• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Gürkan Uncu tüp bebek yorumları!!!

Canım ben , şunada Gürkan beye gitmiyorum , ama tıp fakültesinde muayene yaptığında bir iki kere gitmiştim. İyi bir doktor diyorlar ben şuanda Gürkan Hocayla yanı merkezde bulunan Osman hocanın hastasıyım. İlk Tüp bebek denememizi bu ay yaptık. Bugün kanamam başladı büyük ihtimalle olumsuz olucak. Ama ben doktorumdan çok memnunum kısmet değilmiş. Bursa ART 'de çalışan bayanlarıda seviyorum çok ilgili ve güler yüzlüler.

ebru_er çoook teşekkür ederim değerli bilgi paylaşımın için. Umarım en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini. Lütfen gelişmelerden bilgidar et beni. Ben bir dahaki regl dönemimde gidip başlayacağım tüp bebek tedavisine. Gürkan Hoca için para sever dediler o yüzden bayağı tereddüt ettim. bizden 2500 Euro istedi, acaba her deneme bu fiyattan mı olacak soramadım henüz. Senin ne kadara mal oldu acaba?

ebru_er çoook teşekkür ederim değerli bilgi paylaşımın için. Umarım en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini. Lütfen gelişmelerden bilgidar et beni. Ben bir dahaki regl dönemimde gidip başlayacağım tüp bebek tedavisine. Gürkan Hoca için para sever dediler o yüzden bayağı tereddüt ettim. bizden 2500 Euro istedi, acaba her deneme bu fiyattan mı olacak soramadım henüz. Senin ne kadara mal oldu acaba?

canım bende osman hocanın hastasıyım fakat ilk denememi gürkan hoca yaptı benim osman hoca yurtdıiındaydı çok güler yüzlü bi doktor para konusunda bişey diyemicem ben bursa tüp bebkte yaptırdım 3500tl mall oldu sana nerde yapıcak tüp bebek denmesini

sinem8484, öncelikle bu konuda çok az konuşabildik gürkan bey ile çünkü, bana tüp bebek bile sizin çok zor dediğinde yıkılmıştım o anda:( bu olay 2 ay önce oldu.ben yurt dışında yaşadığım için mail olarak iletişim kuruyoruz kendisiyle, ancak pek yorum yapmadan regl ol gel dedi. açıkcası nerede yapacaksınız diye sormak aklıma bile gelmedi. Ben A.R.T. de yapacak diye algıladım ama bi sorayım.Genelde herkes Osman hocaya gidiyor, acaba bende ona mı gitsem? forumlarda gürkan hocaya çok tüp bebek yaptırana rastlamadım. Canım başka deneme yapacak mısın sen yoksa ilk denemen başarılı oldu mu?

heidi slm canım ben geçen sene gürkan hocaya gitmişti..ban durumumun ameliyatlık olduğunu söyledi..bizde 5-6 milyar kadarda para istedi..ve söyleyiş tarzı çok küstahçaydı..bende zor yapılan bir ameliyat olduğunu sanıp kabul ettim..fakültede beni bulun tetkiklerinizi yaparız dedi..gittik bulmak için ama bizi sallamadı bile...pinpon topu gibi ordan oraya yollandık..ben ağlayarak fakültenin bahçesine attım kendimi..halbuki bir gün sonra amliyatımı olucaktım..ama vazgeçtim..vazgeçtiğimi duyunca aradı 15 gün sonra tekrar..ama ben gitmedim..medicalde murat beye sadec bir milyara oldum ameliyatımı..istediğin zaman ulaşamazsın gürkan beye..kısa cvblar verip seni başından savar...ben geçen kasım ayında acıbademde şahin beye gittim...ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı fakat bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...son derece tatlı dilli ve ulaşamadığınızda tekrar size dönen bir dr...bir arkadaşımdanda tüp bebek parası 18 milyar istemişti gürkan bey...onun durumu biraz daha farklı olduğu için ama şahin beyde 10 milyara oldu vede şuan ikizlerine hamile...senin için hayırlısı olsun canım....

selam justing76, öncelikle seni tüm kalbimle kutlarım herhalde annelik için gün sayıyorsundur. Sağlıkla kavuşmanı dilerim bebeğine. Diğer taraftan yaşadıklarına üzüldüm:( ama hepsi geride kalmış artık...
ben en iyisi bi kaç dr dan daha randevu alıp danışayım. Bunlar acıbadem şahin bey, nevin hanım pembemavi olabilir. en azından teyit etmek için bi diğerini. yaaaa, bi de çok masraflı bu tedavi hem param hem umutlarım boşa çıkmasın istiyor insan ama, Allah bilir artık...haftaya bu dr larla görüşeceğim. ıçim o zaman rahat edecek ancak...sevgiler

sinem8484, öncelikle bu konuda çok az konuşabildik gürkan bey ile çünkü, bana tüp bebek bile sizin çok zor dediğinde yıkılmıştım o anda:( bu olay 2 ay önce oldu.ben yurt dışında yaşadığım için mail olarak iletişim kuruyoruz kendisiyle, ancak pek yorum yapmadan regl ol gel dedi. açıkcası nerede yapacaksınız diye sormak aklıma bile gelmedi. Ben A.R.T. de yapacak diye algıladım ama bi sorayım.Genelde herkes Osman hocaya gidiyor, acaba bende ona mı gitsem? forumlarda gürkan hocaya çok tüp bebek yaptırana rastlamadım. Canım başka deneme yapacak mısın sen yoksa ilk denemen başarılı oldu mu?

