Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar, tüp bebek yapmaya karar verdik. 41 yaşındayım Tayfun bey de tedavi olup başarılı olan var mı? Ve kliniğinden mi yoksa bulunduğu hastaneden mi randevu almalıyım?
Ben tayfun bagisla 2022 de ilk bebegimi kucagima aldim
15.7 dede kalan embiriyolarim icin Transfer oldum. Test gunumu bekliyorum. Sorunuz varsa yanitlaya bilirsem yanitlatim
Aslında genel olarak süreciniz nasıldı? genel olarak görüşünüz nasıl? iletişim , ve diğer konularda.. herkesin süreci farklıdır tabikide.. bazen hemen olur bazen defalarca denemeden sonra olur. sizin ilerleyiş nasıl oldu. çok mücadele gerektirdimi? kolay süreçler değil. test sonucunuz ile ilgili inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Ben tayfun bagisla 2022 de ilk bebegimi kucagima aldim
15.7 dede kalan embiriyolarim icin Transfer oldum. Test gunumu bekliyorum. Sorunuz varsa yanitlaya bilirsem yanitlatim
Aslında genel olarak süreciniz nasıldı? genel olarak görüşünüz nasıl? iletişim , ve diğer konularda.. herkesin süreci farklıdır tabikide.. bazen hemen olur bazen defalarca denemeden sonra olur. sizin ilerleyiş nasıl oldu. çok mücadele gerektirdimi? kolay süreçler değil. test sonucunuz ile ilgili inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Ben 5wyfun hocadan cok memnunum. Detayli ve cok bilgili. Hemsireleri harika. Esim yabanci onunla hep ingilizce konusdu. Ikinci transferim malesef kimyasal oldu Burda iki sefer daha denicem olmazsa birakicam. Cok sükür oglum var. Yani almanyada. Turkiye oglum oldugun icin ve emflasyondan cok pahali Burda da.
Ben 5wyfun hocadan cok memnunum. Detayli ve cok bilgili. Hemsireleri harika. Esim yabanci onunla hep ingilizce konusdu. Ikinci transferim malesef kimyasal oldu Burda iki sefer daha denicem olmazsa birakicam. Cok sükür oglum var. Yani almanyada. Turkiye oglum oldugun icin ve emflasyondan cok pahali Burda da.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. donmuş embriyolarınız varsa neden denemeyesinizki? bu sefer değil sonraki sefer olur belkide. sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz. tedavi için türkiyedesiniz.