- 5 Kasım 2010
- 108
- 43
- 298
- Konu Sahibi MuzluRuloPasta
Herkese merhaba hanımlar, beni bilenler bilir, bundan 1 sene önce 5 Kasım'da İamail Kuran'a ilk ameliyatımı olmuştum. Başlangıçta herşey çok güzelken bir anda burnumun üstünde (eski kavisimin olduğu yerde) tekrardan bir kemik oluşmaya başladı. Sanırım benim de kendimi çok iyi ifade edememden olucak yeni burnumun ucu da istediğim gibi olmamıştı. Üzerinden 1 sene geçince İsmail Bey'e son kontrol için gittiğimde benim hiçbirşey söylememe gerek kalmadan ''görüyorum ki sen burnunla mutlu değilsin'' dedi ve bunun için neler yapabileceğimizi anlattı. Çok şaşırdım çünkü ben revizyon talep edersem problem çıkarır diye düşünüp geriliyordum ancak o benden hızlı davrandı ve son derece kibar,ilgili bir üslupla ne zaman istersem ameliyatı yapabileceğini, baktığımda mutlu olabileceğim bir burun için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi 
Sonuç olarak 29 Aralık benim için uygun olduğu için tarihe karar verildi ve ben ''asla olmam'' derken, revizyon için gün sayarken buldum kendimi :26: Sanırım yeniden açık ameliyat olacağım ve aynı yerden kesi yapacağını,kemiği törpüleyip kavis vereceğini ve ucunu kaldıracağını , ilk ameliyattaki süreci tekrar yaşayacağımı söyledi. Benim gibi bu durumu yaşamış, ya da yaşayacak arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?

Sonuç olarak 29 Aralık benim için uygun olduğu için tarihe karar verildi ve ben ''asla olmam'' derken, revizyon için gün sayarken buldum kendimi :26: Sanırım yeniden açık ameliyat olacağım ve aynı yerden kesi yapacağını,kemiği törpüleyip kavis vereceğini ve ucunu kaldıracağını , ilk ameliyattaki süreci tekrar yaşayacağımı söyledi. Benim gibi bu durumu yaşamış, ya da yaşayacak arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?