Tüp Bebek Merkezleri Prof dr ulun uluğ

3 yıl önce Ulun bey ile arkadaşım yardımıyla tanıştım karşılıklı emeklerimiz sonucu 3. Denememde evladımıza kavuştuk daha önce farklı bir kurumda deneme yaptığımda başarılı olamamış maddi zarara uğramış ve doktorların umut veremediği bir hastaydım.
Şu an hergünüm Ulun bey’ e ve Rabbime şükretmekle geçiyor iyi ki tanışmışım verdiği cesaret ve güvenden dolayı sonsuz teşekkürler hem maddi hem manevi olarak hep yanımda oldunuz hocam iyi ki Varsınız yaklaşımlarınız sabrınız anlayışınız desteğiniz çözüm sürecine odaklı olmanız araştırıcı yanınızla eminim daha da başarılara imza atarsınız

Bende çok degerli prof. Dr Ulun Uluğ hastasıyım kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. Söylediklerinz cok dogru benim tedavi sürecim bayrama denk geldı ozman bile hersekilde destek aldım ekibi çok tatlı ve yardımcı her konuda hocam zaten mükemmel çok hekim gördüm gittim ama Ulun hocam başka Rabbimm ayagına taşş degdirmesin Rabbim korusun bizim için elinden gelenin fazlasıyla yardımcı oluyor.. Sonuçlarla mutluluguda hissediliyor... Hocam sizde bu yazıları görüyorsanız bilinki çok degerlisnz.. Ve iyiki varsınz sizin hakkınızı yersek Rabbim sorar.. Herkese tavsiye ederim

Bende ulun hocanın hastasiyim.7 yıl önce 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra tanıştım kendisiyle.Önce Allahın izniyle sonra ulun hocamın vesilesiyle 6 yaşında bir kızım var.şimdi de kızıma kardeş istedik ve yine onunla devam ediyorum.21 ağustosta transfer oldum heyecanla sonucunu bekliyorum.ben ulun hocam ve ekibinden çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum.

Siz önce başka bir prof yardım alın psikiyatri prof olsun ama hayal gücünüz efsane bu kadar yalan yazılmaz utanır insan 😡
Bu mesajı kimin için yazdınız acaba.gerçi kimin için yazdığınızın bi önemi yok herkes yaşadığını tecrübelerini paylaşıyor burda.tanımadığınız insanlar hakkında böyle pervasızca yorum yapabiliyosanız bence sizin ihtiyacınız var psikolojik desteğe🤔

Yeryüzüne bizleri anne ve baba olmamiza vesile olması için Ulun hocayı ve güzel ekibini yollamış ❤️ güzel kalpli insanlar işlerini gercekten para için değil insanlarin umutlarını oynamadan fazla para harcatmadan bebeklerini kucaklarına aldıran canım hocamız iyikiii yollarımız kesişmiş sizlerle tanıdığım tanımadığım herkeseee ulun hocaya gidin oyalanmayin sakın diyebiliyoruz çünkü biz çok oyalandik biliyoruz kiii ulun hoca en doğru tedaviyi en uygun şekilde kişiye özel uygulicaktir. Diğer merkezleri biliyoruz size paketler sunuyolar dosyalar ile paranıza göre tedavi oluyorsunuz. Burda ise para en son konuşuluyor .iyiiiiiikiiii varsınız iyiiiiiikiiii bizi anne baba yaptınız her saate siziii hiç cekinmeden arayabilmek kadar güzel bişey yok.Not:ULUN'un bebekleriiiiii çok tatlı dünya geliyolar.çunku doktor amcaları hep gülüyor hemşire ablariiii hep gülüyor sizleri çok seviyoruz iyikiiiii varsınız güzel insanlar ❤️❤️❤️❤️❤️

Ben hocam hakkında olumsuz yorum yapana yazdim.
Bence olumsuz yorum yapanlarada böyle şeyler yazmayın gerek yok bence.herkes fikrinde özgürdür.sonuçta olumsuz fikir yazdılar diye bizim memnuniyetimiz değişmez.ulun hoca hakkında olumsuz düşünenler için de bence sorun onlarda diye düşünüyorum.kimbilir onlar ekibe nasıl bir yaklaşım yada ön yargıyla gittiler ki olumsuz fikre sahip oldular.sonuçta herkes memnun olacak diye bişey diyemeyiz🤗

