• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof yavuz Aydına tedavi olanlar

haypetya2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
28
Arkadaşlar sürecim son derece karışık yorucu. 7 kere opu, amh 004 ve çikolata kisti. Yaş 34. Hep birer yumurta göründü ama kimi zaman boş çıktı kimi zaman dejenere kimi zaman ilaca tepki verip büyümedi bile sonunda iki embriyo elde ettik farklı toplamada bir tuttu derken 11. Hafta düşük yaptım. Düşük sonrası son kere deneyeyim dedim o da boş çıkınca doktorun yanında ilk defa ağladım çünkü umudum bitmişti artık. Ama anne olma arzusuna karşı koyamadım normal hekimde klomen ile büyütmeye çalışıyorum. Yine de aklımda tekrar tüp bebek yapsam mı fikri var. Yavuz Aydın hakkında bilgisi olan var mı

Arkadaşlar sürecim son derece karışık yorucu. 7 kere opu, amh 004 ve çikolata kisti. Yaş 34. Hep birer yumurta göründü ama kimi zaman boş çıktı kimi zaman dejenere kimi zaman ilaca tepki verip büyümedi bile sonunda iki embriyo elde ettik farklı toplamada bir tuttu derken 11. Hafta düşük yaptım. Düşük sonrası son kere deneyeyim dedim o da boş çıkınca doktorun yanında ilk defa ağladım çünkü umudum bitmişti artık. Ama anne olma arzusuna karşı koyamadım normal hekimde klomen ile büyütmeye çalışıyorum. Yine de aklımda tekrar tüp bebek yapsam mı fikri var. Yavuz Aydın hakkında bilgisi olan var mı
Merhaba. Kimde Klomen kullanıyorsunuz acaba? Benim de sürecim size benzer 3 başarısız opu geçirdim maalesef. Yavuz Aydın hakkında bilgim yok ne yazık ki. Düşük amh de iyi mi acaba

Merhaba. Kimde Klomen kullanıyorsunuz acaba? Benim de sürecim size benzer 3 başarısız opu geçirdim maalesef. Yavuz Aydın hakkında bilgim yok ne yazık ki. Düşük amh de iyi mi acaba
Valla normal kadın doğum uzmanına gidiyorum iyi bir kadın uğraşıyor benimle Fatma Türkan ayan adı Beylikdüzü kolon hastanesinde kendisi. Ama pek umudum yok benim yine de işte gidip geliyorum

Valla normal kadın doğum uzmanına gidiyorum iyi bir kadın uğraşıyor benimle Fatma Türkan ayan adı Beylikdüzü kolon hastanesinde kendisi. Ama pek umudum yok benim yine de işte gidip geliyorum
Yumurtaniz görünüyor mu? Regl olabiliyor musunuz? Ben üç opudan sonra artık doktora bile gitmek istemiyorum.

Ben de gitmek istemiyorum ama anne olmayı da istiyorum ilaçsız regl olamıyorum

Yavuz aydına muayene oldum çok iyi bir hekim gerçekten ama asistanı ve gişedeki sekreter son derece ilgisiz bu tedavi bütüncül bir süreç ve psikoloji aşırı etkiliyor. Hastaneye girdim gişedeki kadına giriş yapmak için selam verdim kendimi tanıttım kadın suratıma bakmadı dogru düzgün direkt telefonla mesajlaşmaya devam etti. Hemşire desen hitap ederken senli benli konuşuyor bana bilgi verirken doktor onu arıyor ben konuşurken telefonu açıyor öncesinde kusura bakmayın bile demiyor. Yani temel görgü kurallarından mahrum bu kişilerle stresli olan bu süreci yönetmek çok güç olacaktı ama dediğim gibi doktor her şeyi dinledi tane tane soru sordu bilgi verdi muayene etti genel olarak kedisi içime sinmişti. Sonra Nadiye köroğluna gittim hemşiresi ve kendisi aşırı tatlıydı akademik olarak da güven verdi ama tabiki orası daha pahalı SGKlı 105 bin

Back
X