Kendisine gitmeden birkaç uzmanla daha görüştük hatta 2 defa negatif sonuç aldık. Daha sonra sözüm ona sunduğu şeylerle bizi ikna etmeyi başardı ve tedaviye kendisiyle başladık. İlk olarak sonradan ne kadar gereksiz olduğunu öğrendiğimiz bir test yaptırdı, daha sonra piyasanın çok üstünde bir fiyata rahim filmi çekip hiçbir sıkıntı olmadığı halde antibiyotik kullandırttı, sorun nedir diye sorduğumda ''ya işte enfeksiyon vurup geçmiş'' gibi komik bir cevap verdi. Neyse tamam sonuç iyi olsun da önemli değil dedik. Daha sonra yaptırdığı testlerin sonuçlarının ne anlama geldiğini sormak istediğimde terslemeye başladı , meğer yaptığı hiçbir şeyi sorgulamadan itaat etmemizi ne derse onu yapmamızı istiyormuş. Telefonla kendisine ulaşmak zaten mucize, ilk olarak hemşiresine sormanız lazım tabi ona da sınır var; aramak yasak, mesaj az yazacaksın, kısa kısa yazmak yerine hepsini bir çırpıda yazıp göndereceksin ( bu bilgileri de sağolsun kendisi beni arayıp azarlayarak verdi). Bildiğin mahalle kadını gibi üslubu var, çok şaşırdım gerçekten. Yanında çalışan iki tane genç kız var, resmen onlara da hayatı zindan ediyor. Tabi ki bu kadar saçmalığa dayanamayıp tedavimi yarıda bıraktım, döktüğüm paraları bile gözüm görmedi ve önceki doktorumun kıymetini anlayıp koşarak ona gittim ve şu anda 1 yaşında bir oğlum var. Çok şükür ki o çok ağladığım gün doğru kararı verip doktoruma gitmişim. Ha bir de kendisini bırakacağımı anladığında da senin rahim çok sıkıntılı daha onu tedavi etmem gerek gibi şeyler söyledi, sonrasında hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendim ve 1 ay sonra pozitif sonucu aldım. Tüm bunları 2017 yılında yaşadım, aslında yazmak istemedim ama sonrasında bu kadar üzüntünün yaşandığı bu sektörde tamamen kazanç peşinde olan bu kişiye gitmeden bir kere daha düşünsün insanlar diye yazdım. Bu arada artık benden ne kadar korktuysa instagramda engellemiş beni, bu da kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor sanırım