Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba biz kaan hocanın hastasıyız.ankara ünivde.eşim azosperm.istanbuldan sırf kaan hoca için ankaraya gidip geliyoruz.eşimde sperm bulundu şimdi tüp bebeğe başlıyoruz.kesinlikle kaan hoca bir numara.tavsiye ediyorum şiddetle.soruların olursa seve seve cvplarım
canım biz ilk tedavimizi orda olduk yani 3 aşılamayı kaan hoca vasıtasıyla olduk.tutmadı ama kaan hoca benim bu güne kadar tanıdığım en iyi doktor.allah binlerce kere razı olsun.kafamıza takılan ne varsa bize bıkmadan anlattıve ben onun yanından her çıkışımda çok hafiflemiş ve rahatlamış olarak çıktım.
bizimde hareketlilik sorunu vardı ama bir sonuç alamadık şimdiye kadar.bence bu işler kesinlikle kısmet işi.zamanı gelince herşey yoluna girecek inşallah.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ncinar iyi dileklerin için çok sağol.kaan hoca çok samimi biri derdinden anlıyo ve edişeler ortadan kalkıyor.giderseniz bunu daha iyi anlayacaksınız.benimde tanıdığım ennnnn iyi doktor boşunamı istanbuldan gidiyoruz sırf onun için.cebeci kısırlık merkezinde çalışıyo kendisi, arayıp kendisinden randevu alabilirsiniz probleminizi de anlatırsınız telde.o gereken tahlilleri ister zaten cnm.hakkınızda hayırlısı olsun