Canım merak etme o değerler yine yükselir hamile kalırsın düzgün bir ameliyat ve ilaç kullanımı sonunda inşallah mutlu sona ulaşırsın 1 sperm 1 yumurta varsa umut her zaman vardır ki zaten siz de de bizde de fazlasıyla mevcut , bizde 1 sene istedik olmayınca doktora gittik varikosel dedi hiç araştırmadan ameliyat olduk ameliyattan sonra değerler hep yükseldi 3 kes test yaptırdık 3 ay ara ile hep yükseliyordu neyse 1 sene geçti ameliyat üzerinden yine de gebelik olmadı eşim doktoru değiştirdi başka bir doktora gitti sonuçları gösterdi doktor senin şimdi ye baba olmuş olman gerek dedi tekrar ultrason ve doktor varikoselin kabak gibi duruyor dedi ya başarısız ameliyat ya da nüks dedi , eşim başka bir doktora gitti oda aynı şeyleri dedi , o yüzden iyi bir doktora olun biz Muhsin Balaban’a geleceğiz haftaya kendisi sadece varikosel ve mikro tese ameliyatı yapıyor işinde ehil bir adam sonuçta Teoman Cem kadıoğlu da sadece varikosel ameliyatı yapıyor yılların doktoru paraya acımıyorsanız olun derim , varikosel varsa mutlaka tedavi olun canım bizim bi akraba var yıllarca çocukları olmadı , adamda 1 tane bile sperm yoktu gitmedikleri doktor kalmadı en son bir profesöre gittiler doktor belki dünyayı ters çeviririz ama yine de sana çocuk yaptıramayız demiş mümkün değil demiş imkansız demiş adamın dünyası başına yıkılmış, sonra başka bir doktora gittiler adama çift taraflı varikosel ameliyatı yapıldı , eşi 6 ay sonra gebe kaldı sonra 2 sene sonra eşi yine hamile kaldı ikisi de doğal yoldan oldu hatta şimdi o çocuklar askere gidecek yaşa geldiler o ben bizzat kendi ağızlarından dinledim bunları bi kaç akrabam daha var yine aynısı varikoselden önce çocukları olmuyordu ameliyat olunca çocukları oldu, sen güzel bir doktor bul ameliyatını ol güzelce eşin beslenmesine dikkat etsin gerisi gelir saten sakın hemen tüp Bebek’e atlamayın bekleyin olur elbet benim bir arkadaşım 1 çocukları oldu 10 sene 2 çocuk olmadı 2 kes tüp bebek denediler olmadı sonrasında 2 kez hamile kaldı çocukları oldu işte sisin önemli bir sorununuz yok bizim de sabredin derim inşalalh yardımcı olmuşumdur kuzum