Prof dr.Namık Demir kent hastanesi

bana
Sigortaci soylemedi boyle bisey bi fiyat aldim can cagligi sigortasi olarak bunu nerden nasil ogrenebilirim peki ozeldende yazabilirsin

bana
Sigortaci soylemedi boyle bisey bi fiyat aldim can cagligi sigortasi olarak bunu nerden nasil ogrenebilirim peki ozeldende yazabilirsin

Sigorta çeşitlerini bilmiyorum ama siz doğum için düşündüğünüzü ve hiç bir şekilde ekstra ücret ödemek istemediğiniz söylerseniz ona göre bilgilendirirler heralde, bunun yanı sıra bende doğumda da normal yaparsam %100 nü karşılıyor belli bir limite kadar sezaryanda ise %80 ini karşılıyor kalan parayı biz ödüyoruz cebimizden muayene ücretlerinin ise %25 ini ödüyorum.

Tesekkur ederim cvp için insallah normal dogum yaparsın sezeryan bi ameliyat ben cok zorlanmadigim halde kimseye tavsiye etmiyorum zorunlu olmadikca tabi vaktin varsa dogal dogum egitimlerine katıl cok faydali oldugunu düşünüyorum.

Evet bende normal istiyorum umarım öyle olur. 20. haftadan sonra normal doğum eğitimlerine katılacağım hastanede veriyorlar hem 1 kişi yakınında katılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…