prof engin oral

naciye00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
416
6
68
Diğer
kızlar istanbulda engin orala gıden varmı ozellıklede hamıle olup gıden yada gıtmıs olup dogum yapan?

Merhaba canım Engin hocanın hastasıyım. Çok iyi bir doktor. Benim miyom ameliyatımı yapmıştı. Ameliyattan 6ay sonra hamile kaldım. Şimdi hamileysem ona borçluyum. Çok iyi bir doktor. Evim muayenehanesine uzak olduğu için gebelik takibine sürekli gidemeyecem ama ayda bir iki ayda bir gitmeyi düşünüyorum

Banada bır doktorum tavsıye ettı bende hamılelık ıcın ve dogum ıcın gıtcemde o yuzden sordum. Sende hamılesın ne guzel allah kucagımıza almayı nasıp etsın

Engin hoca çok iyi bir doktor. Gözün kapalı ona güvenebilirsin. İnsana o kadar güzel pozitif enerji veriyor ki. Ben daha önce bir sürü doktor gezdim. Geçen sene miyomlardan dolayı ikizlerimi düşürdüm. Engin hoca sayesinde yeniden hamileyim.Çok ilgili iyi bir doktor.Tavsiye ederim. Ben çok memnunum. benim tavsiyemle gidenler de memnun kaldı. Ve şuana kadar kötü diyene rastlamadım.

amin. Senin hamileliğinde sıkıntı mı var da tavsiye etti doktorun?

yok canım sıkıntı yok allaha sukur benım troıd probelemım var bende troıd doktoruma sordum kıme gıdıyım dıye oda engın hocayı tavsıye ettı bende ona basladım. Engın hoca hormon ve tup bebek konularında bayagı bılgılıymıs arastırdım bıde evıme yakın o yuzden tercıh ettım ama arastırmak ıstedım yınede hanı gıdıp memnun kalan hamılelıgını gecıren varmı dıye.

Herkese Merhaba, biz de tavsiye üzerine ve forumlarda baktığımız kadarıyla kötü bir şey yazılmadığı için Engin hoca'ya gittik. İlk görüşmemiz çok iyiydi bizi her konuda aydınlattı.

İkinci kez gittiğimizde tüp bebeğe karar verdik ve heralde birşeylere sinirlenmiş olacak ki; bize çok kötü davrandı. Bir soru sorduk bize agrasif bir şekilde cevap verdi. İşin ciddiyetinin farkında değilsiniz diye bizi itham etti. SSK doktoru gibi azarladı. Halbuki biz para veriyoruz tedavi yöntemi olsun bu işin maddi kısmı olsun, en saçma soruya bile düzgün bir şekilde cevap almak, etraflıca konuşmak istiyoruz. Uygulayacağı tedavi yöntemi kafamıza yatmadı, en son çare olarak gördüğümüz, en masraflı işlemi en başta yapmak istedi. Bize "ne diyorsam onu yapacaksınız, parayı düşünmeyeceksiniz halledeceksiniz" gibi laflar etti. Daha kendi tahlil yapmadan 1 sene önceki tahliller ve sonuçlarla tedavi planı çizdi. Bir doktor, maddi manevi hastasını düşünmeli. Engin Bey'e bir daha gitmeyip doktor değiştirmeye karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…