Tüp Bebek Merkezleri Prof dr ulun uluğ

Arkadaşlar merhaba ben Ulun hocamı çok araştırdım buldum tedavi oldum.Kendisi kadıkoyde.çok ilgili bi doktor önce allahın izni sonra onun sayesınde bi çocuğum oldu.Maddi imkanlardan dolayı gebelik takıbınde orda devam edemedim ona rağmen bağlantımız kopmadı. ben çok arastırmıştım herkess güzel yorum yapmış.tabi insan görmeden konuşmadan güvenemiyor.gittim konuştum iyi ki tanımışm gönülden söyluyorum abimiz gibi oldu hem eşime hem bana çok destek oldu kendi mi gittigim kontolerde doktora gıdıyor gıbı hıssetmedim.benım hep cekıncem gıtmek ıstememektı ezıyet gıbı gelıyordu ama onların sayesınde astım oturup derdımı bile dınledıler.sankı komşu oturmasına gıtmısım gıbı.böyle olacagını dusunmuyordum ılk basta.ama gercekten dedıkelrı kadar varmış dedım.önce guvenmek ıstedım gıttıgım butun doktorlarda eksık olan tarafı ulun bey tamamladı.samimiyetle söyluyorum gönulden iyi ki tanıdım ve gıttım.allahım sızlerede bu duyguyu nasıp etsın ınsallah.soran herkese önerıyorum soyluyorum dılımızden eksık etmıyoruz.
CAnım hayırlı olsun peki sebebiniz var mıydı sıkıntı var mıydı öncesinden

Kendisine gitmeden birkaç uzmanla daha görüştük hatta 2 defa negatif sonuç aldık. Daha sonra sözüm ona sunduğu şeylerle bizi ikna etmeyi başardı ve tedaviye kendisiyle başladık. İlk olarak sonradan ne kadar gereksiz olduğunu öğrendiğimiz bir test yaptırdı, daha sonra piyasanın çok üstünde bir fiyata rahim filmi çekip hiçbir sıkıntı olmadığı halde antibiyotik kullandırttı, sorun nedir diye sorduğumda ''ya işte enfeksiyon vurup geçmiş'' gibi komik bir cevap verdi. Neyse tamam sonuç iyi olsun da önemli değil dedik. Daha sonra yaptırdığı testlerin sonuçlarının ne anlama geldiğini sormak istediğimde terslemeye başladı , meğer yaptığı hiçbir şeyi sorgulamadan itaat etmemizi ne derse onu yapmamızı istiyormuş. Telefonla kendisine ulaşmak zaten mucize, ilk olarak hemşiresine sormanız lazım tabi ona da sınır var; aramak yasak, mesaj az yazacaksın, kısa kısa yazmak yerine hepsini bir çırpıda yazıp göndereceksin ( bu bilgileri de sağolsun kendisi beni arayıp azarlayarak verdi). Bildiğin mahalle kadını gibi üslubu var, çok şaşırdım gerçekten. Yanında çalışan iki tane genç kız var, resmen onlara da hayatı zindan ediyor. Tabi ki bu kadar saçmalığa dayanamayıp tedavimi yarıda bıraktım, döktüğüm paraları bile gözüm görmedi ve önceki doktorumun kıymetini anlayıp koşarak ona gittim ve şu anda 1 yaşında bir oğlum var. Çok şükür ki o çok ağladığım gün doğru kararı verip doktoruma gitmişim. Ha bir de kendisini bırakacağımı anladığında da senin rahim çok sıkıntılı daha onu tedavi etmem gerek gibi şeyler söyledi, sonrasında hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendim ve 1 ay sonra pozitif sonucu aldım. Tüm bunları 2017 yılında yaşadım, aslında yazmak istemedim ama sonrasında bu kadar üzüntünün yaşandığı bu sektörde tamamen kazanç peşinde olan bu kişiye gitmeden bir kere daha düşünsün insanlar diye yazdım. Bu arada artık benden ne kadar korktuysa instagramda engellemiş beni, bu da kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor sanırım

