Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm burnuşun güzel olacağa benziyor dr un nerdeydi cnmKizlar yillardir istedigim burun ameliyatim dun gerceklesti. Bugun taburcu edildim. Tamponlarim alindi. Gozlerim baya sis su an. Haftaya pzt atel alinacak ben foto koyucam o zaman. Gormek isteyecekler beni simdiden eklesin cunku albumum ozel olqcak
Alcili halimi simdi koyamiyorum cepteyim :) agrim sizim pek olmadi ama morardi
Sistim
kızlar müjde alçı alındı. ama çok yadırgadım benne bileyim ucu o kadar güzel değil sanki, değişir mi acaba. ayrıca burnumun başladığı yer çok ama çok şiş, doktor da dedi davul gibi şişmiş masaj yap oralara dedi. sizce nasıl görünüyor ? bir haftalık burnumu koydum.
ya çok teşekkürler hayatım yaa inşallah o alnımın ordaki şişlik gider, çok acayip duruyor çünkü... bir de sizin başınıza geldi mi bilmiyorum, benim burun deliğimin bi tanesinden kıkırdak parçası görünüyor dikişli, doktora sordum o şişlikten geçecek falan dedi ama bilmiyorum ki off.
Canım gerçekten mi? Öyleyse çok iyi, ya ben salak kafam ne yaptım, dikişlerle dolu o et parçası gibi bir şey burnumun deliğinde hemen kanada yapışmış durumda, ben onu ilk başta pislik zannedip oynamıştım ve biraz kanamıştı, şimdi dikişleri görünüyor, of çok aptalım.
Şu an burnumun içinde 5 kilo pislik varmış gibi hissediyorum, yarın bi doktora gidicem pek normal görünmüyor o burnumun içindeki şey yaÇok sert ayrıca
Canımsın ya. Bir gideyim gene de ne olur ne olmaz, yoksa içim rahat olmayacak. Ama sen söyledin ya, yine de büyük yük kalktı üzerimden.