Profesörün Tecavüzü Olayı

Bu ülkeye çocuk yapılmaz.
Ülkede adalet bitmiş.
Gelecek nesillere çok üzülüyorum.
O profesör denen mahluk insan değil hayvan bile değil.O başka bir mahlûkat.
Ve bu olaya yataklık eden o jinekolog var ya o jinekolog..
Onunda kızı varmış..
Yazıklar olsun senin babalığına!:mad:
Yahu bu adam nasıl serbest nasıl ya..

Resmen bu seni kesmez birkaç tane daha böyle olay yap diyorlar..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Size bir olay anlatayım bir hastahanede muayne odasında hemşire çıkıyor diyor ki muayne bitti bu oda kapandı diyer muayne odaları açık bir bayanda ne bilsin o kapalı olan odaya giriyor ne görsün doktorla hemşire iş üstünde hemde muayne odasında insanlarin muayne olduğu oda da dünyanın çivisi çıktı çok yakın bir tanıdığım görmüş olayi

Sapığın adı Hasan Bilgili. Google da bakın bütün pislikleri çıkıyor.
Dünden beri uyuyamıyorum, insanın hayatında başına gelebilecek en korkunç olay bu olsa gerek.
İşin içinde adamın ortağı ve jinekologta var tabi. Tecavüz şebekesi bunlar. Allah topunun belasını versin, o.. çocukları!!

Bu basliktann sonra okudum ustten ustten aklim almiyor cok moralim bozuluyor bir suru beddua ettim.Allah yerle bir etsin dunyalari ahiretleri kararsin.Nerden gordum bu basligi fenalasiyorum.Rabbim evlatlarimizi sevdiklerimizi sevdiklerimizin sevdiklerini gozumuzun gonlumuzun gorduklerini boyle serefsizlerle karsilastirmasin.Allah im su kiza yardim etsin.Resmen korku filmi gibi.Hepsinin ismine cismine bakacagim Allah kahretsin onlarin hepsini rezil etsin.Rabbim tez zamanda belalarini versin yarina birakmasin.

Bu basliktann sonra okudum ustten ustten aklim almiyor cok moralim bozuluyor bir suru beddua ettim.Allah yerle bir etsin dunyalari ahiretleri kararsin.Nerden gordum bu basligi fenalasiyorum.Rabbim evlatlarimizi sevdiklerimizi sevdiklerimizin sevdiklerini gozumuzun gonlumuzun gorduklerini boyle serefsizlerle karsilastirmasin.Allah im su kiza yardim etsin.Resmen korku filmi gibi.Hepsinin ismine cismine bakacagim Allah kahretsin onlarin hepsini rezil etsin.Rabbim tez zamanda belalarini versin yarina birakmasin.

Bu olay gercek olmasin lutfen. Gercek olmasin ki tum dediklerim bosa ciksin.Bu kadar kotu bir insan toplulugu olmamis olsun bu dunyada. Gercekse Allah bildigi gibi yapsin.

Bide bu ulkede kzini kendini savunmali yetistrcksin bokstu falan herseyi ogrenmeli yaninda kendini savunabilcegi kucuk spreyler olmali bianda gozune sıksa sonra herhangi bi cisimle vurup bayiltsin isterse ölsün. Gebersin orda yeter ki kaç napalim zihniyet degismeyince savunma stratejisi dusunuyor insan... Bu domuzlara hicbisey olmaz o jinekolog doktor olmuslar adam olamamislar paranin köpekleri.
Bi sapik jinekologda vardı kadinlar gizlemediler ve meslkten men ettirip hapise attirdilar. Bu kizi tebrik ederim dgerlri susarken o susmamis. Susanlari hic anlamam insanda adalet arama duygusu yaratmasi lazim.

Bu olay gercek olmasin lutfen. Gercek olmasin ki tum dediklerim bosa ciksin.Bu kadar kotu bir insan toplulugu olmamis olsun bu dunyada. Gercekse Allah bildigi gibi yapsin.
Gerçek malesef. Adamın ilk vukuatı değil, başka taciz ve tecavüzleri de var ama her nedense adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede.

Gerçek malesef. Adamın ilk vukuatı değil, başka taciz ve tecavüzleri de var ama her nedense adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede.
evet maaş cezası almış sadece ve devam etmiş.ortağı da sapık o da aynı halt.ne büyük ceza almış maaş cezası! Allahım aklımı koru.İçeri tıksalar da orda koğuş arkadaşları bunların hak ettiğini bir güzel verse onlara içerde.

Bide bu ulkede kzini kendini savunmali yetistrcksin bokstu falan herseyi ogrenmeli yaninda kendini savunabilcegi kucuk spreyler olmali bianda gozune sıksa sonra herhangi bi cisimle vurup bayiltsin isterse ölsün. Gebersin orda yeter ki kaç napalim zihniyet degismeyince savunma stratejisi dusunuyor insan... Bu domuzlara hicbisey olmaz o jinekolog doktor olmuslar adam olamamislar paranin köpekleri.
Bi sapik jinekologda vardı kadinlar gizlemediler ve meslkten men ettirip hapise attirdilar. Bu kizi tebrik ederim dgerlri susarken o susmamis. Susanlari hic anlamam insanda adalet arama duygusu yaratmasi lazim.
kışın hava erken kararıyo diye biber gazı taşırdım yanımda ama onu kullanmak da yasaklandı.o susanlar da etraflarındaki baskıdan susuyolar, ay ayıp derler, ben tahrik ettim sanarlar, kim ne der , insan içine çıkamam gibi korkunç bir baskının içindeler lanet olsun ki.

evet maaş cezası almış sadece ve devam etmiş.ortağı da sapık o da aynı halt.ne büyük ceza almış maaş cezası! Allahım aklımı koru.İçeri tıksalar da orda koğuş arkadaşları bunların hak ettiğini bir güzel verse onlara içerde.
Amin İnşAllah. Bu şerefsizleri içeri tıksalardı bu kızın ve diğer mağdurların başına bunlar gelmeyecekti. Ceza almaları için artık daha ne yapmaları gerekiyor gerçekten anlamıyorum.

Kanım donarak okudum ve çok etkisinde kaldım sizin gibi. Adamın daha önceden de vukuatları varmış zaten. Neden üniversitesi yönetimi adamı korumuş anlaşılır şey değil.
ankara ünv veterinerlik fakültesi hakkında ekşide yazmışlar.bu pislikler de ordan zaten.korkunç bir fakülteymiş, herkes böyle pislik hepsi de birbirinin arkasını kolluyo o yüzden hiç birine bir şey olmuyo yazmışlar :KK43:

Kızı jinekoloğa götürüyolar, kız doktora diyorki "bana tecavüz etti, bırakın beni" diyor. Doktor şerefsizi de diyor ki "Sıkıntı yapma herkesin başına gelir böyle şeyler, şikayet etsen de birşey olmaz" Bu nasıl bi sapıkça zihniyettir ya aşağılık yaratıklar.

Daha şaşırmam diyorum. Yine şaşırıyorum...
Valla bende her sabah , gunun her saati , yatarken sukrediyorum kizimi kurtardigim icin ordan
Cidden sapitti artik inaanlar , inanamiyorum hergun baska sapiklik , hergun baska vahset
Burda cok sevdigim cok cici bir universite ogrencisi var , yuksek lisansini istanbulda yapmak istiyor , istanbul asigi
Aman dedim sakin gitme , kiz şok oldu anlattiklarim karsisinda , ne aci birsey bunu demek insanin kendi vatani icin

Back
X