prof.dr.koray Coskunfırat

padem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
5
0
1
30
Merhaba arkadaslar ilk yazimda sizin sorunlariniza yardimci olmaya geldim :) Antalyada Koray beye bu haziran ayında Burun estetiği ameliyatı oldum. Şükürler olsun ki çok memnun kaldım.Koray beye çok güvendim. Eğer aklınızda bir soru varsa cevaplayabilirim.

Fiyatı vermem pek doğru mu bilmiyorum ama burnum şükürler olsun tam istediğim gibi oldu ve cok doğal gözüküyor. 6 ay ve 1 seneye kadar burnun şişkinliği incek ve oturcak demişti doktor gerçekten küçücük bi burnum oldu simdiden :KK49::KK49:

Ben ameliyat olacaktım ama son anda vazgeçtim. . Kbb olduğu için.. koray bey ve hakan demir var plastik cerrah fakatt onlara da pek estetik yaptıran yok galiba herkes kbb'a olmuş..öyle çok yorum okuyamadım o yüzden. . Iyki geldin fakatt ben burda o kadar burun gördüm muhteşem olmuş diyenlerin bile burunları hoşuma gitmedi.. biraz da goreceli bir kavram.. foto yukler misin rica etsem :)

Kbb doktorlariyla görüşmedim hic.Doktorun yaptığı diğer burunlari da görmedim. Ama güvendim bir anda karar verdik. Eski burnuma göre güzel ve doğal. Burun yüze yakışmali ve tam oturması lazım benim hala sis mesela.oyle tampon sıkıntısida cekmedim rahat geçti

Mrb arkadaşlar ben 20 Nisan 2017 göğüs dikleştirme ameliyatı oldum Koray bey işinde çok usta hastasına değer veriyor bugün sargıları aldırdırmaya gittim 5. Gün olmasına rağmen Antalya'nın altını üstüne getirdim dik memelerimin sefasını sürüyorum..Atatürk'ün dediği gibi beni Türk hekimlerine emanet ediniz...ama Koray bey diyorum hiç tereddüt etmeden kapsını çalın işinin ehli profesyonel herşey den önce insan ya gerçekten iyi bir insan unutmayın yanlış dr seçimi hayatınızı mahvedebilir..Sağlığın gerçekten pazarlığı olmaz saygılar

Back
X