Sevgili Ulun Uluğ hakkında yazılanları görünce üzüldüm açıkçası. Herkes her doktordan memnun kalmak zorunda değil ama Ulun Bey’den hemen hemen herkes memnun arada bir kişi çıkmış memnun olmayan. 🙃
Ben kendisiyle 2013 yılında tanıştım ondan önce tabiki başka doktorlarla da görüştük. Hepsi de bize tuhaf tuhaf dosyalarla geldi. Parana göre tüp bebek tedavisi uyguluyorlar. Ulun Bey ve ekini her zaman sıcak kanlılığı ile güler yüzü ile parayı konu bile etmiyorlar. Önce Allah’ın sonra da onların sayesinde ikizlerim var çok şükür Allah’a. Şimdi 5 yaşındalar ve birçok arkadaşımı tanıdığımı yönlendirdim. Gidenlerin hepsi evlat sahibi oldular. Allah isteyen bu yolda emek veren herkese anneliği sağlıklı hayırlı bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Biz Ulun Bey’e ilk defa esim ile birlikte tavsiye üzerine gitmistik. Tavsiye eden kisi zor bir vaka idi fakat olumlu sonuc almisti.
Bizim Yaklasik 2 senedir denedigimize ragmen cocugumuz olmuyordu. Ulun bey ile ilk tanismamizda onun bir yandan pozitif enerjisi ve espirili yaklasimi ama ayni zamanda profesyonelligi cok hosumuza gitmisti.
Ilk basta vermemiz gereken testler vardi, ona göre tedavi sekli belirlenecekti.
Sonrasinda tüp bebek tedavisine basladik.

Tedavi süreci bastan sona kadar gercekten cok yipratici, yasayan herkes bunu iyi bilir. Gerek fiziksel gerek piskolojik olarak ozellikle kadini cok etkiliyor. Fakat bunun böyle oldugunu hersey bittikten sonra anladim, cünkü Ulun Bey sirtimizdaki yükü hafifletiyordu. Kendisi bize randevularda gelecek adimlari detayli olarak bir bir aktariyordu ve rahat olmamizi soyluyordu, dolayisiyla mutlu ve umutlu ayriliyordum her defasinda yanindan. Artik bir yolculuga cikmistik, ve hayirlisini diliyordum.

Cok sükür ilk denemede hamile kaldim🙏

Simdiye kadar memnun kaldigim ve kendisine cok guvendigim icin gebelik takibindede Ulun Bey‘i birakmak istemedim.

Mesela corona vakalari cikinca muyanehanesine sadece 1 hasta kabul ediyordu, bu konudada cok takdir ettim kendisini ve ekibini.

Tüm sürec icerisinde benim gözlemledigim Ulun Bey isini gercekten cok profesyonelce yapiyor ve ayni zamanda cok tatli dilli. Insan gönül rahatliyiyla hicbisey dusunmeden kendisini emanet edebiliyor. Hic bir sorumuzu ve soru isaretimizi cevapsiz birakmadi sagolsun.

9 ayin sonunda sezeryan dogumumu yaptiranda Ulun Bey oldu. Cok korktum dogumdan, beni karsilayan kocaman bir ekip vardi dogumhanede. Tedirgindim, ama Ulun Bey yine yapti yapacagini.. Dogum öncesi yaptigi espiriler ve sozleri cok degerli oldu. Dogum sonrasi kontrole geldi ve telefon ile bilgi verdi. Yani kisacasi dogum sürecindende o kadar memnun kaldim ki. calistigi hastane de cok ilgili ve profesyoneldi.
Cok sükür oglumu aldim kucagima, su an 2 bucuk aylik. Ona her baktigimda gözlerim doluyor ve cok sükrediyorum.
Dogumdan 40 gün sonra tekrar kontrole cagirildik. Ulun Bey‘i gördügümde aslinda ne kadar zor bir sürec yasamis oldugumu anladim cünkü tüm sürec ve dogumum film seridi gibi gecti gözümün önünden.

Ben Ulun Bey‘e o kadar minettarim ki, bu hayli yipratici ve zor süreci bana ve esime en iyi sekilde hafif gecirmemizi saglayip birde olumlu sonuc elde etti. Bende kesinlikle ayri bir yer edindi, hicbirzaman unutmayacagim kendisini, Allah 1000 kere razi olsun.
Ulun Bey’i 100% gönül rahatligi ile herkese tavsiye ediyorum, gercekten isinin ehli ve bilgisi cok genis.

Ulun hocam iyidir sevgi doludur.ama yanındaki hemşire ...keşke daha tecrübeli anne olan daha anlayan biri olsa

Biz Ulun Bey’e ilk defa esim ile birlikte tavsiye üzerine gitmistik. Tavsiye eden kisi zor bir vaka idi fakat olumlu sonuc almisti.
Bizim Yaklasik 2 senedir denedigimize ragmen cocugumuz olmuyordu. Ulun bey ile ilk tanismamizda onun bir yandan pozitif enerjisi ve espirili yaklasimi ama ayni zamanda profesyonelligi cok hosumuza gitmisti.

