- Konu Sahibi samsunlu5506
5 yıldır bebek sahibi olmak için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte Ankara'da tüp bebek tedavisi gördüm malesef olumsuz sonuç aldık. internet üzerinden araştırma yaparken OMÜ - Prof. Dr. İdris KOÇAK ile ilgili yorumları okudum ve kendisine tedavi olmaya karar verdik. 2013 yılının kasım ayında kendisinden randevu alarak elimizdeki tahlil sonuçları ile birlikte hocamızın kapısını çaldık. sonuçlara baktı ve tüp bebek tedavisina başlayalım dedi. hemen vakit geçirmeden tedaviye başladık. Hocamızın güleryüzü olması, hastaları ile ilgilenmesi ve hastalarına güven vermesi benim umutlarımı yeniden filizlendirdi. Benim rahatsızlığım polikistik overdi. Bunu da İdris hocamın sayesinde açtık ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Arkadaşlar İdris hocayı hepinize tavsiye ederim. herşeyden önce işini bilen, dürüst, hastaları ile ilgilenen güleryüzlü bir şahsiyettir. Her kadın için anne olmak herşeyden önemlidir. İdris KOÇAK hocam yüzümüzü güldürdüğünüz için Allah sizden razı olsun. işleriniz rast gelsin, yolunuz açık olsun...