görüyordum gözlerimdeki kan hala duruyor inşallah değer bu kadar sıkıntı çekmemize

tek bir çizgi derken?göze oturan kandan dolayımı?

Geçmiş olsun canım bende geçen çarşamba oldum morluklarım azaldı biraz :) acayip morarmıştım sağlıkla kullan yeni burnuşunu

iyi dilekleriniz icin saolun kizlar... of bi an once alinsa atellerim. tamponlar alndi ama hala cok tikalı burnum. atel ciktiktan sonra dr un isi hakkinda iyi kotu yorum yapabilicem ama genel olarak cok mutevazi cok tatli parayı ikinci plana atan bir adam cok guvenerek gozum kapali oldum ona ameliyati insallah sonucu iyidir

çok gecmiş olsun canım umarım tam istediğin gibi bi burnun olmusturrrr

canım benim çok geçmiş olsun...senin adına sevindim,ağrı sızı zaten çok olmuyo ben bukadar geç ameliyat olduğuma pişmanım bile hiç acımadı sızlamadı...öpüyorum canım acil şifalar

canim benim cok cok gecmis olsun sana guzel yeni burnusunla guzel gunler diliyorum..vede resimlerini sabirsizlikla bekliyorum mucuks::55:

Back
X