Cevapladigin icin cok tsk ederim. Kesinlikle ilgili bir doktor istiyorum. Cunku uzun zaman sonra gelen bir gebelik bu benim icin ve ilk. acikcasi biraz tedirginim sanki heran birsey olacakmis gibi geliyor. Simdi kime gidiyorsun ?İnanç bey çok iyi bir doktor. Ama aşırı yoğun. Hem üniversitede ders veriyor. Hem muayenesi çok kalabalık. Bir ay içinde ikinci randevu vermiyor.Ben gebeliğimin 25. haftasına kadar inanç beye gittim. Ama tansiyon sebebiyle sıkıntılar yaşayınca muayene dışında sorularıma cevap alamadım. Çok acil durumda bile geri dönüş olmadı. Sekreteri hoca çok yoğun ilgilenemezse tekrar tekrar arayın demişti. Bende başka doktora devam ettim. İyiki değiştirmişim diyorum.
Ben İnanç Bey in eski hastasıyım. Tüp bebek tedavisiyle gebe kalmıştım. Eşimin ablasının tavsiyesi üzerine tanıştık kendisiyle. Çok bilgili işine hakim bir doktor. Antalya da daha iyisi var mı bilmiyorum. Tabii ben bebeğimi kaybettim. Kürtajımı İnanç bey yaptı. Çok ilgili bir doktor. Ne zaman arasam kendisine ulaştım. Onun tavsiyesi üzerine kürtajdan birkaç ay sonra yeniden tedaviye başladım. Ve şu anda hamileyim. Yine İnanç bey den randevu aldım. Gidicez bakalım:) ayrıca bildiğim kadarıyla Antalya da ki en iyi ultrason cihazı kendisinde. Ayrıca memorial has tanesiyle anlaşmalı çalışıyor.Merhaba
Aslında konu çok önce açılmış ama hiç cevap gelmemiş. Başka bir şehirden geldim Antalya ya ve çikolata kistlerimle 1 yil sonunda dogal yoldan hamile kaldım. Bu surecte Antalya da bir çok doktora gittim ve hepsi kisti almak zorunda olduklarını söyledi ve genellikle yumurtlama sorunum olmadığı halde yumurtlama tedavisi uyguladılar.Açıkçası bu durum öyle korkuttu ki beni. Doğum ve takip için gerçekten güvenilir biri bulmak istiyorum, inanc bey e internette rastladim . Hastasi olanlardan yorum rica ediyorum.
Yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Evet bir cok sitede inanc bey le ilgili guzel seyler okudum. Ama prof oldugu icin yogunlugu korkutmustu acikcasi beni. Ama senin soylediklerin icimi rahatlatti. Bu arada muayenahanesine gidiyorsun degil mi? Siyah bir plaza da sanirim dogru mu?Ben kürtaj olacağım zaman akşam 22.30da kendisini cepten aradım, ertwsi sabah ki işlem için. Hemen açtı. Bende Antalya ya yeni ywrleşen biriyim. İnanç bey lw tanıştığım için şanslıyım. Her zaman randevu aldım. Hiç sıkıntı olmadı. Başka sitelerde de zaten konusunda ne kadar iyi olduğu hastaları tarafından yazıyor.
Evet 5M migrosa yakın. Her prof yoğundur evet. Ama bilinçli bir doktorsa işine hakimse değer.zaten o plaza tamamen doktorların. Kısmetse ben bu hafta gideceğim. Zaten herşeyi açıkca konuşursun, o seni yönlendirir zaten. Sıkıntılı durumlarda direk kendi numarasını verir zaten. Bana vermişti. Bu arada gebeliğinin kaçıncı haftasındasın?Yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Evet bir cok sitede inanc bey le ilgili guzel seyler okudum. Ama prof oldugu icin yogunlugu korkutmustu acikcasi beni. Ama senin soylediklerin icimi rahatlatti. Bu arada muayenahanesine gidiyorsun degil mi? Siyah bir plaza da sanirim dogru mu?
