Prof Dr Selçuk Işık

merhaba mesajı daha yeni farkettim. Ameliyatı nerede olacaksınız, hastanede mi? Bu konuda bana daha geniş bilgi verirseniz minettar olurum.

Son düzenleme:
tabıkı hastanede olucam medıcana hastanesınde sen ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun bırde nerden duydun selcuk beyı

Hastane derken Gata da mı anlamında sordum, kendisi Gatanın doktoru. Ben Medicana yı aramıştım öyle bir doktotrun çalışmadığını söylediler :44:.
Bana İsmail Şahin için gata da 22 nisana ameliyat günü verildi ama ben Selçuk Bey e ameliyat olmak istiyorum..

ucretı konusmadık selcuk ısık gatanın bashekımı medıcanada amelıyatımı yapacak sen sana onerılen doktorla gorustunmu yaptıgı burunları gordunmu facebook varmı benı kaydet ebru cetinkaya reımde kafamda sarı bır sapka var

Onun yanında çalışan bir doktora ameliyat olacağım.

Facede seni bulamadım.

sen tanısmadınmı doktorunla ben anlamadım kafalarına goremı doktor verıyorlar ıstege baglı degılm ı

Selçuk Bey Gatada bölüm başkanı bana ameliyatı yapabileceğini söyledi ama daha sonra İsmail Şahin e gün verdiler.

Selçuk Bey bu konuda çok iyiymiş, için rahat olsun.

Selçuk Bey le görüştüğünüzde İsmail Bey hakkında bilgi alabilir misiniz? Burun ameliyatı konusunda nasılmış?

Öncelikle İsmail Bey hakkında bilgi alabilirseniz minnettar kalırım,eğer İsmail Bey hakkında olumsuz bir şey söylerse Selçuk Bey e ameliyat olmayı tabi ki isterim. Ben Gata da ücretsiz olacağımdan malesef doktor seçme lüksü vermiyorlar sevgiler...

Son düzenleme:
ben amelyatımı oldum chıc agrı cekmedım sadce nefes alamadıım ıcın cok ama cok zorluk cektım halada cekıyorum ıkıncı alcım pazar gunu cıkıcak,

kızlar 5 aralıkta dr. selçuk ışık' a burun ameliyatı olucam. sağolsun selçuk hoca çok ilgili ince ince anlattı herşeyi ama çok korkuyorum ben...tampon çıkartılırken çok acılı ızdıraplı oluyormuş netten öyle yorumlar okuyorum...slikon tamponlar çok iyiymiş acımıyormuş ama selçuk hoca eski usul vazelinli gazlı bez daha sağlıklı diyor o kadar korkma hissetmiceksin bumuydu diceksin dedi, ama çok korkuyorum bu konuda tecrübesi olanlar lütfen yorum yapsın 4 günüm kaldıııııııı

arkadaslar bende selcuk ısık a oldum 1 ay oldu amelıyat olalı harıka bı doktor . zaten amelıyatta gotururlerken ısmaıl beyıde gordum amelıyathanede bırlıkte gırıyolar sanırım . ben gatada oldum . ona amelıyat olmak buyuk sans . cunku burnun acılmamısken cok kotu bı psıkolojıde oluyorsun o sıralarda ıste doktoruna guvenmen cok onemlı

Uzun bir aradan sonra merhaba. Ben İsmail Bey e ameliyat oldum, yaklaşık bir sene olmuş, ne çabuk geçmiş... çok memnunum, kendisini de çok sevdim.

Tamponlardan hiç korkmayın, bana da baya bir feci anlatmışlardı, hangi arada alındı anlamadım bile, hatta İsmail Bey e bu konuda duyduklarımı anlattığımda gülmüştü :)

Herkese geçmişler ola

1 sene once kuzenim selcuk ısık burnunu yaptırdı kısmetse on gun snr ben yaptırıcam

merhaba ebru1434.sanırım burnunu yaptırmış olmalısın ve fazla girmiyorusun .geçmişler olsun cnm.eğer mesajımı okursan lütfen bana gelişmelerden bahseder misin?pazartesi tahlil sonuçlarımla selçuk beye gideceğim ve ameliyat günüm alıncak endişeliyim.çok küçük ve yapay birşey istemiyorum bana bırak dedi ama yinede bilemiyorum korkuyorum bana bilgi veriri misin lütfen?teşekkür ederim şimdiden

cnm selcuk bey meme buyutme ameliyatı da yapıyr mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…