Tedavi süreci bastan sona kadar gercekten cok yipratici, yasayan herkes bunu iyi bilir. Gerek fiziksel gerek piskolojik olarak ozellikle kadini cok etkiliyor. Fakat bunun böyle oldugunu hersey bittikten sonra anladim, cünkü Ulun Bey sirtimizdaki yükü hafifletiyordu. Kendisi bize randevularda gelecek adimlari detayli olarak bir bir aktariyordu ve rahat olmamizi soyluyordu, dolayisiyla mutlu ve umutlu ayriliyordum her defasinda yanindan. Artik bir yolculuga cikmistik, ve hayirlisini diliyordum.

Simdiye kadar memnun kaldigim ve kendisine cok guvendigim icin gebelik takibindede Ulun Bey‘i birakmak istemedim.

Mesela corona vakalari cikinca muyanehanesine sadece 1 hasta kabul ediyordu, bu konudada cok takdir ettim kendisini ve ekibini.

Tüm sürec icerisinde benim gözlemledigim Ulun Bey isini gercekten cok profesyonelce yapiyor ve ayni zamanda cok tatli dilli. Insan gönül rahatliyiyla hicbisey dusunmeden kendisini emanet edebiliyor. Hic bir sorumuzu ve soru isaretimizi cevapsiz birakmadi sagolsun.

9 ayin sonunda sezeryan dogumumu yaptiranda Ulun Bey oldu. Cok korktum dogumdan, beni karsilayan kocaman bir ekip vardi dogumhanede. Tedirgindim, ama Ulun Bey yine yapti yapacagini.. Dogum öncesi yaptigi espiriler ve sozleri cok degerli oldu. Dogum sonrasi kontrole geldi ve telefon ile bilgi verdi. Yani kisacasi dogum sürecindende o kadar memnun kaldim ki. calistigi hastane de cok ilgili ve profesyoneldi.
Cok sükür oglumu aldim kucagima, su an 2 bucuk aylik. Ona her baktigimda gözlerim doluyor ve cok sükrediyorum.
Dogumdan 40 gün sonra tekrar kontrole cagirildik. Ulun Bey‘i gördügümde aslinda ne kadar zor bir sürec yasamis oldugumu anladim cünkü tüm sürec ve dogumum film seridi gibi gecti gözümün önünden.

Ben Ulun Bey‘e o kadar minettarim ki, bu hayli yipratici ve zor süreci bana ve esime en iyi sekilde hafif gecirmemizi saglayip birde olumlu sonuc elde etti. Bende kesinlikle ayri bir yer edindi, hicbirzaman unutmayacagim kendisini, Allah 1000 kere razi olsun.
Ulun Bey’i 100% gönül rahatligi ile herkese tavsiye ediyorum, gercekten isinin ehli ve bilgisi cok genis.
Ne guzel yazmissnnz suan ulun byle gorsmek icin heyecanlnyrm 😊 tup bebek ucretini ogrenmk istiyorm cwp werrsnz sewnrm

Bende ulun hocanın hastasiyim.7 yıl önce 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra tanıştım kendisiyle.Önce Allahın izniyle sonra ulun hocamın vesilesiyle 6 yaşında bir kızım var.şimdi de kızıma kardeş istedik ve yine onunla devam ediyorum.21 ağustosta transfer oldum heyecanla sonucunu bekliyorum.ben ulun hocam ve ekibinden çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum.
Merhaba tup bebek ilaclr dahil ne kdar odednzz

Ne guzel yazmissnnz suan ulun byle gorsmek icin heyecanlnyrm 😊 tup bebek ucretini ogrenmk istiyorm cwp werrsnz sewnrm
Merhaba, gec yanitim icin ozur dilerim, gercekten tesadüfen baktigim icin gördum sorunuzu.
Tedavi + kullanmaniz gereken vitamin ve ilaclar dahil 10.000 tl gibi bir rakama denk geldi ödememiz. Su an fiyat halen güncel mi bilmiyorum.
Allah yardimciniz olsun insallah sizde memnun kalip güzel sonuc alirsiniz 🙏🙏🙏

Merhaba , bende cem demirelin hastasiyim ona tedaviye basladim , sizin kaçinci denemenizde oldu acaba ? Birde sorun varmiydi cevaplarsaniz cok sevinirim.sevgiler

Back
X