Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebru_er çoook teşekkür ederim değerli bilgi paylaşımın için. Umarım en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini. Lütfen gelişmelerden bilgidar et beni. Ben bir dahaki regl dönemimde gidip başlayacağım tüp bebek tedavisine. Gürkan Hoca için para sever dediler o yüzden bayağı tereddüt ettim. bizden 2500 Euro istedi, acaba her deneme bu fiyattan mı olacak soramadım henüz. Senin ne kadara mal oldu acaba?
sinem8484, öncelikle bu konuda çok az konuşabildik gürkan bey ile çünkü, bana tüp bebek bile sizin çok zor dediğinde yıkılmıştım o andabu olay 2 ay önce oldu.ben yurt dışında yaşadığım için mail olarak iletişim kuruyoruz kendisiyle, ancak pek yorum yapmadan regl ol gel dedi. açıkcası nerede yapacaksınız diye sormak aklıma bile gelmedi. Ben A.R.T. de yapacak diye algıladım ama bi sorayım.Genelde herkes Osman hocaya gidiyor, acaba bende ona mı gitsem? forumlarda gürkan hocaya çok tüp bebek yaptırana rastlamadım. Canım başka deneme yapacak mısın sen yoksa ilk denemen başarılı oldu mu?
canım ben sana osman hocayı daha çok tavsiye ederim benim 3. denemem 2 düşüğüm var ben çok memnunum doktorumdan 4yıldır ona gidiyorum hiçte paracı bi doktor değil görüşmeni tavsiye ederim mutlaka A.R.T de tüp bebek uygulaması yapılmıyor henüz bana bursa tüp bebek merkezinde yaptı osman hoca 3 gün oldu trasferim olalı bekliyoruz bakalım hayırlısı artık
canım, umarım sağlıkla kucaklarsın bebeğini...lütfen beni gelişmelerden bilgidar et. şimdi aynı klinikte ya bunlar, osman hoca^ya gitsem ters olur mu acaba? her denemede aynı ücret mi alınıyor canım? 12 günden sonra mı test yapacaksın sen şimdi? canım bi de sana ümit verici mi konuştu dr? ne çok soru sordum kusura bakma...