• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Serdar Günalp

DiLaN.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
169
1
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar..3.tüp bebek tedavisi için Ankara'da dr. arayışı içindeyiz..Raporlu olarak son hakkımı kullanacağım ve bu defa bir üniversite hastanesi olsun istedik..Hacettepe Hastanesinde Prof.Dr.Serdar Günalp'in hastası olan var mı aranızda ?? Bu konuda yardımcı olur,bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)

başka bir rahatsızlık için gitmiştim ama iyi bir doktor.. tavsiye ederim...

bende aşılama tedavisi için serdar beye gittim. çok sinirli, sorularınıza cevap bile vermiyor.muayene zaten 2 dakikada bitiyr.benim aşılamamı çok yüksek dozda başlamış üstelik ölçümleri alırken asistanı yanlış yazdı farkettim doktora söyledim ama o pek umursamadı içim rahat etmedi özel bir yerde yeniden ölçüm yaptırdm maalesef haklıydım.14mm folıkülü 17mm diye yazdılar boşu boşuna çatlatma iğnesi olacaktm ertesi gün. diğer hastalarıyla tanıştım herkeste ayrı bir hasa vardı kimse memnun deüğiildi. buraya da sırf benim gibi hata yapıp gitmeyin diye uyarmak istediğimden yazıyorm. ilk aşılamamdı kesinlikle yanlış bir doktor.

Bende ağustos 2014 de gitmiştim kendisi kolposkopi işlemi yaptı çokda ilgilendi memnun kalmıştım

Back
X