rıza bey daha genç ve şuan için revaçta ikiside çok iyi vildan hn daha yaşlı ve ilk perinatoloji derneği kuran ve bu işte ilk uzmanlardan nettende araştır ikisde çok iyi gidebilirsin bence fark etmez hangisi olduğu dualarım seninle bende bazı şeyler atlattım şu an iyi gibi herşey Allah kucağımda görmeyi nasip eder inşallah 26 haftalık gebeyim ben
benim dr.um rıza hocayı detaylı usg için önermişti.ben o zaman gittim.kendisi çok şeker ilgili,güleryüzlü her soruna net cvplar veriyor. ben kendisini olumlu bulmuştum.
ARKADAŞLAR BENDE 3 DÜŞÜK YAŞADIM RIZA MADAZLIYI ÖNERİYORSUNUZ ARANIZDA BU DR HAKKINDA NET BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BEN DAHA ARAŞTIRMA BİLE YAPTIRAMADIM NEDENİ İSE 3 DÜŞÜKTEN SONRA ARAŞTIRIRIZ DEDİ GİTTİĞİM TÜM DR LAR İLLA 3 DÜŞÜK YAPCAZ SANKİ mafoldumben.RIZA MADAZLININ ÖZELİNEMİ GİTMEMLAZIM YOSA CERRAHPAŞADADA BAKARMI BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN
Merhaba ben rıza hocanın hastasıyım muayne ücreti 350 değil 250 TL oda yeni oldu. Ana Bilim dalı başkanı olduktan sonra. 350 TL olan dopler ve ayrıntılı usg fiyatları oda dışardan gelen hastalar için kendi hastalarında normal muayne ücreti alır ve eğer kontrol haftanızsa para almaz. 3 hafta da bir muayneye çağırır birinde alır birinde almaz. Asla paragöz bir insanda değildir çok yardımcı olur
Merhaba,ben Rıza beye gitmek istiyorum şu anda gebe değilim ve gebeliğim normaldi sonra kalp durması nedeni ile alındı ve doktor artık Riskli Gebelik grubunda olduğumu söyledi bu sebeple Riskli hamileliklerle ilgilenen doktora gitmem gerektiğini söyledi.Ancak Rıza beyin muaynanesi sanırım Nişantaşındaymış ve Avrupa yakasındaki hastanlerden birkaçında giriyormuş(hangilerinde olduğunu bilmiyorum) ancak ben Ataşehir de oturuyorum acaba bu taraflarda(Anadolu yakasında) doğuma girdiği hastane var mı ve bu konuda bilginiz var mı?Rıza bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz??
merhaba malesef rıza bey anadoluyakasında hiçbir hastane ile çalışmıyor. Bende ataşehire çok yakın oturuyorum buna rağmen rıza beye gittim ve doğumuda okmeydanı memorialde gerçekleştirdim. Bir sıkıntım olmadı. Hatta doğumum sabaha karşı 05:30 da başladı hastaneye tam iş trafiğinde gitmek durumunda kaldım 08:20 de evden çıktım yinede bir sıkıntı yaşamadım. Rıza Bey avrupa yakasında Amerikan hastanesi- İnternetional Hospital, Bakırköy Acıbadem, Hizmet Hastanesi, Florance Nightingale Gayrettepe, Alman hastanesi, Memorial veHizmet hastanesiyle çalışıyor bana verdiği liste buydu son dönemde bir değişiklik olduysa bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir[/QU
Bilgilerinden ötürü çok tşk ederim.Allah hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?