Kendisine gitmeden birkaç uzmanla daha görüştük hatta 2 defa negatif sonuç aldık. Daha sonra sözüm ona sunduğu şeylerle bizi ikna etmeyi başardı ve tedaviye kendisiyle başladık. İlk olarak sonradan ne kadar gereksiz olduğunu öğrendiğimiz bir test yaptırdı, daha sonra piyasanın çok üstünde bir fiyata rahim filmi çekip hiçbir sıkıntı olmadığı halde antibiyotik kullandırttı, sorun nedir diye sorduğumda ''ya işte enfeksiyon vurup geçmiş'' gibi komik bir cevap verdi. Neyse tamam sonuç iyi olsun da önemli değil dedik. Daha sonra yaptırdığı testlerin sonuçlarının ne anlama geldiğini sormak istediğimde terslemeye başladı , meğer yaptığı hiçbir şeyi sorgulamadan itaat etmemizi ne derse onu yapmamızı istiyormuş. Telefonla kendisine ulaşmak zaten mucize, ilk olarak hemşiresine sormanız lazım tabi ona da sınır var; aramak yasak, mesaj az yazacaksın, kısa kısa yazmak yerine hepsini bir çırpıda yazıp göndereceksin ( bu bilgileri de sağolsun kendisi beni arayıp azarlayarak verdi). Bildiğin mahalle kadını gibi üslubu var, çok şaşırdım gerçekten. Yanında çalışan iki tane genç kız var, resmen onlara da hayatı zindan ediyor. Tabi ki bu kadar saçmalığa dayanamayıp tedavimi yarıda bıraktım, döktüğüm paraları bile gözüm görmedi ve önceki doktorumun kıymetini anlayıp koşarak ona gittim ve şu anda 1 yaşında bir oğlum var. Çok şükür ki o çok ağladığım gün doğru kararı verip doktoruma gitmişim. Ha bir de kendisini bırakacağımı anladığında da senin rahim çok sıkıntılı daha onu tedavi etmem gerek gibi şeyler söyledi, sonrasında hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendim ve 1 ay sonra pozitif sonucu aldım. Tüm bunları 2017 yılında yaşadım, aslında yazmak istemedim ama sonrasında bu kadar üzüntünün yaşandığı bu sektörde tamamen kazanç peşinde olan bu kişiye gitmeden bir kere daha düşünsün insanlar diye yazdım. Bu arada artık benden ne kadar korktuysa instagramda engellemiş beni, bu da kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor sanırım
İsmi nedir

ulun beyin hastası olmasam ekibini de tanımasam bu yazdıklarınıza inanırdın. Hep bi telefon uzağımda oldular. Yeri geldi saçma sapan sorularım yanıtlandı. En basit bi tahlilin açıklamasını ulun beyin kendisi yapıyor.... gerçekten çok ilgili bi doktor. Yazdıklarınız hayretler içerisinde okudum...

ulun beyin hastası olmasam ekibini de tanımasam bu yazdıklarınıza inanırdın. Hep bi telefon uzağımda oldular. Yeri geldi saçma sapan sorularım yanıtlandı. En basit bi tahlilin açıklamasını ulun beyin kendisi yapıyor.... gerçekten çok ilgili bi doktor. Yazdıklarınız hayretler içerisinde okudum...
bende cok memnunum ulun ulug doktorumdan. o yuzden konuya girmedim herkes kendini bilir sonucta. ikinci kez hamileyim ulun ulug sayesinde ve iki kezde tuttu negatif gormedim bile

bende cok memnunum ulun ulug doktorumdan. o yuzden konuya girmedim herkes kendini bilir sonucta. ikinci kez hamileyim ulun ulug sayesinde ve iki kezde tuttu negatif gormedim bile
Merhaba hayırlı olsun saglıcakla kucaklayın inş
Ulun bey in ozel Muayenehanesi var sanırım
Toplama ve transfer i hangi hastanede yapıyor acaba?
Taze transfer mi dondurulmuş mu yapıyor
Birde ücreti ne kadar Muayenenin

Teşekkür ederim.
Ücret kısmını inanın bilmiyorum eşim bakıyor o işlere. Med Amerikan ile anlaşmalı. Orda toplama ve transfer yapıyor. Bendekiler dondurulmus

