Prof. Dr. Fuat Yuksel'e ameliyatim

Kizlar cok ama cok tesekkurler! Ben de sizin kadar meraktayim acaba burnum nasil oldu diye :) onemli olan saglik tabii! iyilesmeye bakiyorum

kızlar 2 adet yeni albüm yaptım (ameliyat öncesi) ve bazı alçılı fotoğraflarımı ekledim bilginize

Kizlar yillardir istedigim burun ameliyatim dun gerceklesti. Bugun taburcu edildim. Tamponlarim alindi. Gozlerim baya sis su an. Haftaya pzt atel alinacak ben foto koyucam o zaman. Gormek isteyecekler beni simdiden eklesin cunku albumum ozel olqcak

Alcili halimi simdi koyamiyorum cepteyim :) agrim sizim pek olmadi ama morardi
Sistim
geçmiş olsun cnm burnuşun güzel olacağa benziyor dr un nerdeydi cnm

geçmiş olsun verite..ben daha cesaretimi toplayıp da masaya yatabilmiş değilim.umarım sen gibiler sayesinde cesaret edinirim ben de,ne diyelim..

canım korkacak bişey yok :,) zaten daha önce olmuşsun ameliyat sanırım? eğer istanbula gelebilirsen fuat hocaya görün derim. muayene ücreti almıyor ve ameliyat ücretleri çok uçuk değil... misal ben ameliyatıma 3000 tl ödedim. ben revizyon fotoğraflarını gördüm fuat hocanın yaptığı ve çok iyiydi. bi düşün derim. zaten 1 gün kalınıyo hastanede ertesi gün dönebilirsin ankaraya

kızlar müjde alçı alındı. ama çok yadırgadım ben :( ne bileyim ucu o kadar güzel değil sanki, değişir mi acaba. ayrıca burnumun başladığı yer çok ama çok şiş, doktor da dedi davul gibi şişmiş masaj yap oralara dedi. sizce nasıl görünüyor ? bir haftalık burnumu koydum.

kızlar müjde alçı alındı. ama çok yadırgadım ben :( ne bileyim ucu o kadar güzel değil sanki, değişir mi acaba. ayrıca burnumun başladığı yer çok ama çok şiş, doktor da dedi davul gibi şişmiş masaj yap oralara dedi. sizce nasıl görünüyor ? bir haftalık burnumu koydum.

verite bence burnun çok güzel özellikle ön duruşuna bayıldım.yandansa burun ucunda şişlik toparlanmış ve iki kaşının ortasında oyüzden yadırgayabilirsin ama çok güzel olmuş gerçekten.fuat beyin eline sağlık.bu arada ben istanbula gelip ameliyatımı olsam,sonra ankaraya döndüğümde ankarada alçımı ve dikişimi alıp muayene etme işlemlerini kim yapar bir fikrin varmı?

canım teşekkürler yorumun için. bence herhangi bir kbb doktoru yapabilir, zaten kolay bir işlem, utanmasam sen bile yaparsın diyeceğim hehe

veriteee cokk guzelll olmuşşş hele onden cok begendım şişlikler ınsın kavısın daha bı ortaya cıkıcak.cok sevındım senın adına :)

ya çok teşekkürler hayatım yaa inşallah o alnımın ordaki şişlik gider, çok acayip duruyor çünkü... bir de sizin başınıza geldi mi bilmiyorum, benim burun deliğimin bi tanesinden kıkırdak parçası görünüyor dikişli, doktora sordum o şişlikten geçecek falan dedi ama bilmiyorum ki off.

iner o cnm merak etme benımkısı bıraz daha hafıftı.kıkırdakta bole bısey oldugunu ılk defa duyuyorum ama doktorun ıner dedıyse ıner sıkma canını.guzel burnunun keyfını cıkar:)

ya çok teşekkürler hayatım yaa inşallah o alnımın ordaki şişlik gider, çok acayip duruyor çünkü... bir de sizin başınıza geldi mi bilmiyorum, benim burun deliğimin bi tanesinden kıkırdak parçası görünüyor dikişli, doktora sordum o şişlikten geçecek falan dedi ama bilmiyorum ki off.

Canım yani burun deliğinin içinde bir çıkıntı var değil mi? Benim her ikisinde de var, ilk zamanlarda burun deliği diye bir şey yoktu, direkt o çıkıntılar görünüyordu ama yine bile nefes alabiliyordum...Hiç korkma, iniyor..

Canım gerçekten mi? Öyleyse çok iyi, ya ben salak kafam ne yaptım, dikişlerle dolu o et parçası gibi bir şey burnumun deliğinde hemen kanada yapışmış durumda, ben onu ilk başta pislik zannedip oynamıştım ve biraz kanamıştı, şimdi dikişleri görünüyor, of çok aptalım.

Şu an burnumun içinde 5 kilo pislik varmış gibi hissediyorum, yarın bi doktora gidicem pek normal görünmüyor o burnumun içindeki şey ya :( Çok sert ayrıca

Son düzenleme:
Canım gerçekten mi? Öyleyse çok iyi, ya ben salak kafam ne yaptım, dikişlerle dolu o et parçası gibi bir şey burnumun deliğinde hemen kanada yapışmış durumda, ben onu ilk başta pislik zannedip oynamıştım ve biraz kanamıştı, şimdi dikişleri görünüyor, of çok aptalım.

Şu an burnumun içinde 5 kilo pislik varmış gibi hissediyorum, yarın bi doktora gidicem pek normal görünmüyor o burnumun içindeki şey ya :( Çok sert ayrıca

Verite'cim sert olması çok normal, kıkırdak o benim bildiğim kadarıyla...Bak söylüyorum bende de vardı, tabii yarın doktoruna görün ama bende vardı ve sonradan geçti..İçini ferah tut lütfen.

Canımsın ya. Bir gideyim gene de ne olur ne olmaz, yoksa içim rahat olmayacak. Ama sen söyledin ya, yine de büyük yük kalktı üzerimden.

Back
X