Biz Ulun Bey’e ilk defa esim ile birlikte tavsiye üzerine gitmistik. Tavsiye eden kisi zor bir vaka idi fakat olumlu sonuc almisti.
Bizim Yaklasik 2 senedir denedigimize ragmen cocugumuz olmuyordu. Ulun bey ile ilk tanismamizda onun bir yandan pozitif enerjisi ve espirili yaklasimi ama ayni zamanda profesyonelligi cok hosumuza gitmisti.
Ilk basta vermemiz gereken testler vardi, ona göre tedavi sekli belirlenecekti.
Sonrasinda tüp bebek tedavisine basladik.
Tedavi süreci bastan sona kadar gercekten cok yipratici, yasayan herkes bunu iyi bilir. Gerek fiziksel gerek piskolojik olarak ozellikle kadini cok etkiliyor. Fakat bunun böyle oldugunu hersey bittikten sonra anladim, cünkü Ulun Bey sirtimizdaki yükü hafifletiyordu. Kendisi bize randevularda gelecek adimlari detayli olarak bir bir aktariyordu ve rahat olmamizi soyluyordu, dolayisiyla mutlu ve umutlu ayriliyordum her defasinda yanindan. Artik bir yolculuga cikmistik, ve hayirlisini diliyordum.
Cok sükür ilk denemede hamile kaldim
Simdiye kadar memnun kaldigim ve kendisine cok guvendigim icin gebelik takibindede Ulun Bey‘i birakmak istemedim.
Mesela corona vakalari cikinca muyanehanesine sadece 1 hasta kabul ediyordu, bu konudada cok takdir ettim kendisini ve ekibini.
Tüm sürec icerisinde benim gözlemledigim Ulun Bey isini gercekten cok profesyonelce yapiyor ve ayni zamanda cok tatli dilli. Insan gönül rahatliyiyla hicbisey dusunmeden kendisini emanet edebiliyor. Hic bir sorumuzu ve soru isaretimizi cevapsiz birakmadi sagolsun.
9 ayin sonunda sezeryan dogumumu yaptiranda Ulun Bey oldu. Cok korktum dogumdan, beni karsilayan kocaman bir ekip vardi dogumhanede. Tedirgindim, ama Ulun Bey yine yapti yapacagini.. Dogum öncesi yaptigi espiriler ve sozleri cok degerli oldu. Dogum sonrasi kontrole geldi ve telefon ile bilgi verdi. Yani kisacasi dogum sürecindende o kadar memnun kaldim ki. calistigi hastane de cok ilgili ve profesyoneldi.
Cok sükür oglumu aldim kucagima, su an 2 bucuk aylik. Ona her baktigimda gözlerim doluyor ve cok sükrediyorum.
Dogumdan 40 gün sonra tekrar kontrole cagirildik. Ulun Bey‘i gördügümde aslinda ne kadar zor bir sürec yasamis oldugumu anladim cünkü tüm sürec ve dogumum film seridi gibi gecti gözümün önünden.
Ben Ulun Bey‘e o kadar minettarim ki, bu hayli yipratici ve zor süreci bana ve esime en iyi sekilde hafif gecirmemizi saglayip birde olumlu sonuc elde etti. Bende kesinlikle ayri bir yer edindi, hicbirzaman unutmayacagim kendisini, Allah 1000 kere razi olsun.
Ulun Bey’i 100% gönül rahatligi ile herkese tavsiye ediyorum, gercekten isinin ehli ve bilgisi cok genis.