canım ben sana osman hocayı daha çok tavsiye ederim benim 3. denemem 2 düşüğüm var ben çok memnunum doktorumdan 4yıldır ona gidiyorum hiçte paracı bi doktor değil görüşmeni tavsiye ederim mutlaka A.R.T de tüp bebek uygulaması yapılmıyor henüz bana bursa tüp bebek merkezinde yaptı osman hoca 3 gün oldu trasferim olalı bekliyoruz bakalım hayırlısı artık

canım ben sana osman hocayı daha çok tavsiye ederim benim 3. denemem 2 düşüğüm var ben çok memnunum doktorumdan 4yıldır ona gidiyorum hiçte paracı bi doktor değil görüşmeni tavsiye ederim mutlaka A.R.T de tüp bebek uygulaması yapılmıyor henüz bana bursa tüp bebek merkezinde yaptı osman hoca 3 gün oldu trasferim olalı bekliyoruz bakalım hayırlısı artık

canım, umarım sağlıkla kucaklarsın bebeğini...lütfen beni gelişmelerden bilgidar et. şimdi aynı klinikte ya bunlar, osman hoca^ya gitsem ters olur mu acaba? her denemede aynı ücret mi alınıyor canım? 12 günden sonra mı test yapacaksın sen şimdi? canım bi de sana ümit verici mi konuştu dr? ne çok soru sordum kusura bakma...

canım, umarım sağlıkla kucaklarsın bebeğini...lütfen beni gelişmelerden bilgidar et. şimdi aynı klinikte ya bunlar, osman hoca^ya gitsem ters olur mu acaba? her denemede aynı ücret mi alınıyor canım? 12 günden sonra mı test yapacaksın sen şimdi? canım bi de sana ümit verici mi konuştu dr? ne çok soru sordum kusura bakma...

canım karar vermek çok zor seni çok iyi anlıyorum bence ters olunacak bişey yok sonuçta sana güven vermesi lazı. herdenemede aynı ücreti almadı ilkini zaten sgk karşıladı bi kısmını diğeri 2. ilaç hariç 3000tl bende vardı ilaçlar 3. ilaçlar dahil 3500tl mall oldu ilaçlrıda indirimli fiyatından verdi osman hoca bana bugüne kadar çok yardımcı oldu geçirdiğim operasyonlardan 5kuruş para almadı ve hiç morel bozucak bişey demedi bugüne kadar hep bana derdi boşalt şu kafanı die 12gün sonra test günüm hatta bebişimim adını bile koydu:) kız olursa naz olucak dedi inşallah olurda naz olur beklemek çok zor yardımcımız olsun rabbim kafana takılan bişey olursa cevaplarım

slm sinem inşallah sonucun pozitiftir cnm..yanlız şu dr işi birazda şans sanırım..bi arkadaşta osman beyle öngörüşme yapmaya gitmişti..fakat onada çok ters davranmış..ben öngörüşme yapmam muayene ederim demiş..bilmiyorum arkadaşımın demesi..ama şahin bey öngörüşmeden ücret almıyor ve son derece güleryüzlü...sadece muyene etmesi gerekiyorsa o zaman muayene ücreti alıyor...

kısssslar, ben gürkan uncu dan vazgeçtim şimdi anlıyorum ki, böyle ciddi bi konu için bilgi vermemiş bize, eeeee bizde tüp bebek deyince ne soracağımızı şaşırdık hazırlıksız yakalandık...ama o bu bilgi paylaşımını ben sormadan yapması gerekirdi.sadece reglinin en geç 3. günü gel demekle olmuyor...ben bu süreci KK dan yani sizlerden öğrendim vallahi...
şahin bey ve osman hocaya gideceğim haftaya. onlardan birisinde artık karar kılarım. tavsiyeleriniz ve de iyi niyetiniz için çooooook teşekkürler.

justing76, ben özelden msj gönderemiyorum henüz, yeni üye olduğum için:( msj için çook saol.

kalın sağlıcakla,haftaya görüşürüz.....

hep olumsuz yazılar ama zeki ve çalışkan dr önemli olan çare olsun, zaten bu işlere öyle böyle bisürü para harcıyoz.

Back
X