Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben de burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ufuk Bilkay, Bora Karaali, Cemil Tugay ve Can Kopal çok bahsi geçen, memnun olunan isimler. Hafif kemerli, ucu aşağı doğru olan ve yine ucu etli bir burnum var. Kimi tavsiye edersiniz?
kızlaar ben bu pazartesi ufuk bilkaydan randevu aldım fakat bazı yorumlar beni korkuttu açıkcası burnu çok küçültmüyomuş ve kemerli kalabiliyomuş burun. yiğit bey ne kadara yapıyor haberi olan varsa yardımcı olabilir mi bana çünkü bu ay içinde ameliyat olmak istiyorum yardımcı olun lütfen
merhaba kızlar. acilen yardımınız gerekli. ufuk beye pazartesi randevu aldım ama doğallığı çok abarttığını söyleyenler var ve benim burnum baya sorunlu her an vazgeçebilirm. yiğit beye nasıl ulaştınız bende kendisiyle görüşmek isterim
merhabalar, ben bugün Prof. Dr. Ufuk Bilkay'a muayene oldum ve burun estetiği yaptırmaya karar verdim. ufuk bilkay'ı araştırdığımda hiç kötü yorum görmedim. duyumlar üzerine konuşmak çok yanlış. yaptırıp beğenmeyen arkadaşların öncesi sonrası fotoğraflarını görsek bizim için de yol gösterici olur.
ben de ufuk bilkaya ameliyat olmak istiyordum hatta son anda randevumu iptal ettirdim :) iptal etmemdeki neden ufuk bilkayın doğallığı çok abartması. bi kaç hastasının yorumu çok kötüydü. birisinde kemer bırakmış diğeri ise baya kalın kalmış küçülmesini istiyormuş fakat küçültmemiş ufuk hoca ben can kopala bu pazartesi ameliyat oldum umarım güzel bi burnum olur :) sevgiyle kalın