Aslinda henuz cok yeni tahmini 4 -5 hafta sadece keseyi gordu ankaradaki doktorum . Henuz kalp atisini duymadimEvet 5M migrosa yakın. Her prof yoğundur evet. Ama bilinçli bir doktorsa işine hakimse değer.zaten o plaza tamamen doktorların. Kısmetse ben bu hafta gideceğim. Zaten herşeyi açıkca konuşursun, o seni yönlendirir zaten. Sıkıntılı durumlarda direk kendi numarasını verir zaten. Bana vermişti. Bu arada gebeliğinin kaçıncı haftasındasın?
Geçen gün apar topar gittik İnanç bey e. Randevumu değiştirmek zorunda kaldım. Bana çok yardımcı oldular. Akşam 20.30 da son hasta olarak gittik. Sıkıntı olursa aramam için cep numarasını da verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende daha yeniyim. Bizde 6 haftalığız. Geçen acil durum olunca randevuyu öne çektiler. Her türlü yardımcı oluyorlar. Olmadığı günleri de belirtiyor ayrıca.Aslinda henuz cok yeni tahmini 4 -5 hafta sadece keseyi gordu ankaradaki doktorum . Henuz kalp atisini duymadim
Ben de aradim randevu icin ama sempozyuma gitmis sanirim hoca o yuzden yokmus geldigi hafta da bi yogunluk var dediler bi bucuk hafta sonraya randevu verebiliyor ama ben cok sabirsizlaniyormGeçen gün apar topar gittik İnanç bey e. Randevumu değiştirmek zorunda kaldım. Bana çok yardımcı oldular. Akşam 20.30 da son hasta olarak gittik. Sıkıntı olursa aramam için cep numarasını da verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende daha yeniyim. Bizde 6 haftalığız. Geçen acil durum olunca randevuyu öne çektiler. Her türlü yardımcı oluyorlar. Olmadığı günleri de belirtiyor ayrıca.
Evet pazartesi yok. Kalp sesi 6.haftada dinleniyor. Normal bir kadın doğumcuya gideceksen sibel malkoç var birde. Eğer lara tarafında oturuyorsan. Kendi web sayfası var. İnceleyebilirsin. Yorumlarıda oku yinede :)Ben de aradim randevu icin ama sempozyuma gitmis sanirim hoca o yuzden yokmus geldigi hafta da bi yogunluk var dediler bi bucuk hafta sonraya randevu verebiliyor ama ben cok sabirsizlaniyorm
Kalp sesini duymak icin. Simdilik baska bir doktora gidicem bebek iyi mi diye . Sonrasinda inanc hoca dan randevu almak istiyorum ama ,tekrar aricam.
Ben konyaalti tarafinda oturuyorum bu yuzdn bu tarafa yakin kisilere baktim yine. Simdilik cahit bozyel den randevu aldim.Evet pazartesi yok. Kalp sesi 6.haftada dinleniyor. Normal bir kadın doğumcuya gideceksen sibel malkoç var birde. Eğer lara tarafında oturuyorsan. Kendi web sayfası var. İnceleyebilirsin. Yorumlarıda oku yinede :)
Bunlari da mutlaka arastiricam cok tskler. İnanilmaz zor ismis doktor secmek.Canım medicalpark ayhan bey ve mine hanım araştır bak çok çok iyi doktorlar özel doktora gitmene hiç gerek yok gerçekten harika doktorlar
İnanç beye devam eden/daha önce inanç beyin hastası olan arkadaşlar, randevu almakta/acil durumlarda görüşmekte sıkıntı yaşadınız mi? Sık sık yurt dışında ya da şehir dışında oluyor mu?
Sizin kaçıncı gebelik haftanız? İkinci kontrolü ne kadar sonrasına verdi inanç bey?Merhaba,
Ben İnanç Bey le yeni başladım gebelik takibine, aynı soru işaretleri benim kafamda da vardı ve sordum, İnanç Bey dışarda olduğu zamanlarda mutlaka başka birine yönlendirdiğini herhangi bir sorun olmayacağını belirtti. Acil durumlar için de kendi telefonunu verdi bana.
ilk gittiğimde 10. haftadaydık, 2 hafta sonra ikili tarama testi yapılacak , yani 2 hafta sonraya randevu verdiSizin kaçıncı gebelik haftanız? İkinci kontrolü ne kadar sonrasına verdi inanç bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?