Tüp Bebek Merkezleri Prof.dr.Ümit Özekici'nin hastasi olanlar burada buluşalim

Merhaba plum12,
Ümit Bey şu anda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde ve Çevre Hastanesi'nde görev yapıyor.
Benim aşılamamı kendisi yaptı, ilk aşılamam tuttu çok şükür, bütün kalbimle tavsiye ederim.
Sevgiler,

Merhaba plum12,
Ümit Bey şu anda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde ve Çevre Hastanesi'nde görev yapıyor.
Benim aşılamamı kendisi yaptı, ilk aşılamam tuttu çok şükür, bütün kalbimle tavsiye ederim.
Sevgiler,

Allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslında ben eski hastasıyım anneminde doktoruydu. Artık kıbrısta tüp bebek merkezi var diye bir söylenti duymuştum Burda forumda yazışmaları okuyunca pekde eski değildemek ki burda hala diye sormak istedim. Cnm senin hangisinde aşılamanı yaptı?

Sağol canım, Allah senin de gönlüne göre versin...
Ben Anadolu yakasında oturuyorum, Maltepe Üniversitesi'nde yaptırdım aşılamayı.
Ümit Bey'in çalışma saatleri çok sınırlı, bazen randevu almak zor oluyordu ama hallettik bir şekilde.
Fakat gebelik takibi için ona gidemiyorum şimdi, sadece hafta içi hastanede oluyor, benim de izin almam zor oluyor.
Kıbrıs'la ilgili birşey duymadım, ama bi görüşüp kendisine sorabilirsin.
Maltepe Üniversitesi'nde de gerekli her türlü donanım var zaten.

Kıbrıs diye duyunca ulaşamam diye düşündüğüm için sordum tüp bebek topiklerinde de bilgi bulamadım. Evt cnm çok iyi sakin bir doktordur biliyorum keşke takiplerinide ona yaptırsan niye diyorum panik olmana hiç izin vermiyordu ben muaynehanesine giderdim nişantaşındaydı ozaman. Yeni evliyken Bizim micro yaptırmamız gerekiyor. Tekrar sağol ulaşmaya çalışıcam

merhaba ben de geldim
nasılsınız arkadaşlar
benim canım sıkılıyor mafoldumben
ben de:CüvCüv: olmak istiyorummmmmmmmm..........

arkadaşlar selam,
ben de ümit beyin hastasıyım. 2 senedir yumurtlama tedavisi görüyordum. eşim ne kadar tüp bebek istese de ümit bey tedaviye sırasıyla gitmenin taraftarıydı ve öyle de oldu. mart ayında bir düşük yaşadım. ve şimdi tekrar 3 aylık hamileyim. kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor. bundan önce çok doktora gitmiştim,ama hiçbirinden ümit hocadan aldığım elektiriği almadım. doktorunuza güvenmeniz gerçekten çok önemli.

ben ikinci düşüğümü maltepe de yapmıştım.. genetik sonuç gelince ümit hocaya gösterdim ve benim tüp bebek yaptrmam gerektiğini bana söyleyen kişi oydu.. müthiş sakin, olgun, deneyimli çok babacan birisi oalrak gelmişti bana.. ahh daha kaliteli bir yerde olsa tek geçerdim ama ben maltepe hastanesine pek güvenmiyorum tüp bebek konusunda.. biliyorsunuz bu işer ekip işi ve ekip biraz amatör gibi geldi bana.. özel değil de ssk hastanesi gibi çok dolu oluyor bir de, doktoru bekliyorsun tahlili bekliyorsun yıpratıyor insanı.. yoksa hastanede bu sorunlar olmasa evime yürüyüş mesafesinde tüp bebek yaptırmayı ben de çok isterdim

ben ikinci düşüğümü maltepe de yapmıştım.. genetik sonuç gelince ümit hocaya gösterdim ve benim tüp bebek yaptrmam gerektiğini bana söyleyen kişi oydu.. müthiş sakin, olgun, deneyimli çok babacan birisi oalrak gelmişti bana.. ahh daha kaliteli bir yerde olsa tek geçerdim ama ben maltepe hastanesine pek güvenmiyorum tüp bebek konusunda.. biliyorsunuz bu işer ekip işi ve ekip biraz amatör gibi geldi bana.. özel değil de ssk hastanesi gibi çok dolu oluyor bir de, doktoru bekliyorsun tahlili bekliyorsun yıpratıyor insanı.. yoksa hastanede bu sorunlar olmasa evime yürüyüş mesafesinde tüp bebek yaptırmayı ben de çok isterdim

ümit hoca çevre hastanesinde de çalışıyor biraz uzak ama,... bir de oraya bak istersena.s.

sağol canım da çevre avrupa yakasında sanırım.. gerçi ben sonunda genart ankarada karar kıldım gibi bir şey..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

sağol canım da çevre avrupa yakasında sanırım.. gerçi ben sonunda genart ankarada karar kıldım gibi bir şey..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

evet hepimizin hakkında hayırlısı olsun
ben daha çok planlı yaşamayı ve benim dışında gelişen şeyler üzerinde o an maksimum hakimiyet kurabilmeyi seviyorum bu olayda asıl söz sahibi sen değilsin: bebek geliyorum deyince yapabilecek bir şey yok o anda maksimum hakimiyet yakın bir noktadaki hastane ve doktor oluyor o yüzden ben yakın bir hastaneyi tercih ederim
hem de bütün aşamalarımı bilen bir doktorla...sonuçta ona birşey sormanıza ve heyecanla bir sürü şey düşünmeye bile gerek kalmaz

peki tüp bebek aşamalarını nerde takip ettireceksin?
burada bir yerde mi, yoksa süreç boyunca ankara'da mı kalacaksın?

canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.. ben ankarayı iyi olmasından ziyade moralim için de istiyorum.. tüm süreci orda geçirmeyi planlıyorum.. 40 güne yakın yıllık iznim var kısa ise 15 uzun ise 30 gün izin almayı planlıyorum.. orda annemin yanında herşey daha kolay olur gibi geliyor.. tabi herşeyin doğrusunu Rabbim bilir, bakalım daha 3,5 ay var şubatın ilk haftası belli olacak herşey, kısmetimizde ne varsa o olur..

doğru işin ucunda anne varsa kesinlikle daha kolay olur
insan annesinin yanında bir başka nazlı oluyor:ecrin_bebek:
aslında ben pek süreci bilmiyorum
neden şubat ortası?
:Saruboceq:inşallah güzel haberlerini alırız

canım şubatta evliliğimizin üç yılı doluyor.. ben raporla yaptırmayı düşünüyorum, bu kadar sabrettik.. hem bir önceki düşükte bana doktor bir yıl hamile kalma demişti mol gebelik yüzünden, bir yılım da ocakta doluyor.. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor..

hımm...
umarım güzel sonuca ulaşırsın
:Saruboceq:
umarım herkes güzel sonuca ulaşır
burdan da kutlarız:teytey:hihoyyyt

arkadaşlar ikili test sonucum riskli çıktı.. 1/51 riskli çıktı. ümit hoca yurtdışında kongredeymiş. konu hakkında fikri olan varmı... senağlama

Son düzenleme:
Back
X