Bugun gorustum ulun hocayla cok ilgili cok iyi bi doktor 4.negatifim var 5.ulun beyle basliycam hic kimsenin istemedigi ve goremedigi seyleri gorup istedi ben sevdim acikcasi doktoru bana uzak ama olsun gidicem 🤗 muayene 500 paket 9000 tl ama yilbasindan sonra zam gelicekmis ocakta zamli tarife olucakmis 🎈🥰

Bugun gorustum ulun hocayla cok ilgili cok iyi bi doktor 4.negatifim var 5.ulun beyle basliycam hic kimsenin istemedigi ve goremedigi seyleri gorup istedi ben sevdim acikcasi doktoru bana uzak ama olsun gidicem 🤗 muayene 500 paket 9000 tl ama yilbasindan sonra zam gelicekmis ocakta zamli tarife olucakmis 🎈🥰
Hayirli olsun insallah kolaylikla mutlu sona ulasin. Ben de 4 negatiften sonra on gorusme yaptim kendisiyle. 5. ye gidebilirim. Bana da tedavi oncesi bazi vitaminler vermisti.

Teşekkür ederim.
Ücret kısmını inanın bilmiyorum eşim bakıyor o işlere. Med Amerikan ile anlaşmalı. Orda toplama ve transfer yapıyor. Bendekiler dondurulmus
allah tamamına erdirsin maşallah suphanallah medical park göztepede yapmıyor mu ayrılmış mı oradan ben geçen sene muayenehanesine gittim bana 8750 dendi hadi 9000deyin o zaman dolar düşüktü dolar yükselince zam yaptılar hepsi ulun bey yapmamış mı inanmam bana biraz ters konuştu azarladı bile denebilir ben de çok istememe rağmen vazgeçtim ondan şimdi yine gitsem mi azarı v. s takmadan.. medamerikan laboratuarları iyi demek ki

allah tamamına erdirsin maşallah suphanallah medical park göztepede yapmıyor mu ayrılmış mı oradan ben geçen sene muayenehanesine gittim bana 8750 dendi hadi 9000deyin o zaman dolar düşüktü dolar yükselince zam yaptılar hepsi ulun bey yapmamış mı inanmam bana biraz ters konuştu azarladı bile denebilir ben de çok istememe rağmen vazgeçtim ondan şimdi yine gitsem mi azarı v. s takmadan.. medamerikan laboratuarları iyi demek ki
Ben memnunum kendisinden ve ekibinden. Bana çok sıcak kanlı herzaman çok sevdim ben onları

Kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok, yaşadıklarımı yazdım ve şu an karşıma kim çıksa kesinlikle kendisine yönlendirmem, ben de bir sağlık çalışanıyım, bir hastaya hele hele bizim gibi gerçekten ciddi imtihanı olan kişilere kesinlikle kendisinin takındığı tavrı takınmam. Umarım pozitif sonucu kısa zamanda alırsınız ama ben de o kişiyi tanıdıysam bu çok çabuk olmayacaktır, ıvır zıvır bir sürü test isteyecek.

Ben çok uzun yıllar sonra karar verdim ulun bey'e tedavi olmaya ama bayan arkadaş doğruları söylüyor maalesef asistanına asla birşey sorulmuyor devamlı tersliyorlar tedaviye devam etmeyeceğimizi ilettim kendilerine aradılar beni ama bu okadar zahmetli bir süreç ki kafanda bitirdiğin an geri dönüşü olmuyor .

Ben çok uzun yıllar sonra karar verdim ulun bey'e tedavi olmaya ama bayan arkadaş doğruları söylüyor maalesef asistanına asla birşey sorulmuyor devamlı tersliyorlar tedaviye devam etmeyeceğimizi ilettim kendilerine aradılar beni ama bu okadar zahmetli bir süreç ki kafanda bitirdiğin an geri dönüşü olmuyor .

