Prof.Dr.İsmail Kuran'a 29 Aralık günü Revizyon Ameliyatımı oluyorummm !

MuzluRuloPasta

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
108
43
298
Herkese merhaba hanımlar, beni bilenler bilir, bundan 1 sene önce 5 Kasım'da İamail Kuran'a ilk ameliyatımı olmuştum. Başlangıçta herşey çok güzelken bir anda burnumun üstünde (eski kavisimin olduğu yerde) tekrardan bir kemik oluşmaya başladı. Sanırım benim de kendimi çok iyi ifade edememden olucak yeni burnumun ucu da istediğim gibi olmamıştı. Üzerinden 1 sene geçince İsmail Bey'e son kontrol için gittiğimde benim hiçbirşey söylememe gerek kalmadan ''görüyorum ki sen burnunla mutlu değilsin'' dedi ve bunun için neler yapabileceğimizi anlattı. Çok şaşırdım çünkü ben revizyon talep edersem problem çıkarır diye düşünüp geriliyordum ancak o benden hızlı davrandı ve son derece kibar,ilgili bir üslupla ne zaman istersem ameliyatı yapabileceğini, baktığımda mutlu olabileceğim bir burun için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi
Sonuç olarak 29 Aralık benim için uygun olduğu için tarihe karar verildi ve ben ''asla olmam'' derken, revizyon için gün sayarken buldum kendimi :26: Sanırım yeniden açık ameliyat olacağım ve aynı yerden kesi yapacağını,kemiği törpüleyip kavis vereceğini ve ucunu kaldıracağını , ilk ameliyattaki süreci tekrar yaşayacağımı söyledi. Benim gibi bu durumu yaşamış, ya da yaşayacak arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?

Yok mudur arkadaşlar revizyon olmuş , ya da İsmail Kuran'a revizyon olmuş, sonuç ile ilgili bir parça bilgi verebilecek biri ???

canım bende rev. oldum bende senin gibi asla olmam derken başka işlemlerim için hastaneye yatış yaptığımda doktorum ( eski burun doktorum değil ) birden bana bu teklifi getirdi burnunu düzeltelimmi dedi bende düşünmüyordum ama dedim sonra ikna oldum sabahı 3 op. ve bir de burun ile birlikte 4 rev. olup cıktım :) gene istediğim burun olmadı ama ucu cok inceydi en azından o kalınlaştı ve nefes sorunum ortadan kalktı daha cok yeni ileride bakacagız neler olacak bir burun 2 yılda oturuyor tam anlamyla. benim eski burnum ilk zamanlar guzelken sonradan bir tuhaf olmuştu .

sende düşünüyorsan memnun değilsen yaptır bence. ben en azından burun kanatlarımın çöküklüğü ve ucunun sivriliğinden kurtuldum geçmiş olsun şimdiden.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım . Benim doktorum başından beri aynı, çok güveniyorum kendisine ama işte bir talihsizlik varsa o da gelip beni buldu Gün aldık revizyon için, bu kez ne istediğii çok iyi anladım dedi, aslında dediğim gibi ben de ilk ameliyatta derdimi çok iyi anlatamadığımı farkediyorum şu an ama bir yandan da acaba bu sefer de olmayacak mı diye korkmadan edemiyorum ...
Revizyon sonrası ilk ameliyata göre daha mı çok ağrı, şişlik oluyor peki? Sana göre hangi ameliyatın daha rahattı?

canm benimde ilk doktorum çok dedi gel duzeltelim diye ama ben inatla yok kalsın dedim cesaret edemedim bir turlu . ikinci zaten ansızın karar aldım. öyle bir fikrim yoktu. ama şunu söyleyeyim inan hiç acı hissetmedim bu kez neden bilemiyorum diğer op. bölgelerimin ağrısından hissetmemişte olabilirim . emin değilim cok ama ikinci burunda zerre ağrı sızı hissetmedim ama dediğim gibi belki diğerlerinin ağrısından ona sıra gelmedi . ama rev. olan cevremde kişiler var onlarda ilkinden daha kolay olduğunu belirtirler. korkma sevmediğin birşeyle yaşamaktansa biliyosun 1 hafta tek skıntı çekersin geçer biter.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım inan çok rahatladım, ne kadar tecrübe etmiş olsa da insan ''ameliyat'' kelimesinden ürküyor ister istemez ...Bakalım neler olucak, umarım bu kez çektiğim sıkıntılara değer :18:

rica ederim canım korkma inşallah bişey olmaz ve düzeltilir burnun istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…