inşallah bu tedavide güzel sonuç alırız sen hangi aşamadasın başladınızmı yumurta takibine
adet görünce gideceğim bende inşallah timur hoca merkezde olur
ilk tedavide çok heyecanlıydım pozitiftim şimdi çok soğuk bi halim var nötürüm kendimi çok kaptırmaktanmı korkuyorum nedir bilmiyorum
timur hoca bebek sahibi olamayacak çift değilsiniz dedi rahatlattı ama ilk tedavinin olumsuzluğu baya yıprattı ekimde dondurulmuş denemiştim onlarda tutmadı hemen başka klinik aradık erkenmi başladık bilmiyorum ilaçlar mahveddi istemimi adetimde gecikti rahim kalınlaşması oluşturmuş ialçlar korkuyorum
Cnm ayni sorun bende de vardi adetin 2.gunu baslayip 12. Gunu birakmsk uzere corekotu bal tarcin mutlaka kullan. Omega 3 corasprin, b12, q10 dha25 mg kullaniyorum ve sukur ilk defa folikul sayim artti 12 tane oldu insallah hepsi dollenir ve dondururum
Timur Gurgan hastalari nerdesinizzz??
Merhaba ben de 4. denememi gurgan da yapıyorum şuan adet olmayı bekliyorum 2. günü başlayacağız asıl tedaviye
Mrb insallh tutar ya.ben iki ay once gittm yaklask.ilac verdi bir sonraki adette tahlil yapip yollucmmol.ona gore cagiracaklar tedaviye devm edicz.sana ne verdi sorunun ne
benim sorunum pko (polikistik over sendromu ) var ve prolaktin (süt hormonu ) yüksek eşimin de sperm morfolojisi (sperm şekil yapısı ) % 0 dı gurgan da ölçtüler %2 çıktı
koraspirin ,colostrum ,omega ,dostinex, demir hapı, b12 iğnesi, yasmin ilaçlarını kullanıyorum dostinex ve yasmin bitti şimdi adet olmayı bekliyorum 2. yada 3. günü gel başlayalım tedaviye dediler
Timur bey icin cok iyi seyler duyarak gittm.beklemek disinda olumsz bisey gormedm.adam gerckten isin ehli gorunuyor.bu isler kismet isi tabi ama sebep te lazim sonucta.insallh bize sebep olur.benm sornmun da erken menopoz.27 yasndaym bi kizm var.5 yasnda.3 yil once menopoza girdm yumurta uretmi yok.burdakiler tedavi bile vermedi olmaz dediler.ama dogal bi geblk yasadm dusuk oldu.yine yumurta yok ama adetimi.bekleyip gorecm umarm tedavsi ise yarar
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?