Herkes yasadıgını paylaşıyor tabıkı
Böyle olumsuz seyler yasadıgınız ıcın ben uzuldum.. Cunku bu gercekten cok zor bır surec
Tedaviler masraflar ve manevi çokusler
Acaba olcakmı tutcakmı sureklı acabalar

Allah yardımcınız olsun :(

Merhaba ben ulun beye arkadaşım tavsiyesi üzerine gittim iyikide gitmişim beni ölümden kurtardı diyebilirim gitmeden 3 ay önce apandist ameliyatı olmuştum ondan dolayı tüplerimde sıvı birikmesi olmuştu ulun bey bu şekilde transfer yapamam dedi önce ameliyat olman gerekiyor ben olmayacak bileyi yapamam sana tekrar üzülmeni istemiyorum dedi ben transfer yapalım desemde yapmadı önce senin sağlığın dedi ben başka bi hastanede ameliyat oldum iki tüpüm alındı o sorada ana damarım kesildiği için açık ameliyat oldum ondan 3 ay sonra tekrar gittim ulun beye unutsuz bi şekilde ağlayarak brni sakinleştirdi ve bu seferde kist çıktı bi ay ilaç kullandırdı ondan sonra başladık transfer için ve büyük gün geldi transfer günü beni okadar rahatlattıki çok güzel geçti transferim okadar çok güvendimki 12 gğn hiç test yapmadım ve sonunda testi yaptım pozitifti maddi durumdan dolayı devam edemedim ulun beye ama sürekli konuştuk korona döneminde bile mesaj atıp dikkat et bak yüzdük yüzdük sonuna geldik dedi doğum yaptım ekibi kendisi tebrik etti aradılar konuştuk ve asla paragöz bi doktor değil aldığı parada kuruşuna kadar helaldir çünki asla emin olmadan bir tedavi uygulamıyor kimseyi üzmek istemiyor merhametiyle doktordan çok abi oldu bize şuan 21 günlük bi oğlum var her kucağıma aldığımda dua ediyorum ulun bey ve ekibine kötü yorumlara kulak asmayın sadece gidin tanıyın ve görün bana hak vericeksiniz 🥰
ece karadağ

Bu yaptığınız karalama kampanyasından başka birsey değil... Hak yiyorsunuz. Ulun Hocamın yıllardır hastasıyım. İlk gittiğimiz günden bu yana ne Ulun Hocam ne yanında çalışan asistanı, sekreteri olsun ilgi ve alakasını, güler yüzünü, anlayışlarını eksik etmediler bizden. Biran önce çocuk sahibi olmak isteyen biz hastalar hassas oluyoruz çoğu zaman kaprisli olabiliyoruz. Korkumuz büyük oluyor. Olacakmı, ne zaman,nasıl olacak sürekli soru işaretlerimiz var. Ulun Hocam sabırla bize her sorumuzu cevapladı doktor değilde bir abi gibi yanımızda oldu. Başarısız deneyimimizde bile umudunu kesmedi bizide umutlandırdı her seferinde. Bir aile gibi olduk Hocam ve ekibiyle... Sayesinde bir evladım oldu ve onunla geçirdiğim her an için Ulun Hocama dua ediyorum. Benim gibi çok hastası var ve bir kez bile kötü yorum duymadım bende şiddetle tavsiye ediyorum tanıdığım herkese... O kadar güvendim ki dogumuma kadar Ulun Hocamla devam ettik. Daha önce gittiğimiz doktorlar oldu ve hiç biri sorunumuzun ne olduğunu anlamadan olur olur üzülmeyin diye gecistirdi. Ben normal yolla hamile kalabilen bir hastaydım tutunamiyordu sadece Ulun Hocam bizim israrimizla tüp bebek yaptı bize. Para hep arka plandaydi tabi ki emeğinin karşılığını alacak emek veriyor sonuçta zaman harcıyor yoruluyor hakkıdır ama dediğiniz gibi uçuk fiyatlar söz konusu bile değil ki ayrıca özele geliyorsunuz bir takım şeyleri göze alacaksınız. Kaliteli,saygı değer, isinde gerçekten çok başarılı, güler yüzlü,hastasının ruh halinden bile anlayıp sadece bebek için tedavi odaklı değil her konuda destek olan cok değerli bir doktorumuz. Her istediğimizde aradığımızda ulaşabildik kendisine hala bile ozel günlerde yada bir sıkıntımız da mesaj attığımızda kendisi bire bir dönüş yapıyor. Çalışanları da öyle biz aramadan kendileri arayıp bilgi veriyor sıcak kanlı ve cok saygılı insanlar. Kesinlikle haksızlık ediyorsunuz.

Back
X