• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Gürhan Özcan’da burun estetiği olan var mı?

jiji922

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
1
0
1
33
Merhaba,

Ben daha önce burun estetiği oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı. Şimdi revizyon burun estetiği düşünüyorum ve İstanbul Aesthetic Center’de Prof. Dr. Gürhan Özcan hakkında bilgi almak istiyorum. İnternette çok fazla yorum bulamadım, bu yüzden buradan sormak istedim.

Bu doktorda revizyon burun estetiği yaptıran oldu mu?

Sonuçlardan memnun kaldınız mı?

Burun istediğiniz gibi düzeldi mi (daha dar, daha feminen vs.)?

Doktorun yaklaşımı nasıldı, sizi dinledi mi?

Tavsiye eder misiniz?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Merhaba,

Açıkçası facelift doktor yorumlarına bakarken bir yandan da “benim burun estetiğimi yapan o tatlı doktor beyin adı neydi??” diye düşünüyordum . Sonra sizin başlığınız altta belirince hemen hatırladım. Ben kendisine sanırım 2018 yılında ameliyat olmuştum. Ona benim bir can borcum var o yüzden size cevap yazmak istedim. Kendisi aşırı pozitif ve sizi dinleyen çok tatlı bir insan. Ben sadece burnumdaki kemerden kurtulmak istemiştim ve kesinlikle kalkık bir burun olsun istemedim. Birkaç defa sordu emin misin, azıcık kaldıralım istersen diye ama net şekilde hayır dedim ve ne istediysem onu yaptı. Bugün burnumun estetik olduğunu asla kimse anlayamaz 😎 kendisinin ellerine sağlık.

Yalnız ameliyattan sonra birkaç gün yatmam tembihlenmişti. Benim burun etlerim de alındı aynı operasyonda. Ben maalesef kaale almayıp evi falan süpürdüm 😏 ve burnumun içinden bir yer patladı. Hemen yakındaki hastaneye gittik , oluk oluk kan akarken bana müdahale etmediler. Doktorunuz kimse o müdehale etsin dendi. Gecenin bir yarısı Gürhan bey kalkıp geldi, ameliyat olduğum hastanede buluştuk ve kanın durması için tampon yaptı. Hakkında yorumlarını okuduğum medyatik facelift doktorlarından biri olsaydı herhalde ulaşamayıp pisi pisine giderdim. Lütfen ameliyattan sonra doktorun verdiği tavsiyeleri ciddiye alın 😅

İnstagram popüleri saçma sapan doktorlardan değildir Gürhan bey. Gerçek bir doktor ve çok iyi neşeli pozitif bir insandır. Hakkını helal etsin. (Benimki revizyon değildi ama gene de yazmak istedim)

Back